Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir haftada çok iyi vermişsinGünaydın kızlar..
Eski kilom: 88.5
Şimdiki kilom: 86.7
Giden: 1.8
Yüzde: 20.3
Selamlar.
başınız sağolsunSelamlar.
Dedemi kaybettik. Cenaze için apar topar şehir degistirdim. Bu sabah eve geldim ama tartılamadım. Bildirimi yarin sabah yapsam olur mu?
Canım başınız sağolsun aleyküm selamSelamlar.
Dedemi kaybettik. Cenaze için apar topar şehir degistirdim. Bu sabah eve geldim ama tartılamadım. Bildirimi yarin sabah yapsam olur mu?
Canım basın sagolsunSelamlar.
Ooo harikasın canım1500ip atlama hızlı modda.
cgdmk tartıldım 60.7 kiloyum, hedefim 60.8di bu hafta 800g vermişim
Ve günaydın canlar, yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın
Herkese iyi haftalar
Cook iyi yaa maasallahGünaydın kızlar..
Eski kilom: 88.5
Şimdiki kilom: 86.7
Giden: 1.8
Yüzde: 20.3
Artık öyle yavas gider biliyorsun kuzumm, 55 kiloya 40p gr cok iyiGeçen ptsi :55,4 bu ptsi 55,00
Çok erken tartıldım
7.22
Hedef turmadı
Benim spor puanımı hesaplayabilecek var mı
cgdmk
Verano_porteno
Eğer akşama kabul ederseniz akşama ben de hesap yapabiliriiimEki Görüntüle 2189727
300 de iyiGeçen pazartesi: 56.4
Bu ptesi: 56.1
Şu an bfit teyim. 10 seansına katılcam.. :)
700 gayet iyigünaydınlar
geçen pazartesi.....68,7
pazartesi...........68
fark..........700 gr
puan 10,1
spor puanı:45
haftalık hedefim tamamdır cgdmk
puan hesabım doğrumu bilemedim.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Selamlar.
Masallah, hedef çok güzel görünüyor buradan ins olur:)Ben de bildirim yapayım, kahvaltı yapacak zaman bulamayinca ben de 3 e kadar bisey yemedim bildirim günü diye.
Gecen ptesi 60.8
Bugün 59.6
100 gr ile hedef kacti
Olsun, tartı eksi gosterdi ya yetti
Puan 20, eksilerden kurtuldum
Haftaya hedefim 58.5
Evet öğleden sonra gidiyorum bu yıl. Benim için iyi oldu ama çocuk için üzülüyorum 17:30 da anca alıcam. Ben de o arada spora gidicem çok iyi oldu benim için Valla.300 de iyi
Okula ogleden sonra gidiyorsun değil mi
Ooo süper gerçekten.. benim hedefim de. 55.5 olsun.Ben de bildirim yapayım, kahvaltı yapacak zaman bulamayinca ben de 3 e kadar bisey yemedim bildirim günü diye.
Gecen ptesi 60.8
Bugün 59.6
100 gr ile hedef kacti
Olsun, tartı eksi gosterdi ya yetti
Puan 20, eksilerden kurtuldum
Haftaya hedefim 58.5