Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Masallah, hedef çok güzel görünüyor buradan ins olur:)
Benim de hedefim 59,9 olsun o zaman:) ay hadi insallah:) 50leri görmeyeli cooook oldu:KK43:
:KK70:
Evet hedefler uzaktan hoş gorunuyor ulasmasi 2-3 haftayı bulsa da
Darısı başına canım. Ben de yillar sonra haziranda 56.3 e kadar inmiştim, memlekete gidince hooop 60 küsur ☺️

Bizim oralarda ölüme farklı bir anlam yüklerler. Cenazemiz var denmez de "x'in (ölen kişi ) düğünü/ bayramı var" denir. Sıralı ölümse, ölen adına üzülmezler. Sadece yolcu ederler. Bizde de yas havası değil de yeni durumu alışma, anıları canlandırma seansı vardı. Annem elbette buruktu ama dedemin yüzündeki huzur herkesi rahatlattı. Üç zambakli mezar ziyaretine gideceğimiz yer oldu.
Hepinize teşekkür ederim. Ölüm bu hayatın bir parçası ama korkunç bir şey değil. Bizimkiler için düğün bayram.

Bizim oralarda ölüme farklı bir anlam yüklerler. Cenazemiz var denmez de "x'in (ölen kişi ) düğünü/ bayramı var" denir. Sıralı ölümse, ölen adına üzülmezler. Sadece yolcu ederler. Bizde de yas havası değil de yeni durumu alışma, anıları canlandırma seansı vardı. Annem elbette buruktu ama dedemin yüzündeki huzur herkesi rahatlattı. Üç zambakli mezar ziyaretine gideceğimiz yer oldu.
Hepinize teşekkür ederim. Ölüm bu hayatın bir parçası ama korkunç bir şey değil. Bizimkiler için düğün bayram.
Bunu bi yerde okumuştum böyle bir sey olduğunu. Demek sizde de var. Kayıp olduğu için ister istemez üzülüyoruz ama bu yaklasim da ilginc tabi.

sabah: 2 haslanmıs yumurta, 2 yk yogurt, 2 küçük dilim yulaf ekmeği
öglen: kabak cekirdegi küçük bi kase kadar,4 kare çikolata
aksam: 1 küçük dilim börek
bugün diyetimi bozdum 2 aydır çok güzel ilerliyordum bazen olabiliyor insallah abartmam bu durumu
spor olarak
1 saat kon bisikleti,5 tekrar tibet
spor puanım 9
yarın artı çıkıp çıkmycağımı merak ediyorum bir de ölçüleri alamadım hala yarın carsıya cıkıp halledicem annem bugün hasta ziyaretine gitmek durumunda kaldı öyle unutuldu

allah rahmet eylesin canım:KK43: evet sıralı ve beklenen ölümse daha kolay oluyor kabullenmek ama üzülüyor yine de insan...

Menüm
Kahvaltı yapamadım fırsat bulup da, yogun bi gündü
15.00te oglen! yemegiyle başladım
Avuc icinden kucuk, iki lokmalik lorlu kalın gözleme, burada hıtap diyorlar.
100 gr çiğ köfte
1 dilimden az karpuz

Aksam
Fırında sebzeli tavuk
Yoğurtlu semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
Çoban salata
1 top kulahta dondurma
Hepsi 900 kalori civarı
2lt su

Spor
1 saat hızlı yürüyüş
30 dk yavaş yürüyüş
Verano_porteno Verano_porteno

Gecmis olsun sokolacim dikkate et kendine, cok zorlama. Bazi sakatliklar zorlayinca gecmmiyor aman dikkat et. Hayirli olsun, ne uzerine startup ?

Zorlamamaya calisiyorum bakalim:KK43: tesekkurler canim, anten uzerine bi startup, yeni bi yazilim ve donanim dizayn ediyoruz:)

Günaydınlar ❤️
kremsokola kremsokola bi gorunup bi kayboluyorsun, gelmicek misin aramiza

vakit buldukca ugramaya calisiyorum cigdemcim, daha da sik gelmeye calisirim soz:)

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 domates, 2 salatalik, 10 zeytin ve 1 yk kasigi zeytinyagiyla salata
1 tabak etli patates yemegi ( cok ac uyaninca aksamin yemegini de yedim :)
1 kasik corekotu

Aksam
1 kucuk marul, 1 buyuk salatalik, 4 kucuk kofte

Toplam 1200 kal

Spor: 2 saat normal tempo yuruyus, 2 saat normal tempo dans
Su : simdilik 1 litreye yakin ama 2.5 yapicam

X