- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım diyetisyene gittin mi gidiyor musun?tabi canım tanıtiyim 168 boy 51 kiloyum 64 kilodan indim dukan ile su an dukan express yapıyorum öyle hayaline ince bi kız gelmesin kalın üst kol ve üst bacaklarım var ve ince kemik yapısına sahip olduğum için epeyi yağlıyım yüzde 26 yağ oranım hedefim yağ oranını yüzde 10lara çekip kas yaparak sıkılasmak hedef kilom 44 ancak 2 haftadır aynı kilodayım ve artık en zorlu sürece girdim diyebilirim kilo vermeye ihtiyacn yok demesin lütfen kimse çünkü hiçbir sey uzaktan göründüğü gibi değil :) aynadaki görüntümü 47li kilolara kadar biliyorum yani o kilolarda spor ile düzgün bir hal alıyorum ancak yemeyi çok sevdiğim ve önünü almam ancak 2 3 kilo aldıktan sonra basladıgı için ekstradan kilo verip o dengeyi saglama niyetindeyim. her gün spor yapıyorum evdeki imkanlarımla böylee :)
Hosbuldum canımmTabi
Canım kaptanımız
Hoşgeldiiiin canım
tabi ki canım seve seve :) söyle söyliyim canım 47 kiloda bile oturunca bacaklarım yaygın ve dolgun görünüyor tek carem yağ oranımı düsürmem ve selülit gibi bi illet var basımda ancak o kilolarda kurtulabiliyorumHosgeldin canim gercekten kilon azmis. Kisiden kisiye degisse de 44 cok az bir kilo saglikli degil soylemeden gecemedim. Yine sen bilirsin tabi. Spor yapiyor olmana sevindim, bir rakip daha geldi. Pazartesiden itibaren yaptigin sporu turu ve suresiyle birlikte beni etiketleyebilirsin :)
şöyle söyliyim canımcım kan değerlerim normal c vitamini ve omega 3 kullanılıyorum; protein ağırlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum kemik yapıma doktorlar gayet normal diyor ama el bileklerim 8 yasındaki bir çocuğunkiyle aynı hemen hemen esnek bi kemik yapısına sahibim ara ara magnezyum ve calsium takviyesi kullandığımda oluyor boyumda da söyle bi degiskenlik oluyor spor yaptıgım zamanlarda 168 yapmadıgım dönemlerde 66 çıkabiliyor en son batığımda 68di bir kaç ay olmadı spor yaptıgımda postürüm düzeliyor öyle söyliyim yasıma gelirsek subatta 29 olucam bir de tesekkür ederim umarım hepimiz en saglıklı kilomuza ulasır kendimizi mutlu olcağımız görüntülerde buluruz :)Canım diyetisyene gittin mi gidiyor musun?
Vücudun için vki hesapladım ve 52 Altına inmemen gerekiyor canım tabiiki yağ oranı daha değerli bir ölçüm
Ama ben kan değerlerine baktırmanı ve protein ağırlıklı beslenerek spor yapmanı tavsiye ederim
Tabiiki diyetisyen gözetiminde
Dediğin gibi bir durum varsa bir uzmandan yardım almak ve gözetiminde yapmak daha doğru olur çünkü 168 boy 44 kilo gerçekten çok az
Kemik yapın sağlıklı mı acaba hiç kırık yaşadın mı?
Canım umarım en sağlıklı kilona en sağlıklı biçimde ulaşırsın
Acaba boyunu en son ne zaman ölçtün bir daha ölçme şansın var mı?
Ve yaşın kaç acaba?
Tamam kilo vermene verek yok demicem :)tabi canım tanıtiyim 168 boy 51 kiloyum 64 kilodan indim dukan ile su an dukan express yapıyorum öyle hayaline ince bi kız gelmesin kalın üst kol ve üst bacaklarım var ve ince kemik yapısına sahip olduğum için epeyi yağlıyım yüzde 26 yağ oranım hedefim yağ oranını yüzde 10lara çekip kas yaparak sıkılasmak hedef kilom 44 ancak 2 haftadır aynı kilodayım ve artık en zorlu sürece girdim diyebilirim kilo vermeye ihtiyacn yok demesin lütfen kimse çünkü hiçbir sey uzaktan göründüğü gibi değil :) aynadaki görüntümü 47li kilolara kadar biliyorum yani o kilolarda spor ile düzgün bir hal alıyorum ancak yemeyi çok sevdiğim ve önünü almam ancak 2 3 kilo aldıktan sonra basladıgı için ekstradan kilo verip o dengeyi saglama niyetindeyim. her gün spor yapıyorum evdeki imkanlarımla böylee :)
Sıkı ey yağlı görünmez canım :)sanslisinKeske oyle olsawalla siki bir etim var ama dolu dolu kilom var yani
benim de 35 topukludaTamam kilo vermene verek yok demicem :)
Benim boyum 1.56 ve 60 kiloyum, hedef kilom 49u ucundan da olsa gormek diyorum
Ben de ince kemikliyim, şöyle ki vücudumda yağ epey var ve taktigim yüzük cocuklar haricinde kimseye olmuyor
Ayakkabı numaram 34
Canim ilk sayfadaki tabloya eklememiz icin ayrica vücut olculerini yazman gerekiyorbenim de 35 topukludaablam 156 boyunda ve 58 kilo benden zayıf görünüyor bacaklarda ve kollarda ve yüzük konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz
Canm yaa su an ölçemiyorum ama yarın yeni bi mezura edineceğim yarın bildirsem olur mu kiCanim ilk sayfadaki tabloya eklememiz icin ayrica vücut olculerini yazman gerekiyor
Tamam, olur. Merak ediyorum açıkçasıCanm yaa su an ölçemiyorum ama yarın yeni bi mezura edineceğim yarın bildirsem olur mu ki
Aynen hsonu iyice sakin oluyor.Kızlar pazar günü tabi buralar ıssız oluyor. Neler yapıyorsunuz bakalım. Haftaya hazır mısınız?
Ben kac gundur sisim , tartida da arttim yine. Ptsi kilomdan bile fazlayim saka gibi, yarin icin umudum yok eksi gormeyim yeterAynen hsonu iyice sakin oluyor.
Yarın bildirim günü, bu aksam aksam hafif gecirdim. 6da yemek olayını bitirdim. Yarın 3-5 ne olursa tarti yüzüme güler inşallah
Regl mi yakın kiBen kac gundur sisim , tartida da arttim yine. Ptsi kilomdan bile fazlayim saka gibi, yarin icin umudum yok eksi gormeyim yeter
Regl mi yakın ki
Ben de gecen haftaya göre daha iyiydim beslenmede ama cok da eksi gorecegimi sanmıyorum.
500 gorsek cok iyiYok degil ben de anlamadim , belki bir besin dokunuyordur. Abarti bir sisligim var cozemedim ne oldugu. Az da olsa eksi gorelim gitsin 300, 500 artik ne olursa
Benim de hiç ümidim Yok. Erken bitirmeye çalıştım yemeği. Yeşil çay içtim, ip atladım, bişe yemeyim diye dışarı çıkıcam şimdi. Gelince de kayısılı çay içerim.Yok degil ben de anlamadim , belki bir besin dokunuyordur. Abarti bir sisligim var cozemedim ne oldugu. Az da olsa eksi gorelim gitsin 300, 500 artik ne olursa
Ben okullar açılınca daha çok diyet moduna girerim diye düşünüyorum artik son umutBenim de hiç ümidim Yok. Erken bitirmeye çalıştım yemeği. Yeşil çay içtim, ip atladım, bişe yemeyim diye dışarı çıkıcam şimdi. Gelince de kayısılı çay içerim.
Sabit kalsam dua etcem ya. Bi düzenimi oturtsaydım
Donunce yaptircam artik , burda zor biraz. Gecen doktora gittim bir derdini soylesen digeri kaliyor. Zaten once bir doktoru goruyorsun, o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor vs vs. Ama doktorlarin isi cok rahat burada, bizimkilerin onda biri anca calisiyorlardir.500 gorsek cok iyi
Tahlil falan yaptır olmazsa, besin alerjisi icin
Iyi yapmissin canim, son gun zaten erken bitirmek, tuzlu ve su tutan besinleri yememek en iyisi. Biz de cin marketinden bagirsak temizleyen cay aldik. Bakalim denicez olmeyiz insallahBenim de hiç ümidim Yok. Erken bitirmeye çalıştım yemeği. Yeşil çay içtim, ip atladım, bişe yemeyim diye dışarı çıkıcam şimdi. Gelince de kayısılı çay içerim.
Sabit kalsam dua etcem ya. Bi düzenimi oturtsaydım