Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sabah :1 domates, 2 salatalik, 1 limon ve 10 zeytinle salata
2 haslanmis yumurta, 1 tane de siyah buyuk eriklerden
Aksam: kabak sote az yagli

Gecen haftaki kilomdan 600 gr kadar fazlayim ondan cok hafif tuttum.

Kahvaltı yine biraz kaçtı
1 yemek kaşığı kadar reçel
Ceyrek su böreği
1 krep
1 mucver
Az patates salatası
1 ince kırmızı biber kozlemesi
Domates peynir zeytin

Akşam
50 gr çiğ fıstık
Yoğurtlu semizotu salatası
1 acur
Cok az fırında tavuk
2400 su

Spor
100 ip
40 squat

Kahvaltı yine biraz kaçtı
1 yemek kaşığı kadar reçel
Ceyrek su böreği
1 krep
1 mucver
Az patates salatası
1 ince kırmızı biber kozlemesi
Domates peynir zeytin

Akşam
50 gr çiğ fıstık
Yoğurtlu semizotu salatası
1 acur
Cok az fırında tavuk
2400 su

Spor
100 ip
40 squat
Senin bu kahvaltilarla basin dertte :)

Geldim geldim:) haftasonu kahvaltılar hariç abartmadim öğretmenim bu sabah bile eksi gordum inanıyorum yarın sabah da iyi olacak:)
Şimdi napiyoruz spor puanı falan mi hesaplıyoruz?

Geldim geldim:) haftasonu kahvaltılar hariç abartmadim öğretmenim bu sabah bile eksi gordum inanıyorum yarın sabah da iyi olacak:)
Şimdi napiyoruz spor puanı falan mi hesaplıyoruz?
Spor puanlarinizi bugunkiyle beraber hesaplayip yarin bildirim yapin son kez beni sporunuzda etiketleyerek.
Yarindan itibaren sporlarinizda Verano_porteno Verano_porteno yu etiketleyeceksiniz :KK66:

Arkadaşlar son durum;
clarke34 clarke34 birinci
Bendeniz sonuncu :KK70:
Clarke nerelerdesin

Ahahahah ayyyy hemen iyileştim bu mesajı görünce :sampiyon:

Bugün biraz daha iyiyim. Bu hafta hastalıktan pek kendimi veremedim buraya, ama sağlıklı beslenmemi de asmadım aynen devam :KK59:

Sen nasılsın:KK19:
Yarın eksi görüyor muyuz tartıda:spor:

Allah beni kahretmesin bi de öğretmen olucam ama anlamadım:KK43: iki yerde ip atlama var, zaten benim de hepi topu 1500ip atlamisligim var toplasan 15dk sürmedi:)) neye göre puan hesaplayacağım?

Donunce yaptircam artik , burda zor biraz. Gecen doktora gittim bir derdini soylesen digeri kaliyor. Zaten once bir doktoru goruyorsun, o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor vs vs. Ama doktorlarin isi cok rahat burada, bizimkilerin onda biri anca calisiyorlardir. teletubbies teletubbies yazik walla size , allah yardimciniz olsun
Amiin canım
Ya bir de hiç düzenimi oturtamadım hiç içimden de gelmiyor şu an dua edin bana inşallah

Ahahahah ayyyy hemen iyileştim bu mesajı görünce :sampiyon:

Bugün biraz daha iyiyim. Bu hafta hastalıktan pek kendimi veremedim buraya, ama sağlıklı beslenmemi de asmadım aynen devam :KK59:

Sen nasılsın:KK19:
Yarın eksi görüyor muyuz tartıda:spor:
Geçmiş olsun ❤️
Ben iyiyim, kahvaltıları saymazsak genel olarak iyi beslendim, tartı yarin az da olsa beni sevindirir diye düşünüyorum ☺️

X