Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Hoşgeldin canimmm:KK68:
Ama sana gore dogru bize gore yanlış zamanda geldin dimi teletubbies teletubbies :KK70:
1 gun öncesi iyiydim, o zaman geleydin ya :KK70:
Neyse kaptanım dun 4te kapattım ama yemek olayını, 22.30 gibi az yoğurtlu kabak yedim.
Sporu da rutine bağladım :KK66:
28inde listedeyim canım ❤️
Sporun rutine bağlanmış olması çok iyi canım. Listeye bir girebilsen eminim daha kontrollü olursun.
İnşallah 28’inde listede olursun canım.
1 gün önce geleydim elim boşta dönerdim:KK70:gözüm üstünde :rolleyes:

Bugün ekmek ve 2 cay cay kaşığı kadar recel disinda diyete uygun yedim kızlar.
Sporum
1 saat yavaş yürüyüş
75 squat
100 ipsiz zıplama
Bugün dambıl yapmadim, kol kasları dinlensin bugun de ☺️

tabi canım tanıtiyim 168 boy 51 kiloyum 64 kilodan indim dukan ile su an dukan express yapıyorum öyle hayaline ince bi kız gelmesin kalın üst kol ve üst bacaklarım var ve ince kemik yapısına sahip olduğum için epeyi yağlıyım yüzde 26 yağ oranım hedefim yağ oranını yüzde 10lara çekip kas yaparak sıkılasmak hedef kilom 44 ancak 2 haftadır aynı kilodayım ve artık en zorlu sürece girdim diyebilirim kilo vermeye ihtiyacn yok demesin lütfen kimse çünkü hiçbir sey uzaktan göründüğü gibi değil :) aynadaki görüntümü 47li kilolara kadar biliyorum yani o kilolarda spor ile düzgün bir hal alıyorum ancak yemeyi çok sevdiğim ve önünü almam ancak 2 3 kilo aldıktan sonra basladıgı için ekstradan kilo verip o dengeyi saglama niyetindeyim. her gün spor yapıyorum evdeki imkanlarımla böylee :)

Son düzenleme:
tabi canım tanıtiyim 168 boy 51 kiloyum 64 kilodan indim dukan ile su an dukan express yapıyorum öyle hayaline ince bi kız gelmesin kalın üst kol ve üst bacaklarım var ve ince kemik yapısına sahip olduğum için epeyi yağlıyım yüzde 26 yağ oranım hedefim yağ oranını yüzde 10lara çekip kas yaparak sıkılasmak hedef kilom 44 ancak 2 haftadır aynı kilodayım ve artık en zorlu sürece girdim diyebilirim kilo vermeye ihtiyacn yok demesin lütfen kimse çünkü hiçbir sey uzaktan göründüğü gibi değil :) aynadaki görüntümü 47li kilolara kadar biliyorum yani o kilolarda spor ile düzgün bir hal alıyorum ancak yemeyi çok sevdiğim ve önünü almam ancak 2 3 kilo aldıktan sonra basladıgı için ekstradan kilo verip o dengeyi saglama niyetindeyim. her gün spor yapıyorum evdeki imkanlarımla böylee :)

Hosgeldin canim gercekten kilon azmis. Kisiden kisiye degisse de 44 cok az bir kilo saglikli degil soylemeden gecemedim. Yine sen bilirsin tabi. Spor yapiyor olmana sevindim, bir rakip daha geldi. Pazartesiden itibaren yaptigin sporu turu ve suresiyle birlikte beni etiketleyebilirsin :)

X