Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Canım diyetisyene gittin mi gidiyor musun?

Vücudun için vki hesapladım ve 52 Altına inmemen gerekiyor canım tabiiki yağ oranı daha değerli bir ölçüm
Ama ben kan değerlerine baktırmanı ve protein ağırlıklı beslenerek spor yapmanı tavsiye ederim
Tabiiki diyetisyen gözetiminde
Dediğin gibi bir durum varsa bir uzmandan yardım almak ve gözetiminde yapmak daha doğru olur çünkü 168 boy 44 kilo gerçekten çok az
Kemik yapın sağlıklı mı acaba hiç kırık yaşadın mı?
Canım umarım en sağlıklı kilona en sağlıklı biçimde ulaşırsın

Acaba boyunu en son ne zaman ölçtün bir daha ölçme şansın var mı?
Ve yaşın kaç acaba?

tabi ki canım seve seve :) söyle söyliyim canım 47 kiloda bile oturunca bacaklarım yaygın ve dolgun görünüyor tek carem yağ oranımı düsürmem ve selülit gibi bi illet var basımda ancak o kilolarda kurtulabiliyorum

şöyle söyliyim canımcım kan değerlerim normal c vitamini ve omega 3 kullanılıyorum; protein ağırlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum kemik yapıma doktorlar gayet normal diyor ama el bileklerim 8 yasındaki bir çocuğunkiyle aynı hemen hemen esnek bi kemik yapısına sahibim ara ara magnezyum ve calsium takviyesi kullandığımda oluyor boyumda da söyle bi degiskenlik oluyor spor yaptıgım zamanlarda 168 yapmadıgım dönemlerde 66 çıkabiliyor en son batığımda 68di bir kaç ay olmadı spor yaptıgımda postürüm düzeliyor öyle söyliyim yasıma gelirsek subatta 29 olucam bir de tesekkür ederim umarım hepimiz en saglıklı kilomuza ulasır kendimizi mutlu olcağımız görüntülerde buluruz :)

Tamam kilo vermene verek yok demicem :)
Benim boyum 1.56 ve 60 kiloyum, hedef kilom 49u ucundan da olsa gormek diyorum
Ben de ince kemikliyim, şöyle ki vücudumda yağ epey var ve taktigim yüzük cocuklar haricinde kimseye olmuyor
Ayakkabı numaram 34

benim de 35 topukluda ablam 156 boyunda ve 58 kilo benden zayıf görünüyor bacaklarda ve kollarda ve yüzük konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz

Yok degil ben de anlamadim , belki bir besin dokunuyordur. Abarti bir sisligim var cozemedim ne oldugu. Az da olsa eksi gorelim gitsin 300, 500 artik ne olursa
Benim de hiç ümidim Yok. Erken bitirmeye çalıştım yemeği. Yeşil çay içtim, ip atladım, bişe yemeyim diye dışarı çıkıcam şimdi. Gelince de kayısılı çay içerim.
Sabit kalsam dua etcem ya. Bi düzenimi oturtsaydım

Ben okullar açılınca daha çok diyet moduna girerim diye düşünüyorum artik son umut

500 gorsek cok iyi
Tahlil falan yaptır olmazsa, besin alerjisi icin
Donunce yaptircam artik , burda zor biraz. Gecen doktora gittim bir derdini soylesen digeri kaliyor. Zaten once bir doktoru goruyorsun, o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor vs vs. Ama doktorlarin isi cok rahat burada, bizimkilerin onda biri anca calisiyorlardir. teletubbies yazik walla size , allah yardimciniz olsun

Iyi yapmissin canim, son gun zaten erken bitirmek, tuzlu ve su tutan besinleri yememek en iyisi. Biz de cin marketinden bagirsak temizleyen cay aldik. Bakalim denicez olmeyiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…