- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Yaz yaz bir kenara yaz bütün sporlariniiiiBen sporu yazmadım sanıırıııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz yaz bir kenara yaz bütün sporlariniiiiBen sporu yazmadım sanıırıııım
Zayıflamak için en en az 800-1000 arası olmalı canımMaalesef
Neyse yakin zamanda yapmam artık.
Su günlük alinmasi gereken karbonhidrat miktarini arastiriyorum, ona gore ceki duzen vericem beslenmeme
İnşallahEvet dikkat etsem çok güzel veriyorum ama devamlılık yoktu.
Şimdi bu topikle o sorunu da ortadan kaldırmış bulunuyorum. Yeni yıla 55 kiloyla giricem inşallah
O da iyiArkadaşlarım amin diyip yüzlerine kapatıyorlar
Biri de geçen etteyyatüye güncelleme mi geldi dedi
tamam canımKuzum hala cok sicak buralar yaa, urfa sıcaklarını duymussunuzdur. Cidden pisiyoruz
Ve ben bu sicakligin ustune daha fazla terlemeye hic tahammulum yok
Ziplamaktan ziyade leslie aklimda, onu bile rutine baglasam süper olacak, üstüne de biraz ziplarim belki
Ahahahha bak o aklıma gelmemiştiO da iyi
Yok bu Allahumme barikin ozeti diyeydin
Oooo kolera hanım olmuyor öyleeeeeSana katılıyorum burası bile çok sıcak, oralar nasıldır kimbilir?
Boşver bence de zıplama. Yani zıplasan iyi olur da, senin söylediğin miskinliği anlıyorum..
Allah kabul ederse kestik canım ama sorun şu ki kirmizi et pek sevmem, ayda bir kofte anca..Et et canım
Kurban kestiniz mi? Kendi etinizden ye haftada 3 gün limonlu salata ile şu zamanda kırmızı etten uzak durulmalı ama..
Dut pekmezi bana çocukken çok iyi gelmiş her gün 1 yk
Ya Çiğdem ne alem kızsınO da iyi
Yok bu Allahumme barikin ozeti diyeydin
Canım popkek hariç kalanı çok beğendimSabah 08:00
Sucuklu yumurta
Peynir, zeytin
Ceviz..
Öğlen
2 erik, 1 popkek
Ara
1 bardak süt
Akşam
1 kase domates çorbası
2 biber dolma
1 kase Bamya yemeği
1 avuç çekirdek
250 300 kadar da ip atladım. Böyle devam edersem 1 haftada artırırım
Canım uzun kemiklerin(kol bacak) 11 ila 2(-4) arası Güneşe direkt çıkartAllah kabul ederse kestik canım ama sorun şu ki kirmizi et pek sevmem, ayda bir kofte anca..
Ben direk tablet olarak aliyorum canım, pekmez falan da pek sevmem. En iyisi onlar ama ben işin kolayina kaciyorum tabletle. D vit falan cok cok dusuk benim 19lardaydi en son
Onu da düzenli alinca bobrek taşını tetikliyor bende.
Eylül 15te hafif serinler diye düşünüyorum. En azindan gece uyurken klimalar kapanir. Akşamları yemekten sonra yürümeyi severim. Leslieyi sıkıştırırım insallah. Derslerim de 10-11 gibi basliyor zatenSana katılıyorum burası bile çok sıcak, oralar nasıldır kimbilir?
Boşver bence de zıplama. Yani zıplasan iyi olur da, senin söylediğin miskinliği anlıyorum..
Yeni yılın fit kızıThanks canım Yavaş yavaş artık.
Gecis donemini kaloriyle atlatayim dedim ama o da hep karbonhidrat ve meyve üzerine oldu. Toparlicam insallahSenin menüler zaten beni çok şaşırtıyor bu ara. Sen toparlarsın ama
Herkes senin gibi genç mi kuzum. Bizim çoluk çocuk ev sıcaklık iş derken Pertimiz çıkıyor. Yaş kaldırmıyor artık.Oooo kolera hanım olmuyor öyleeeee
Yarın tüm herkes hepimiz 100 zıplayalım burası için istediğiniz zaman
Olur muuuu beni üzmeyiiiin yağlarınızı üzüün
Bi dersler başlasın çok iyi olacak canım. Hareket iyi oluyorGecis donemini kaloriyle atlatayim dedim ama o da hep karbonhidrat ve meyve üzerine oldu. Toparlicam insallah