Aynen canım hatta hiç yemiyorum da farketmissindir önceki menülerimden hafta bı yada iki tüketeceğim o da bu kadarFena sayılmaz ama pilav sanki az olabilirdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım hatta hiç yemiyorum da farketmissindir önceki menülerimden hafta bı yada iki tüketeceğim o da bu kadarFena sayılmaz ama pilav sanki az olabilirdi.
Duzgun beslenirsen yasinin verdigi verdigi metabolik hizlilikla iyi verecegini düşünüyorum ben
Aynen önceden de bu şekilde kilo verdim yemeğe dikkat ederek sadece olmuyor biraz daha yürümek isterdim ama ücra yer esiminde işi vardı tek olunca bu kadar oldu evde yapacagim bu gidisleAksam yürüyüşleri iyi olur
İnşallahEvet dikkat etsem çok güzel veriyorum ama devamlılık yoktu.
Şimdi bu topikle o sorunu da ortadan kaldırmış bulunuyorum. Yeni yıla 55 kiloyla giricem inşallah
Hala hafta bitmediEvet dunku detoksta bol kavun vardi, o da gaz yapiyor, sistim sistim biraz. Ben bunyem alismisken zig zaga devam edeyim. Az öz olsun. Belki bu haftaya listeye girebilirsem diye seeyettiydim de olmadi, haftaya artik nasipse
Sensiz sessiz buralarSelamlar, ne bu durgunluk?
Bundan sonra sabah kahvesinde buraya bir uğrayayım. Bugün gelmedim, ben de dahil her taraf miskinlik olmuş:))
Canım ben okul başladığı için çok aktif olamıyorumYeni grup da kurtaramicak bizi sanırım, pek asılan olmuyor ..
Yok yooook :)ay bende kendime yeni diyet grubu buldum derken kapanıyormu topik
Hoşgeldiiin :)merhaba.34 yaşındayım kilo vermek istiyorum.ik oğlum var.çalışıyorum.69 kiloyum hedefim 60 ama kendimi hizaya koyamadım.topik ararken buraya denk geldim.
Hepimiz minnoşuzyokk uzun değilminnoşum ben 158 cm boyum.ilk hedef 60. inşallah olur sonrada 57 kilo
Hoşgeldin canım :)Merhaba, bende varım kabul ederseniz
Hoşbuldum:)
Hemen yazıyım
Boy:1,63
Kg: 63
Hedef : 53
Bu yaz olmadı madem yeni yıla fit giriyim
Totoları kaldırıcaz yağları atıcaaaazHoşbuldum canım, bu sefer tembellik yapmak yok
Sen yemene dikkat et suyunu iç güzel de spor yap akar gidergeçen şubat mayıs arası diyet yaptım 4 kilo vermiştim.izine ayrıldım uzak tutamadım kendimi yemeklerden tekrar aldım.ama burası iyi gelecek gibi bana sıkı tutarsam şöyle ikişer ikişer aksa kilolar ne güzel olur
Görüşürüzzzyarın paylaşayım çıkıyordum siteden .mesaim doluyor
Ahahha bizim takımda olay oldu canım...Haftada 7- 8 veren kimmis, cok ayip valla.
Hoşgeldin fındıkkurduMerhaba bende katılabilir miyim
Keşke uyurken zayıflasak YaaO kadar da tembel olmayalım lütfen
Hoşgeldin aramıza umarım ulaşırsın canımTabikii
23 yasinda 1 yillik evliyim evlenince yeme isini abartip cok kilo alanlardanim . yaklasik 17 kilo aldim daha sonra bunun 8i ni geri verip tekrar geri aldim tekrar 87ye ciktim simdi 83.4 kilom boyum 159 uzun sureli hedefim yaza kadar 58 kiloya dusmek yilbasina kadarda 65 kiloya dusmek hedefim