Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kuzum hala cok sicak buralar yaa, urfa sıcaklarını duymussunuzdur. Cidden pisiyoruz :KK43:
Ve ben bu sicakligin ustune daha fazla terlemeye hic tahammulum yok :KK43:
Ziplamaktan ziyade leslie aklimda, onu bile rutine baglasam süper olacak, üstüne de biraz ziplarim belki ☺️
tamam canım

Sabah 08:00
Sucuklu yumurta
Peynir, zeytin
Ceviz..

Öğlen
2 erik, 1 popkek

Ara
1 bardak süt

Akşam
1 kase domates çorbası
2 biber dolma
1 kase Bamya yemeği

1 avuç çekirdek

250 300 kadar da ip atladım. Böyle devam edersem 1 haftada artırırım

Sana katılıyorum burası bile çok sıcak, oralar nasıldır kimbilir?
Boşver bence de zıplama. Yani zıplasan iyi olur da, senin söylediğin miskinliği anlıyorum..
Oooo kolera hanım olmuyor öyleeeee

Yarın tüm herkes hepimiz 100 zıplayalım burası için istediğiniz zaman ♥️

Olur muuuu beni üzmeyiiiin yağlarınızı üzüün :KK70:

Et et canım
Kurban kestiniz mi? Kendi etinizden ye haftada 3 gün limonlu salata ile şu zamanda kırmızı etten uzak durulmalı ama..

Dut pekmezi bana çocukken çok iyi gelmiş her gün 1 yk
Allah kabul ederse kestik canım ama sorun şu ki kirmizi et pek sevmem, ayda bir kofte anca..
Ben direk tablet olarak aliyorum canım, pekmez falan da pek sevmem. En iyisi onlar ama ben işin kolayina kaciyorum tabletle. D vit falan cok cok dusuk benim 19lardaydi en son :KK43:
Onu da düzenli alinca bobrek taşını tetikliyor bende.

Sabah 08:00
Sucuklu yumurta
Peynir, zeytin
Ceviz..

Öğlen
2 erik, 1 popkek

Ara
1 bardak süt

Akşam
1 kase domates çorbası
2 biber dolma
1 kase Bamya yemeği

1 avuç çekirdek

250 300 kadar da ip atladım. Böyle devam edersem 1 haftada artırırım
Canım popkek hariç kalanı çok beğendim

İpe de çok sevindim ♥️

Allah kabul ederse kestik canım ama sorun şu ki kirmizi et pek sevmem, ayda bir kofte anca..
Ben direk tablet olarak aliyorum canım, pekmez falan da pek sevmem. En iyisi onlar ama ben işin kolayina kaciyorum tabletle. D vit falan cok cok dusuk benim 19lardaydi en son :KK43:
Onu da düzenli alinca bobrek taşını tetikliyor bende.
Canım uzun kemiklerin(kol bacak) 11 ila 2(-4) arası Güneşe direkt çıkart

Canım hep tabletle devam edemezsin ki:KK43:
Haftada 3 kez kırmızı et ile desteklesen daha iyi olur ama sevmiyorsan en azından 1 kez yap

Sana katılıyorum burası bile çok sıcak, oralar nasıldır kimbilir?
Boşver bence de zıplama. Yani zıplasan iyi olur da, senin söylediğin miskinliği anlıyorum..
Eylül 15te hafif serinler diye düşünüyorum. En azindan gece uyurken klimalar kapanir. Akşamları yemekten sonra yürümeyi severim. Leslieyi sıkıştırırım insallah. Derslerim de 10-11 gibi basliyor zaten

X