Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Aa seni anmıştım ben de.. menü çok iyi, doydun mu bunlarla

Nasıl güzel, nasıl motivasyon dolu bi mesaj bu

Merhaba kizlar benide araniza alir misinz
Tabi canim bol katilim saglayacak yeni uyelere kapimiz acik. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kendini tanitabilirsin
Doydum hemde nasıl, çok bile yedim gibi geldi
Pilavdan galiba.
Aslında bulgur pilavı yapıcaktım.kavanozun kapağını açamadım

Hadi ya cok komik olmus Bizde de bir suru pirinc var, 3 ayda mumkun degil bitmez. Yaparsam da dayanamaz yerim. Karbonhidrat aseriyorum deli gibi ama tutuyorum kendimi

Guzel menu tavuk soteden korkmasaydin az daha yeseydin :)

Hadi ya cok komik olmus Bizde de bir suru pirinc var, 3 ayda mumkun degil bitmez. Yaparsam da dayanamaz yerim. Karbonhidrat aseriyorum deli gibi ama tutuyorum kendimi

Hayaller bulgur hayatlar pirinç oldu bu akşam
Yapma yapma insan engel olamıyor kendine. Bide yemeye başladın mı durduramıyor kendini.

Guzel menu tavuk soteden korkmasaydin az daha yeseydin :)

Pilavla eşit olsun diye öyle oldu.
Yoksa devamı gelirdi

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim ancak yazıyorum
sabah : az sütlü kahve üstüne 2 haslanmıs yumurta, 2 yk kasıgı pul biber ve yoğurt, 2 küçük dilim yulaf ekmeği 1 ince dilim peynir
ara: yesil cay, az sütlü kahve
aksama doğru: mevsim salata 2 yk kasıgı, epeyce tavuk gögsü, maden suyu
aksam: cacık
3 litre su
spor: 1 saat kondisyon bisikleti, 120 squat, birazdan tibet yapıcam 5 tekrar
dün 9 spor puanım vardı bugün 15 toplam 24
Verano_porteno
2 gündür iyi kilo veriyorum ancak hafta sonu ödüllerim olduğu için bi kısmı geri geliyor öpüyorum hepinizi

Cok guzel, ne odulun var haftasonu?

Sabah
Kahvaltı çok güzeldi
Biraz peynir, zeytin, domates, 1 dlm Çavdarlı ekmek

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 küçük kase sütlaç

Akşam
Salata
Taze fasülye
2 dlm Çavdarlı ekmek

Çok gibi görünebilir ama bugün ilk defa diyetteyim yemem moduna geçtim. Bi iki şeyi reddettim. Akşam da 6 da yeme işini bitirdim

Verano_porteno
100 ip atlama (puan puandır şekerim)

Sabah: 3 tane yumurtadan menemen 1yk tereyagi ile , 20 tane falan zeytin, 1 tk corekotu, 1 elma
Aksam: 180 gr adana kebap yaninda salata ile

Bugun sadece 1000 kalori tuttu ama yarin serbest ogun yapicam ona hazirlik diyelim Haftada 1 gun serbest ogun yapmak istiyorum abartmadan.
Spor: 2 saat normal ev isi
75 dk pilates 1. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…