Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menüm..
Aç karnına armut 2 kayısı
Kahvaltı: çökelekli yumurta
4 zeytin
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: peynirli sandviç
Ayran
Ara: şekersiz türk kahvesi 3 hurma

Akşam: bir kase tarhana çorbası
Tavuk sote
Ayran

Menüm..
Aç karnına armut 2 kayısı
Kahvaltı: çökelekli yumurta
4 zeytin
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: peynirli sandviç
Ayran
Ara: şekersiz türk kahvesi 3 hurma

Akşam: bir kase tarhana çorbası
Tavuk sote
Ayran
Diyetisyenin menusune cok guzel uyuyorsun canim harikasin :)

Sabah: 3 tane yumurtadan menemen 1yk tereyagi ile , 20 tane falan zeytin, 1 tk corekotu, 1 elma
Aksam: 180 gr adana kebap yaninda salata ile

Bugun sadece 1000 kalori tuttu ama yarin serbest ogun yapicam ona hazirlik diyelim Haftada 1 gun serbest ogun yapmak istiyorum abartmadan.
Spor: 2 saat normal ev isi
75 dk pilates 1. Gun
Ben pilatesle çok sıkılıyorum ya. Benim olayım cardio..

12 yaşında canım insülin direnci çok yüksekti 13 kilo verdi yoksa doktoru insülin başlayacaktı..
Aklım çikıyo öyle birşey olur diye elimizden geldiğince dikkat ediyoruz..
Geçmiş olsun kızına canım. Zayıflamak bir çok hastalığı götürüyor. Birlikte çok güzel zayıflarsınız..

12 yaşında canım insülin direnci çok yüksekti 13 kilo verdi yoksa doktoru insülin başlayacaktı..
Aklım çikıyo öyle birşey olur diye elimizden geldiğince dikkat ediyoruz..
Gecmis olsun canim , neyseki erkenden onleminizi almissiniz. Bu insulin direnci sisman , zayif dinlemiyor. Benim de bir arkadasim da cikti, esimde var. Ikisi de kilo veremiyorlar. Yasi kucuk metabolizmasi hizli, vermis kurtulmus. Cok gecmis olsun, insallah bir daha almaz.

Ben pilatesle çok sıkılıyorum ya. Benim olayım cardio..
Walla ben de sikiliyorum ama bizim gibi kisalar icin ideal bence. Daha ince uzun bir goruntu veriyor. Baska sporlar da yaptim biliyorsun. Zevk meselesi tabi ama pilatesin vucudu favorim. Kilo vermek icin cardio daha etkili tabi hem de daha zevkli

Geçmiş olsun kızına canım. Zayıflamak bir çok hastalığı götürüyor. Birlikte çok güzel zayıflarsınız..

Gecmis olsun canim , neyseki erkenden onleminizi almissiniz. Bu insulin direnci sisman , zayif dinlemiyor. Benim de bir arkadasim da cikti, esimde var. Ikisi de kilo veremiyorlar. Yasi kucuk metabolizmasi hizli, vermis kurtulmus. Cok gecmis olsun, insallah bir daha almaz.
Sağolun kızlar..Allah tüm hastalarımıza şifa versin

Harika su az daha fazla olmalı sadece :)
kızlar çok yoğun bi gün geçirdim ancak yazıyorum
sabah : az sütlü kahve üstüne 2 haslanmıs yumurta, 2 yk kasıgı pul biber ve yoğurt, 2 küçük dilim yulaf ekmeği 1 ince dilim peynir
ara: yesil cay, az sütlü kahve
aksama doğru: mevsim salata 2 yk kasıgı, epeyce tavuk gögsü, maden suyu
aksam: cacık
3 litre su
spor: 1 saat kondisyon bisikleti, 120 squat, birazdan tibet yapıcam 5 tekrar
dün 9 spor puanım vardı bugün 15 toplam 24
Verano_porteno Verano_porteno
2 gündür iyi kilo veriyorum ancak hafta sonu ödüllerim olduğu için bi kısmı geri geliyor :dondurma: öpüyorum hepinizi :KK15:
canım kalori olarak baya az duruyor ama çok doyurucu gibi
Spor Harika maiallah

X