- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Olsun boyle yavas yavas ver daha iyi :)Beni memleket bozdu
Zig zagla iyi gidiyordu aslinda ptesiye kadar. Zamanim da bol diye biraz da açıkçasıOlsun boyle yavas yavas ver daha iyi :)
Haha dogru sen daha bugun geldin, yazsaydin da gozumuz gonlumuz acilsaydi.Tamam canin cuma ara tartimiz var yarin ona gore olsun menuler unutmayin
Yaz yaz, bakalım neler yemissin
Zigzag da iste vucut diyette oldugunu anlamiyor muhtemelen. Savunmaya gecmiyor. Ben de denedim bi ara ama pek ise yaramadi. Ne ise yariodu kiZig zagla iyi gidiyordu aslinda ptesiye kadar. Zamanim da bol diye biraz da açıkçası
Zigzag ne beslenme biçimi miZigzag da iste vucut diyette oldugunu anlamiyor muhtemelen. Savunmaya gecmiyor. Ben de denedim bi ara ama pek ise yaramadi. Ne ise yariodu ki
Ohhh maasallah yok yokNerden başlasam
Kahvaltı (saat30) : zeytin, peynir, salatalık, ( patates kızartması-menemen) ve ekmek
Ara( 15:00) : 2 dilim limonlu kek.
1 maden suyu
1 kase çekirdek
Akşam: 3 dilim börek
1 fincan sade Türk kahvesi
2,5 lt su
Yazın dediniz yazdım mesuliyet kabul etmem
Bu hafta da deniim bakalim. Olmadi biraz da Ayca kayadan otlaniimZigzag da iste vucut diyette oldugunu anlamiyor muhtemelen. Savunmaya gecmiyor. Ben de denedim bi ara ama pek ise yaramadi. Ne ise yariodu ki
Canım ben menü paylaşmak için akşamı bekledim dağınik oluyor diyeS srplmtmtk @fmad @yolcukardelen @miskamber @_Zaman_clarke34 @fndkkrdu neler yediniz bugun? Menuleri alalim :) kimseyi unutmadim dimi @cdgmk zaten burda yazar birazdan kolera ile hussuk da yazdi sanirim
Dalgalı kalori hesabi diyebilirizZigzag ne beslenme biçimi mi
Ohhh maasallah yok yok
Dalgalı kalori hesabi diyebiliriz
Duzgun beslenirsen yasinin verdigi verdigi metabolik hizlilikla iyi verecegini düşünüyorum benHahaha demiştim yazmıyım diye
Neyse yarın güzel bi menüyle gelirim karşınıza
Fena sayılmaz ama pilav sanki az olabilirdi.kahvaltı:2 çatal omlet (eşimle beraber yedik)
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates,salatalik
Şekersiz çay
Ara:karpuz
Oglen yemeği: 4-5 adet kibrit kutusu boyutlarinda mücver
2-3 kasik erişte
1 kase yoğurt
Ara:1 bağ üzüm
Akşam yemeği:1 tane garnitür lu çanak köfte
4-5 kaşık pirinc pilavı
Yoğurt
Az önce misafirlikteydim bircok şey vardı ben bir avuç çekirdek yanında şekersiz çay içtim
Şimdi de sade kahve içeceğim yanında diyet toplarim var benim ara ara yaparım tatlı isteğim için 1-2 tane ondan yiyebilirim(merak edenler olursa yazarım :))
Aksam yürüyüşleri iyi olurSabah ve akşam yemeği nden önce ılık limonlu su içtim toplam şu da 2 litre olur yatana kadar
Akşama yemeginden sonra 30dk yürüdüm
Aynen canım hatta hiç yemiyorum da farketmissindir önceki menülerimden hafta bı yada iki tüketeceğim o da bu kadarFena sayılmaz ama pilav sanki az olabilirdi.
Aynen canım hatta hiç yemiyorum da farketmissindir önceki menülerimden hafta bı yada iki tüketeceğim o da bu kadarFena sayılmaz ama pilav sanki az olabilirdi.