- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
50 zipliycam senin içinBence 20 daha zıplamalısın o patates kızartmaları öyle hemen erimez
10 reçel 10 patates kızartmaları için 20 zıplama ceza kestim sana ben rakiben olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 zipliycam senin içinBence 20 daha zıplamalısın o patates kızartmaları öyle hemen erimez
10 reçel 10 patates kızartmaları için 20 zıplama ceza kestim sana ben rakiben olarak
Yaşasııın50 zipliycam senin için
ZipladimYaşasııın
Bugün gayet hafif olmusGunaydin kizlar
Dunku menumu yazamadim
Sabah: 3 yumurtayla menemen ve 5 zeytin
Aksam: manisa kebabi (altindaki ekmek cok az )" 1 tane cannoli malesef 300 kal civari bir sutlu tatli kendisi
Bugun cok daha hafif takilcam
Sabah: yine menemen, 1 dilim ekmekle
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 elma
Canım tatlı olmasa iyiymişGunaydin kizlar
Dunku menumu yazamadim
Sabah: 3 yumurtayla menemen ve 5 zeytin
Aksam: manisa kebabi (altindaki ekmek cok az )" 1 tane cannoli malesef 300 kal civari bir sutlu tatli kendisi
Bugun cok daha hafif takilcam
Sabah: yine menemen, 1 dilim ekmekle
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 elma
Olmuş rakibem :)Spor puanlarini guncelledim, bakar mısınız?
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Cok guzel , tam gaz baslamissiniz spora. Aksama ben de yapim bariKahvalı
Salçalı yumurta
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
Öğle
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği dolu tabak
Akşam
1 dolu tabak bezelye yemeği yoğurt da yedim yanında
Canım tatlı istiyor
Ara: orta şekerli kahve(şade içerim ama böyle yapmışlar içtim )
Spor
3000 zıplama
60 squat
30 mekik
180 sn plank
6500 adım
Cuma takımdan mezun olmak istiyorum umarım devam edebilirimCok guzel , tam gaz baslamissiniz spora. Aksama ben de yapim bari
Insallah olursun canim , ne kadar vermen lazim mezun olmak icinCuma takımdan mezun olmak istiyorum umarım devam edebilirim
Buradan devam edeceğim inşallah
Başla başla canım
Ay belirlememiş miyim belirledim diye aklımda kalmış. Önümüzdeki pzt 60.8 olmak hedefim hadi insallah. Baskülün de pili bitti iyi mi, güzel sürpriz olacak:)
Net bir sey yok içim sıkılıyor. Havalardan mi ne? Geçer ins yakında.AA canım bir şey mi oldu
Kahvaltıyı atlama
Oldum olacağımInsallah olursun canim , ne kadar vermen lazim mezun olmak icin
Güzel canımEki Görüntüle 2188604 3 litre su
Canım az o yüzden iyi ama daha güzel bir kahvaltı bekliyoruzAy belirlememiş miyim belirledim diye aklımda kalmış. Önümüzdeki pzt 60.8 olmak hedefim hadi insallah. Baskülün de pili bitti iyi mi, güzel sürpriz olacak:)
Menü bildiriyorum;
Sabah 1 simit
Akşam
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Semizotu salatası
Ara öğün falan yok.spor da yok, bugün hava serin hiç terleyemem saçlarım fönlü yarın da idare etsin:)
İniallah geçer canımNet bir sey yok içim sıkılıyor. Havalardan mi ne? Geçer ins yakında.
Yarin insallahGüzel canım
Canım az o yüzden iyi ama daha güzel bir kahvaltı bekliyoruz