Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben kilo verdikten sonra gunde yarim saatlik bir duzen oturtmak istiyorum.Yani sadece zayif olmak degil mesele. Simdi yasimiz 30 larda cogumuzun ama zaman gectikce zayif da olsak sarkmalar, bacaklardaki damarlar sunlar bunlar daha bir suru sorun ortaya cikacak.
Yürüyüş en güzeli
Leslie de yürüyor ♥️

Ne zaman istersen haber ver, iceriz karşılıklı:)
Sabah uyanırsam yazarım canım☺️
Evet canim seni biliyorum, senin vucut da 50yi kaldırır :KK66: gerci sen benden daha iyi spor yapıyorsun. Ve 53e kadar inmiştin, o halini görmedim ama bence suan bile iyi olabilirsin❤️
Yok 52 ti görünce süzülmüştüm baya ama şimdi 55 bile dazla geliyor canım.sık dişini bir hafta da sen ip atla olmaz mı☺️
İp hem de sende deli gibi eksiltiyor yaa :KK70:
Kilon oturdu senin, rahat düşersin bence :KK66:
Evet çok şükür hem kilo oturdu hem de emzirdiğim için kötü beslenmeme rağmen artıya dönmedi:)
Bu ip atlama işinin gerçekten faydasını gördünüz mu?
Ben bir haftada 1,5 verdim ki öncesinde de duraklamam vardı, duraklamayı iple kırdım diyebilirim canım
Aynen deneyelim bakalim, gunde kac tane atliyordun? @yolcukardelen
canım ben ilk gün 500 için uğraştım ama sonraki günler 1000 e çıkarana kadar pes etmedim, 1600 atladığım bile oldu ve sadece bir hafta atladım.çok iyi ter atıyo sonrasında mutlaka duşa girmek gerekiyor ☺️Ter olunca cgdmk cgdmk i bi türlü ikna edemedim☺️☺️☺️
Başlayıp yoruldukça bırakıyorum ve bi kağıda not ediyorum sayıyı yoksa karışır, 50li 60lı setler derken 150li setlere geliyorsun bir kaç güne ☺️Bi de ben gün içine yaymadım çok terletiyor, bi seferde dinlene dinlene yaptım terim soğumadan

Menü bildiriyorum;
Sabah: 2haslanmis yumurta, birer kibrit kutusu eski kasar ve koy peyniri, siyah-yeşil zeytin toplam 10-12 tane falan. Domates salatalık.
13.00 civarı: metro ya gitmiştim şef saatiymiş yemek ikram ettiler yok demedim vallahi, bir karton bardak kuşkonmazlı balkabagi çorbası ve küçük bir tavuklu sandviç.
Akşam: zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya, bulgur pilavı, yeşil salata ve bir bardak ayran. Birazdan da bi sade Türk kahvesi içerim ve gün kapanır.
Spor gene çocuk bakma, birazdan uyumayan bebeyi ayakta sallama, en az bi saat uyutamama:)))
Bir de 100 zıplar mısın benim için♥️

Ben beğendim canım umarım su da içiyorsundud en az 2

Sabah uyanırsam yazarım canım☺️

Yok 52 ti görünce süzülmüştüm baya ama şimdi 55 bile dazla geliyor canım.sık dişini bir hafta da sen ip atla olmaz mı☺️

Evet çok şükür hem kilo oturdu hem de emzirdiğim için kötü beslenmeme rağmen artıya dönmedi:)

Ben bir haftada 1,5 verdim ki öncesinde de duraklamam vardı, duraklamayı iple kırdım diyebilirim canım
canım ben ilk gün 500 için uğraştım ama sonraki günler 1000 e çıkarana kadar pes etmedim, 1600 atladığım bile oldu ve sadece bir hafta atladım.çok iyi ter atıyo sonrasında mutlaka duşa girmek gerekiyor ☺️Ter olunca cgdmk cgdmk i bi türlü ikna edemedim☺️☺️☺️
Başlayıp yoruldukça bırakıyorum ve bi kağıda not ediyorum sayıyı yoksa karışır, 50li 60lı setler derken 150li setlere geliyorsun bir kaç güne ☺️Bi de ben gün içine yaymadım çok terletiyor, bi seferde dinlene dinlene yaptım terim soğumadan
Ben de bugün 1000 atladım

Kızlar ip zaten cardio egzersizinin bir parçası
Efsane terletiyor
Ve tüm vücut çalıştırıyor
Herkese tavsiye ederim

X