Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yok degil, sasirmadim o yediklerimden sonra normal yani :KK66:
Bugün kacamaksiz kahvalti yaptim ama aklimdan neler geçiyor neler akşam için ☺️
sakın yasaklı şeyler yemiyoruz
Zaten sağlıklız
Sonra löp löp yağ oluyor
Emeğine yazık

Mutlaka spor bekliyorum

Kızlar bu mesajımı gören 100 zıplasın haydi dönüş bekliyorum :KK70::spor:

Karatayin seker orucunu yapiyorum canim ben normalde, ama malum diyet menulerine gecmekte cok zorlandim. O yüzden daha ılımlı yapicam. Aslinda yukarida saydiklarim da yok karatayinkinde. Ben sana karatayinkini atayim, o daha cok etkili
Tamam canım bekliyorum

cgdmk cgdmk canım utandım yazamadım sabahlandır 54.8:KK43: geçen hafta 54.5ti ama demiştim ya ğazar iyi değildim tek öğün yaptım yoksa 55üstütydüm hep diye. Hedefe de ulaşamadım:KK43: bir de bu aralar çok fazla ekstradan iş çıktı, tüm enerjimi sömürdü resmen:KK43: burayı takip edemiyorum.okul açılsın bi bakayım eğer düzen oturtup devamlılık sağlayamazsam gideceğim:KK43:

cgdmk cgdmk canım utandım yazamadım sabahlandır 54.8:KK43: geçen hafta 54.5ti ama demiştim ya ğazar iyi değildim tek öğün yaptım yoksa 55üstütydüm hep diye. Hedefe de ulaşamadım:KK43: bir de bu aralar çok fazla ekstradan iş çıktı, tüm enerjimi sömürdü resmen:KK43: burayı takip edemiyorum.okul açılsın bi bakayım eğer düzen oturtup devamlılık sağlayamazsam gideceğim:KK43:
Senin zaten cok sıkı diyet yapmana gerek yok canim, uzulme. 55i gecmezsen iyi olur.
Zorlanirsan, senin tercihin canım, tabi ki anlayisla karsilariz. Misafir olarak takilirsin❤️

Yapmadım canım okudum ama mantigima oturtamadim ve uzman menü paylasimi görmek istedim
Aslında sabit bi menüsü yok, yasaklilar var.
Kurallarını biloyorsun o zaman.
ekmek ve tatlisiz bir cay bardağı olcusunde cig kuruyemisle arti yumurtayla kahvalti yapabilirsin. Bol zeytin, peynir, domates vs
Akşam da ekmeksiz sebze, kurubaklagil ile beslenebilirsin
Ara öğün yok biliyorsun. Kurallarını bildigini varsayiyorum

Aslında sabit bi menüsü yok, yasaklilar var.
Kurallarını biloyorsun o zaman.
ekmek ve tatlisiz bir cay bardağı olcusunde cig kuruyemisle arti yumurtayla kahvalti yapabilirsin. Bol zeytin, peynir, domates vs
Akşam da ekmeksiz sebze, kurubaklagil ile beslenebilirsin
Ara öğün yok biliyorsun. Kurallarını bildigini varsayiyorum
Yani iki öğün olduğunu biliyorum ara öğün olmadan işte tansiyon um düşük benim acaba olur mu dedim ama mesela kahvaltı 10-11 arası akşamda 5-6 gibi yenirse belki tansiyonum düşmez dediğin gibi tamamen meyvesiz değilde bir porsiyon olabilecek şekilde olabilir mi sen nasıl yapmayı düşünüyorsun

Screenshot_20180910-204834_Fitwell.jpg
Gün sonu

X