Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Screenshot_2018-09-09-14-28-01-134_com.instagram.android.jpg

teletubbies teletubbies cgdmk cgdmk ben hesaplarken ipi dk da 60 sayiyordum. Sureye ceviriyordum o sekilde. Cok hizli ise dk da 100 sayiyordum. Bolgeselle kasit cok genis o yuzddn fikir veremiyorum. Kolaylik olsun diye takimdakini de uygulayabilirsiniz kizlar direk olarak.

Bu sabah 61 le uyandim cok mutluyum bugun kabak detoksu yapacaktim ama dun pazarda bulamayinca zeytinyagli kereviz yaptim.
Sabah : diyet omlet, yesil cay
Ara: kafeinsiz kahve
Ogle: zeytinyagli kereviz
Aksam: zeytinyagli kereviz
En son 6 da yemeyi planliyorum ki sabah tuvalete fln cikabiliyim. Insallah gorecem 60.5 i. Gormessem de kafaya koydum, sabah kosuya fln gidip, ter atip yine gorcem :KK70:

Afiyet olsun cok guzel gozukuyor, arinma icin ne yedin

"Salatalık,kabak,maydanoz lu smoothie "

içine limon sıkıp biraz dan içeceğim bu saate kaldı öğlen de tarhana çorbası içtim katı yemeyeceğim yani akşam da en geç 7-8 gibi
"süt, siyah erik, fındık, keten tohumu,tarcin li smoothie"
içeceğim günü kapatacağım arada yeşil cay şekersiz kahve ile su da 2 lt olacak İnşallah akşam yemeğinden sonra spor da olacak 1 saat bakalım planım bu eşim nöbette olduğu için bunu uygularim o olunca olmuyor kaçıyor bı yerden

teletubbies teletubbies cgdmk cgdmk ben hesaplarken ipi dk da 60 sayiyordum. Sureye ceviriyordum o sekilde. Cok hizli ise dk da 100 sayiyordum. Bolgeselle kasit cok genis o yuzddn fikir veremiyorum. Kolaylik olsun diye takimdakini de uygulayabilirsiniz kizlar direk olarak.
Canım eğer sizin için de uygun olursa çok kolaylık olur

Bu sabah 61 le uyandim cok mutluyum bugun kabak detoksu yapacaktim ama dun pazarda bulamayinca zeytinyagli kereviz yaptim.
Sabah : diyet omlet, yesil cay
Ara: kafeinsiz kahve
Ogle: zeytinyagli kereviz
Aksam: zeytinyagli kereviz
En son 6 da yemeyi planliyorum ki sabah tuvalete fln cikabiliyim. Insallah gorecem 60.5 i. Gormessem de kafaya koydum, sabah kosuya fln gidip, ter atip yine gorcem :KK70:
Ahahah yaşasın :KK70: bugün hareket et canım
8den sonra az su iç
Bir de yeşil çay iç

X