Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

SUHAN SUHAN grubumuz aktif değil mi canım? Gayet iyi gidiyoruz şu anda?
Senin beklentilerin nelerdi acaba?
evet benim olduğum saatlerde genelde aktif değil.grup genelde akşamları daha aktif oluyor.ayrıca memnuyetsiz değilim sanırım profilime bakmışsın :KK66:ufak bi geyik.keşke buraya gelmeseydi,taşınmasaydı

Son düzenleme:
Dun ben menu ve sporumu yazmadim sahi
Kahvaltı yok, aksam 8de yemek yedik, o zamana kadar 70 gr cig fistigi ara ara atistirdim
Ve okulda arkadaşlar kahvaltı ediyorlardı, canım istemedi, sanirim kıllog dedikleri kurabiye boyutunda bazlamamsi bisey verdiler, tadına bak diye. Onu yedim 12.30 gibi bir dilim de salatalik

Aksam
Bir tabak yesil mercimek yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
Cok az da bir onceki günden kalan tavuk yemeği
Kavunu biraz abartmis olabilirim, 550 gro_O
1 fincan orta kahve
2400 su

Spor
Verano_porteno Verano_porteno
5000 adimcik sadece:işsiz:

evet benim olduğum saatlerde genelde aktif değil.grup genelde akşamları daha aktif oluyor.ayrıca memnuyetsiz değilim sanırım profilime bakmışsın :KK66:ufak bi geyik.keşke buraya gelmeseydi,taşınmasaydı
Yok ya takıldım sadece. Daha çok buraya uğraman için demiştim. Sohbet güzel oluyor çok katılımla..
bizim topik gruplar gibi değil, daha serbest..

aslında gün içinde ara ara bakıyorum. bende başka pek kimse olmuyor.
Tamam gelince bi selam çak. Toparlanalım hemen :KK66:
Ben bu sene öğlenciyim. Sabah aktif olurum da öğleden sonra pek bakamıyorum.
Sen neler yapıyordun? Eş çoluk çocuk iş..
yazmışsındır da o ara yeni katılanlar oldu. Unuttum kusura bakma canım.. :)

7DB1FE4E-C6C0-45C4-9730-4F7A2D888F8D.jpeg Bu Arada kızlar kahvaltı fotosu paylaşayım.
Buna ek 1 yumurta var..
Ben önceden kahvaltı takımımın hepsini çıkarıyordum kahvaltıya. Bu ara tabağıma hazırlıyorum. Reçel bal koymuyorum mesela.. bu yöntem bana çok iyi geldi. Denemenizi tavsiye ederim.
cgdmk cgdmk sen de benim gibi kahvaltı çok seviyorsun, böyle dene bi bence..

Verano_porteno Verano_porteno

40 köprü h.
100 zıplama
20 bacak kaldırma
20 iç bacak
60 sn plank
20 squat
30 havaya el çırma
15 dk leslie
Sporlarin fena değil aslında. Vücut ortalama 3 gun sonra kıtlık moduna geciyor.Vucudun dunku yemene alismadan toparlarsan bugün ve biraz da sporu artırırsan dünü dengelersin

aslında gün içinde ara ara bakıyorum. bende başka pek kimse olmuyor.
Çoğumuz calisiyoruz, ogrencimiz de var☺️ gunduz haliyle pek aktif olamiyoruz. Ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. Aksamlari biraz daha az girebilirim bundan sonra. Kızım 2. Sinif. Derslerine odaklanmamiz odaklanmamiz gerekiyor. Bir de 1.5 yaşında oğlum var. O da ilgi istiyor haliyle. Ev isi is derken pek zaman kalmıyor ☺️sen de sanirim netten dolayı is çıkışından sonra göremiyorsun, cakisiyor :KK66:
Koleranin dedigi gibi biraz daha esnek bu grup, asiri kurallarimiz yok. Aslında biz bu grubu birkac arkadasla kurduk. Baharda kurduğumuzun devamı olarak. Hedefimiz cok aktiflikten ziyade bu grubun sayesinde yediklerimizde ve sporlarimizda sorumluluk adına disiplinli olmamiz. Kilolarimiz cok abartılı değil boyumuza göre, o yuzden belki kilo veriminde yavas olabiliriz ☺️
Girdiğimizde kimse yoksa bile birşeyler yazarsak gören hemen cvp verebilir :KK66:
Gunluk menulerimizi yazmayi ihmal etmeyelim. Spor yapmaya calisalim.

Eki Görüntüle 2190276 Bu Arada kızlar kahvaltı fotosu paylaşayım.
Buna ek 1 yumurta var..
Ben önceden kahvaltı takımımın hepsini çıkarıyordum kahvaltıya. Bu ara tabağıma hazırlıyorum. Reçel bal koymuyorum mesela.. bu yöntem bana çok iyi geldi. Denemenizi tavsiye ederim.
cgdmk cgdmk sen de benim gibi kahvaltı çok seviyorsun, böyle dene bi bence..
Aslında ben tek başıma kahvaltıyı hic sevmem☺️ ailece ya da kalabalık olursa ozeniyorum ve evet abartiyor olabilirim:olamaz:

X