Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sabah :1 domates, 2 salatalik, 1 limon ve 10 zeytinle salata
2 haslanmis yumurta, 1 tane de siyah buyuk eriklerden
Aksam: kabak sote az yagli

Gecen haftaki kilomdan 600 gr kadar fazlayim ondan cok hafif tuttum.

Kahvaltı yine biraz kaçtı
1 yemek kaşığı kadar reçel
Ceyrek su böreği
1 krep
1 mucver
Az patates salatası
1 ince kırmızı biber kozlemesi
Domates peynir zeytin

Akşam
50 gr çiğ fıstık
Yoğurtlu semizotu salatası
1 acur
Cok az fırında tavuk
2400 su

Spor
100 ip
40 squat

Senin bu kahvaltilarla basin dertte :)

Geldim geldim:) haftasonu kahvaltılar hariç abartmadim öğretmenim bu sabah bile eksi gordum inanıyorum yarın sabah da iyi olacak:)
Şimdi napiyoruz spor puanı falan mi hesaplıyoruz?

Geldim geldim:) haftasonu kahvaltılar hariç abartmadim öğretmenim bu sabah bile eksi gordum inanıyorum yarın sabah da iyi olacak:)
Şimdi napiyoruz spor puanı falan mi hesaplıyoruz?
Spor puanlarinizi bugunkiyle beraber hesaplayip yarin bildirim yapin son kez beni sporunuzda etiketleyerek.
Yarindan itibaren sporlarinizda Verano_porteno yu etiketleyeceksiniz

Arkadaşlar son durum;
clarke34 birinci
Bendeniz sonuncu
Clarke nerelerdesin

Ahahahah ayyyy hemen iyileştim bu mesajı görünce

Bugün biraz daha iyiyim. Bu hafta hastalıktan pek kendimi veremedim buraya, ama sağlıklı beslenmemi de asmadım aynen devam

Sen nasılsın
Yarın eksi görüyor muyuz tartıda

Allah beni kahretmesin bi de öğretmen olucam ama anlamadım iki yerde ip atlama var, zaten benim de hepi topu 1500ip atlamisligim var toplasan 15dk sürmedi:)) neye göre puan hesaplayacağım?

Amiin canım
Ya bir de hiç düzenimi oturtamadım hiç içimden de gelmiyor şu an dua edin bana inşallah

Geçmiş olsun
Ben iyiyim, kahvaltıları saymazsak genel olarak iyi beslendim, tartı yarin az da olsa beni sevindirir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…