- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yarin eksi gorebilirsin, memun cok iyiSabah :1 domates, 2 salatalik, 1 limon ve 10 zeytinle salata
2 haslanmis yumurta, 1 tane de siyah buyuk eriklerden
Aksam: kabak sote az yagli
Gecen haftaki kilomdan 600 gr kadar fazlayim ondan cok hafif tuttum.
Insallah canim ya azcik da olsa goreyim. Bos gecmek istemiyorum.Bence yarin eksi gorebilirsin, memun cok iyi
Senin bu kahvaltilarla basin dertte :)Kahvaltı yine biraz kaçtı
1 yemek kaşığı kadar reçel
Ceyrek su böreği
1 krep
1 mucver
Az patates salatası
1 ince kırmızı biber kozlemesi
Domates peynir zeytin
Akşam
50 gr çiğ fıstık
Yoğurtlu semizotu salatası
1 acur
Cok az fırında tavuk
2400 su
Spor
100 ip
40 squat
Senin bu kahvaltilarla basin dertte :)
Spor puanlarinizi bugunkiyle beraber hesaplayip yarin bildirim yapin son kez beni sporunuzda etiketleyerek.Geldim geldim:) haftasonu kahvaltılar hariç abartmadim öğretmenim bu sabah bile eksi gordum inanıyorum yarın sabah da iyi olacak:)
Şimdi napiyoruz spor puanı falan mi hesaplıyoruz?
Spor puanlarımızı nasıl hesaplayacağımızı bulamadım öğretmenim:)Spor puanlarinizi bugunkiyle beraber hesaplayip yarin bildirim yapin son kez beni sporunuzda etiketleyerek.
Yarindan itibaren sporlarinizda Verano_porteno yu etiketleyeceksiniz
Spor puanlarımızı nasıl hesaplayacağımızı bulamadım öğretmenim:)
Amiin canımDonunce yaptircam artik , burda zor biraz. Gecen doktora gittim bir derdini soylesen digeri kaliyor. Zaten once bir doktoru goruyorsun, o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor vs vs. Ama doktorlarin isi cok rahat burada, bizimkilerin onda biri anca calisiyorlardir. teletubbies yazik walla size , allah yardimciniz olsun
Hah tamam o zaman:)Kizlar yarindan itibaren yaptiginiz sporun turunu ve suresini yazip beni etiketleyiniz lutfen :))
Çok iyi menü canımSabah :1 domates, 2 salatalik, 1 limon ve 10 zeytinle salata
2 haslanmis yumurta, 1 tane de siyah buyuk eriklerden
Aksam: kabak sote az yagli
Gecen haftaki kilomdan 600 gr kadar fazlayim ondan cok hafif tuttum.
Geçmiş olsunAhahahah ayyyy hemen iyileştim bu mesajı görünce
Bugün biraz daha iyiyim. Bu hafta hastalıktan pek kendimi veremedim buraya, ama sağlıklı beslenmemi de asmadım aynen devam
Sen nasılsın
Yarın eksi görüyor muyuz tartıda
Estagfurullah Adet olarak da var canım en alttaAllah beni kahretmesin bi de öğretmen olucam ama anlamadım iki yerde ip atlama var, zaten benim de hepi topu 1500ip atlamisligim var toplasan 15dk sürmedi:)) neye göre puan hesaplayacağım?