Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yürüyüş en güzeli
Leslie de yürüyor

Ne zaman istersen haber ver, iceriz karşılıklı:)
Sabah uyanırsam yazarım canım
Evet canim seni biliyorum, senin vucut da 50yi kaldırır gerci sen benden daha iyi spor yapıyorsun. Ve 53e kadar inmiştin, o halini görmedim ama bence suan bile iyi olabilirsin
Yok 52 ti görünce süzülmüştüm baya ama şimdi 55 bile dazla geliyor canım.sık dişini bir hafta da sen ip atla olmaz mı
İp hem de sende deli gibi eksiltiyor yaa
Kilon oturdu senin, rahat düşersin bence
Evet çok şükür hem kilo oturdu hem de emzirdiğim için kötü beslenmeme rağmen artıya dönmedi:)
Bu ip atlama işinin gerçekten faydasını gördünüz mu?
Ben bir haftada 1,5 verdim ki öncesinde de duraklamam vardı, duraklamayı iple kırdım diyebilirim canım
Aynen deneyelim bakalim, gunde kac tane atliyordun? @yolcukardelen
canım ben ilk gün 500 için uğraştım ama sonraki günler 1000 e çıkarana kadar pes etmedim, 1600 atladığım bile oldu ve sadece bir hafta atladım.çok iyi ter atıyo sonrasında mutlaka duşa girmek gerekiyor Ter olunca cgdmk i bi türlü ikna edemedim
Başlayıp yoruldukça bırakıyorum ve bi kağıda not ediyorum sayıyı yoksa karışır, 50li 60lı setler derken 150li setlere geliyorsun bir kaç güne Bi de ben gün içine yaymadım çok terletiyor, bi seferde dinlene dinlene yaptım terim soğumadan

Bir de 100 zıplar mısın benim için

Ben beğendim canım umarım su da içiyorsundud en az 2

Ben de bugün 1000 atladım

Kızlar ip zaten cardio egzersizinin bir parçası
Efsane terletiyor
Ve tüm vücut çalıştırıyor
Herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…