İnşallah canımOooo
Tamamdır
Canım semizotu o kadar doyurucu ve kalorisi de çok az
Kabak da öyle
İkisi de çok faydalı ikisi de olur
Artık senden kabaklı menüler bekliyoruz
Duzenlenebilir tabi, sporun kalorilerinden cok anlamadigim icin ortak kararla degisitiririz tabloyu?cgdmk canım spor listemiz süre üzerine ya
Acaba adet üzerine de puanlama yapsak mı takımdaki gibi
Ben süreye bakmıyorum adet yapıyprum çünkü
Bence çok güzel olurDuzenlenebilir tabi, sporun kalorilerinden cok anlamadigim icin ortak kararla degisitiririz tabloyu?
Ne diyorsunuz kizlar?
Aslında dizim karnım ağrıyor1000 ne ara zipladin, bu ne enerjidir yaa maasallah valla
Reglin ilk gunleriyse yapma istersen bi 1000likten baska. Zor olur gerçekten.3-4. gunden sonra baslarsinAslında dizim karnım ağrıyor
Ama artık hareket etmem gerekiyor
Takimdaki gibi bolgeselleri zorluklarına gore puanlayabilirizBence çok güzel olur
Kızlar?
Bir de ıslandım ya ondan biraz zorlu geçecek ama wc çıkamazsam pazartesi kilo bildirimi varReglin ilk gunleriyse yapma istersen bi 1000likten baska. Zor olur gerçekten.3-4. gunden sonra baslarsin
Bence çok iyi olur yaTakimdaki gibi bolgeselleri zorluklarına gore puanlayabilirizip de dahil
Afiyet olsun cok guzel gozukuyor, arinma icin ne yedinGünaydin kızlar...
Ilık limonlu su yumu içtim ve kahvaltım
Afiyet olsun cok guzel gozukuyor, arinma icin ne yedin
Canım eğer sizin için de uygun olursa çok kolaylık olurteletubbies cgdmk ben hesaplarken ipi dk da 60 sayiyordum. Sureye ceviriyordum o sekilde. Cok hizli ise dk da 100 sayiyordum. Bolgeselle kasit cok genis o yuzddn fikir veremiyorum. Kolaylik olsun diye takimdakini de uygulayabilirsiniz kizlar direk olarak.
Ahahah yaşasınBu sabah 61 le uyandim cok mutluyum bugun kabak detoksu yapacaktim ama dun pazarda bulamayinca zeytinyagli kereviz yaptim.
Sabah : diyet omlet, yesil cay
Ara: kafeinsiz kahve
Ogle: zeytinyagli kereviz
Aksam: zeytinyagli kereviz
En son 6 da yemeyi planliyorum ki sabah tuvalete fln cikabiliyim. Insallah gorecem 60.5 i. Gormessem de kafaya koydum, sabah kosuya fln gidip, ter atip yine gorcem
Uhuuuu supersinBaşardıııııım