Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menüm
Kahvaltı
Esimle kahvaltı ettigim zamanlar biraz fazla kaciyor ama yemek de istiyorum açıkçası, seviyorum böyle kahvaltiyi hep birlikte☺️
Sosisli yumurta (pek eve girmez aslında ama esim alıp yapmış)
5-6 patates kızartması (bilinçli :KK70:)
Az recel
33 gr ekmek
Peynir, domates, salatalık
2 zeytin
200gr kavun
Yoğurtlu semizotu

Akşam
Tavuk sote
Semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
150 gr eriste
Toplam 1200 kalori civarı
2400-2800 su
Spor yok :KK43:
Hiç mi yok
Yürüyüş de mi YÖK
Hiç mi spor yooook
Benim için 100 zıpla da uyu:KK43:

Sabah uyanırsam yazarım canım☺️

Yok 52 ti görünce süzülmüştüm baya ama şimdi 55 bile dazla geliyor canım.sık dişini bir hafta da sen ip atla olmaz mı☺️

Evet çok şükür hem kilo oturdu hem de emzirdiğim için kötü beslenmeme rağmen artıya dönmedi:)

Ben bir haftada 1,5 verdim ki öncesinde de duraklamam vardı, duraklamayı iple kırdım diyebilirim canım
canım ben ilk gün 500 için uğraştım ama sonraki günler 1000 e çıkarana kadar pes etmedim, 1600 atladığım bile oldu ve sadece bir hafta atladım.çok iyi ter atıyo sonrasında mutlaka duşa girmek gerekiyor ☺️Ter olunca cgdmk cgdmk i bi türlü ikna edemedim☺️☺️☺️
Başlayıp yoruldukça bırakıyorum ve bi kağıda not ediyorum sayıyı yoksa karışır, 50li 60lı setler derken 150li setlere geliyorsun bir kaç güne ☺️Bi de ben gün içine yaymadım çok terletiyor, bi seferde dinlene dinlene yaptım terim soğumadan
Kuzum hala cok sicak buralar yaa, urfa sıcaklarını duymussunuzdur. Cidden pisiyoruz :KK43:
Ve ben bu sicakligin ustune daha fazla terlemeye hic tahammulum yok :KK43:
Ziplamaktan ziyade leslie aklimda, onu bile rutine baglasam süper olacak, üstüne de biraz ziplarim belki ☺️

Nerden başlasam :KK57:
Kahvaltı (saat:KK11:30) : zeytin, peynir, salatalık, ( patates kızartması-menemen) ve ekmek:KK17:

Ara( 15:00) : 2 dilim limonlu kek. :KK51:
1 maden suyu
1 kase çekirdek

Akşam: 3 dilim börek :KK64:

1 fincan sade Türk kahvesi

2,5 lt su

Yazın dediniz yazdım mesuliyet kabul etmem :ıslık::KK53:
Yarından itibaren daha sağlıklı bir menü bekliyor ve buna yorum yapmıyorum yoksa burada oooooo neler var :KK70:

kahvaltı:2 çatal omlet (eşimle beraber yedik)
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates,salatalik
Şekersiz çay
Ara:karpuz
Oglen yemeği: 4-5 adet kibrit kutusu boyutlarinda mücver
2-3 kasik erişte
1 kase yoğurt
Ara:1 bağ üzüm
Akşam yemeği:1 tane garnitür lu çanak köfte
4-5 kaşık pirinc pilavı
Yoğurt
Az önce misafirlikteydim bircok şey vardı ben bir avuç çekirdek yanında şekersiz çay içtim
Şimdi de sade kahve içeceğim yanında diyet toplarim var benim ara ara yaparım tatlı isteğim için 1-2 tane ondan yiyebilirim(merak edenler olursa yazarım :))
Mücver erişte olmamış
Pirinç pilavı da olmamış
Çekirdek de olmamış

Ben merak ettim nasıl top

Ve spor?

Hic modda degilim kuzu, ya sicaklardan ya da demir eksikliği var yine. Elimi kaldirmak istemiyor canım. Kullandığım takviyeleri birakmistim, devam etsem iyi olacak
Et et canım
Kurban kestiniz mi? Kendi etinizden ye haftada 3 gün limonlu salata ile şu zamanda kırmızı etten uzak durulmalı ama..

Dut pekmezi bana çocukken çok iyi gelmiş her gün 1 yk

Hic modda degilim kuzu, ya sicaklardan ya da demir eksikliği var yine. Elimi kaldirmak istemiyor canım. Kullandığım takviyeleri birakmistim, devam etsem iyi olacak
Sana katılıyorum burası bile çok sıcak, oralar nasıldır kimbilir?
Boşver bence de zıplama. Yani zıplasan iyi olur da, senin söylediğin miskinliği anlıyorum..

X