- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Ederiz tabiki ama menusuz olmazSelam kızlar..
Temizliğe aynen devam ediyorum bir yandan da çocuklar..bu hafta idare edin beni olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederiz tabiki ama menusuz olmazSelam kızlar..
Temizliğe aynen devam ediyorum bir yandan da çocuklar..bu hafta idare edin beni olur mu
Dün yorgunluktan yazmayı unutmuşum daha dikkat edicem canım sağolEderiz tabiki ama menusuz olmaz
Diyetisyenin menusune cok guzel uyuyorsun canim harikasin :)Menüm..
Aç karnına armut 2 kayısı
Kahvaltı: çökelekli yumurta
4 zeytin
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 dilim tb ekmeği
Öğlen: peynirli sandviç
Ayran
Ara: şekersiz türk kahvesi 3 hurma
Akşam: bir kase tarhana çorbası
Tavuk sote
Ayran
Şimdi bi de hesap vermesi var korku sariyo kacamak yapamiyorum kızımı da 1 senedir oraya götüruyorum iyi kilo verdi şimdi ben yapamazsam olmazDiyetisyenin menusune cok guzel uyuyorsun canim harikasin :)
Kizin kac yasinda ? Tabi sen uymazsan o hic uymaz :) Neyse motivasyonun saglamŞimdi bi de hesap vermesi var korku sariyo kacamak yapamiyorum kızımı da 1 senedir oraya götüruyorum iyi kilo verdi şimdi ben yapamazsam olmaz
12 yaşında canım insülin direnci çok yüksekti 13 kilo verdi yoksa doktoru insülin başlayacaktı..Kizin kac yasinda ? Tabi sen uymazsan o hic uymaz :) Neyse motivasyonun saglam
Ben pilatesle çok sıkılıyorum ya. Benim olayım cardio..Sabah: 3 tane yumurtadan menemen 1yk tereyagi ile , 20 tane falan zeytin, 1 tk corekotu, 1 elma
Aksam: 180 gr adana kebap yaninda salata ile
Bugun sadece 1000 kalori tuttu ama yarin serbest ogun yapicam ona hazirlik diyelim Haftada 1 gun serbest ogun yapmak istiyorum abartmadan.
Spor: 2 saat normal ev isi
75 dk pilates 1. Gun
Geçmiş olsun kızına canım. Zayıflamak bir çok hastalığı götürüyor. Birlikte çok güzel zayıflarsınız..12 yaşında canım insülin direnci çok yüksekti 13 kilo verdi yoksa doktoru insülin başlayacaktı..
Aklım çikıyo öyle birşey olur diye elimizden geldiğince dikkat ediyoruz..
Gecmis olsun canim , neyseki erkenden onleminizi almissiniz. Bu insulin direnci sisman , zayif dinlemiyor. Benim de bir arkadasim da cikti, esimde var. Ikisi de kilo veremiyorlar. Yasi kucuk metabolizmasi hizli, vermis kurtulmus. Cok gecmis olsun, insallah bir daha almaz.12 yaşında canım insülin direnci çok yüksekti 13 kilo verdi yoksa doktoru insülin başlayacaktı..
Aklım çikıyo öyle birşey olur diye elimizden geldiğince dikkat ediyoruz..
Walla ben de sikiliyorum ama bizim gibi kisalar icin ideal bence. Daha ince uzun bir goruntu veriyor. Baska sporlar da yaptim biliyorsun. Zevk meselesi tabi ama pilatesin vucudu favorim. Kilo vermek icin cardio daha etkili tabi hem de daha zevkliBen pilatesle çok sıkılıyorum ya. Benim olayım cardio..
Atıstırmalık ana öğün içecek ve tatlı tüm hafta beklediğim bunlar oluyor :)Cok guzel, ne odulun var haftasonu?
Geçmiş olsun kızına canım. Zayıflamak bir çok hastalığı götürüyor. Birlikte çok güzel zayıflarsınız..
Sağolun kızlar..Allah tüm hastalarımıza şifa versinGecmis olsun canim , neyseki erkenden onleminizi almissiniz. Bu insulin direnci sisman , zayif dinlemiyor. Benim de bir arkadasim da cikti, esimde var. Ikisi de kilo veremiyorlar. Yasi kucuk metabolizmasi hizli, vermis kurtulmus. Cok gecmis olsun, insallah bir daha almaz.
Tamamdır :)Zig zag biraz daha kilo verme odaklı. Bence düz yap, zaten arada az yediğin gunler olabilir ya da fazla, otomatikman zig zag olur
Yaaateletubbies harikasin yaa , adeta bir enerji bombasi
Vuhuuuteletubbies dayanamayıp 100 zıplıyorum hadi
keike menülerim de süper olsa
Her hafta kv mi gitsem negerçi sağ olsun benim kv iyidir de iki çocukla yol eriyor beni sanırım bu hafta da temizlik haftam düşerim yine ama sabah yarın kilo fazla çıktım niyeyseben yine 53,5 hedef koyuyorum
canım ya süpersin maşallah sana
Almaz mıyız gel gel gel gelMerhaba kizlar benide araniza alir misinz
Ben beğendim gayet güzel canımMerhaba kızlar
Günlük menüm
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, patatesli yumurta birazcık
Ara: 1 elma
Yeşil çay
Akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
2 kaşık tavuk sote 1 kaşık pirinç pilavı
Yağsız salata ve yoğurt
Spor : 40 dk pilates
Verano_porteno
İyi insan lafın üstüne :) clarke34Aa seni anmıştım ben de.. menü çok iyi, doydun mu bunlarla
o güzellik gören gözlerin canımNasıl güzel, nasıl motivasyon dolu bi mesaj bu
Harika su az daha fazla olmalı sadece :)Eki Görüntüle 2190151 bugün.
Su az çay kahve fena :)
canım kalori olarak baya az duruyor ama çok doyurucu gibikızlar çok yoğun bi gün geçirdim ancak yazıyorum
sabah : az sütlü kahve üstüne 2 haslanmıs yumurta, 2 yk kasıgı pul biber ve yoğurt, 2 küçük dilim yulaf ekmeği 1 ince dilim peynir
ara: yesil cay, az sütlü kahve
aksama doğru: mevsim salata 2 yk kasıgı, epeyce tavuk gögsü, maden suyu
aksam: cacık
3 litre su
spor: 1 saat kondisyon bisikleti, 120 squat, birazdan tibet yapıcam 5 tekrar
dün 9 spor puanım vardı bugün 15 toplam 24
Verano_porteno
2 gündür iyi kilo veriyorum ancak hafta sonu ödüllerim olduğu için bi kısmı geri geliyor öpüyorum hepinizi