Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sabah (08:30)
Her şeyden karışık gibi oldu bugün. Az yumurta, az reçel ekmek, zeytin

10 da spor yapınca acıktım
2 yaprak galeta (bimde satılıyor)
1 elma

Öğlen 14:00
Süt, chia, yulaf ezmesi ve muz pudingi

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Bulgurlu tavuklu pilav
Salata ayran

Çayla 1 çokoprens:KK43:
Çayın zararlarında seni ve sokolayi örneklendiresim geliyor :KK70:

Ben de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarim :KK70::KK70:Minyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.

Ben de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarim :KK70::KK70:Minyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.
fotoo isteriz, fotooo isteriz

Link atar misin canim bi bakayim☺️

cgdmk cgdmk canın aksilikler üst üste geldi yazamadım bir türlü:KK43: hafta sonu kv gitmiştik kuzenin düğünü vardı, gece 12 ti geçmişti eve geldiğimizde.sonrasında da oğlanın ilk okul (kreş) günü derken araya kaynadı ama tartışmıştım dün☺️ Şaka gibi ama hedefimi tutturdum ama koşturmaktan oldu yoksa çok düzensiz beslendim. Güncel kilom 54☺️☺️❤️

Canim bu salak telden atamiyorum ebru salli 21 gunde yaglarinizdan kurtulun yaz youtube ' a 1saat 28 dk olan en basta geliyor. Ama dedigim gibi ben bazi seyleri atliyorum. Buyuk topla yapilan zor hareketler var mesela onlari atliyorum
Tamam canım bakıyorum, bi gün denerim, yapabilecek gibiysem ben de katılırım sana :KK66:

cgdmk cgdmk canın aksilikler üst üste geldi yazamadım bir türlü:KK43: hafta sonu kv gitmiştik kuzenin düğünü vardı, gece 12 ti geçmişti eve geldiğimizde.sonrasında da oğlanın ilk okul (kreş) günü derken araya kaynadı ama tartışmıştım dün☺️ Şaka gibi ama hedefimi tutturdum ama koşturmaktan oldu yoksa çok düzensiz beslendim. Güncel kilom 54☺️☺️❤️
Ooo indikçe iniyorsun maasallah❤️

günaydın arkadaşlar..

pazartesi menü

kahvaltı..................10 tane zeytin,1 dilim ekmek,yarım yumurta,1 bardak az şekerli çay
ara.........................1 şekersiz türk kahvesi
öğle........................------
akşam...................yarım porsiyon et tava ,2 kaşık pilav,3 acı biber,1 kase cacık
1 fincan avakado çayı
yatmadan 1 bardak sıcak süt(kahve attım içine)
yaklaşık 2 lt su
spor.......................15 dk leslie,20 köprü hareketi,20 bacak kaldırma,20 bacak içi çalışması,

X