- 24 Haziran 2010
- 1.943
- 4.237
Canım ne çabuk maşallah
Regli şişkinliği vardı ondan galiba. Bende şaşırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne çabuk maşallah
Evet birazcik ipin ucu kacmisNeredeyse herkes kilo vermis harikasiniz ben de tartilcam birazdan. Dun aksam biraz cozuttum. 1 tane baklava yedim, uzun zamandir hasret olunca dayanamadim. Pilav ve kucuk bir borek yedim.
Aksam da bozmazsan cok iyiBugün çok iyi gidiyorum şeytan kulagina kurşun yarin sabah kahvaltıda accuk izin vereceğim kendime kahvaltının gunahi olmaz
İyi gitmiş, bence de imkansiz degilKizlar cozutmaya ragmen biraz gitmis
Ptsi: 62
Cuma: 61.5
Ptsi hedef:60.5
1 kilo vermem lazim 3 gun var, imkansiz degil
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Eskiden denemiştim dur yine deniyeyim en iyisi canım, iyi oldu hatırlattığın teşekkür ederimCanım tarçınlı süt denedin mi
İvitVuhuuu sütlaç gitti o zaman
kaymağım çok olmuyor ki bir iki kaşık anca biriktireyim olmazsaCanım direkt kaynağın içine yumurtayi kiriyorsun o kadar ama kaymak daha cok olsun yumurtadan
Hic bir sey1 saat ev temizliği, şimdi de eliptik bisiklete geçiyorum.
Sen neler yaptın
Yine cok iyiEki Görüntüle 2187039 Bugün de böyle. Spor yukarıdaki gibi.
Su 2 litre.
Bu da cok guzel bi menuEki Görüntüle 2187056 Akşam cayı olur tabi bide bunun üstüne. Spor yok ama aşırı yürüdüm bugün. Avm de gezmek de spordan sayılsın:)
1 yumurta size yeterEskiden denemiştim dur yine deniyeyim en iyisi canım, iyi oldu hatırlattığın teşekkür ederim
İvit
kaymağım çok olmuyor ki bir iki kaşık anca biriktireyim olmazsa
Canim disari cikacagin zaman yanina evden birseyler alabilirsin, ben oyle yapmaya calisiyorum. Herzaman olmuyor tabiki. Aksam guzel dengelemissin ama :)Kızlar bastan söyleyeyim bugün dışarıda biraz işlerimiz vardı öğlen biraz değişik gelebilir akşamla dengelemeye çalıştım
Kahvaltı:1dilim tam buğday ekmeği den yapılmış tost
2 haslanmis yumurta
1kibrit kutusu kadar Peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
Şekersiz cay
Oglen yemeği:tavuk dürüm yanında bir bardak ayran la
Ara: 2 light kurabiye
Akşam yemeği:smoothie(süt,muz,şeftali)
Ara:1 avuç kuru yemiş, bir bağ üzüm
Canım ani bı sekilde çıktık mecbur kaldimCanim disari cikacagin zaman yanina evden birseyler alabilirsin, ben oyle yapmaya calisiyorum. Herzaman olmuyor tabiki. Aksam guzel dengelemissin ama :)