- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Ahaha teselli telkinim bu oldu. Tatli ihtiyacı da celme taktı yoksa yemezdim kolay kolay. :))Guzel menu, arada kacamak yapmak ise yariyor demistin. Ona sayariz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha teselli telkinim bu oldu. Tatli ihtiyacı da celme taktı yoksa yemezdim kolay kolay. :))Guzel menu, arada kacamak yapmak ise yariyor demistin. Ona sayariz :)
Benim canim da cok fena cheesecake cekiyor. Kac kiloda odul versem kendime acaba, 62 ile basladim sizce kacta odulum olsun kizlar?Ahaha teselli telkinim bu oldu. Tatli ihtiyacı da celme taktı yoksa yemezdim kolay kolay. :))
60 benim kabusumdu. Duraklamayi orada yaşamıştım. Bence 60'la iyi geçin:))Benim canim da cok fena cheesecake cekiyor. Kac kiloda odul versem kendime acaba, 62 ile basladim sizce kacta odulum olsun kizlar?
1300 civariysa fena değilAslında yapmıyorum ama Fitwell 1300cal civarı hesapladı. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum ben, Ogün aralarını acıyorum Karatay usulü, gerçi o da günde iki öğün ben bugün uç yaptım ya neyse
@yolcukardelen ip sayesinde takimdan mezun olduBu ip atlama işinin gerçekten faydasını gördünüz mu?
59 benceBenim canim da cok fena cheesecake cekiyor. Kac kiloda odul versem kendime acaba, 62 ile basladim sizce kacta odulum olsun kizlar?
Erişte hariç beğendim ben.Menüm
Kahvaltı
Esimle kahvaltı ettigim zamanlar biraz fazla kaciyor ama yemek de istiyorum açıkçası, seviyorum böyle kahvaltiyi hep birlikte
Sosisli yumurta (pek eve girmez aslında ama esim alıp yapmış)
5-6 patates kızartması (bilinçli )
Az recel
33 gr ekmek
Peynir, domates, salatalık
2 zeytin
200gr kavun
Yoğurtlu semizotu
Akşam
Tavuk sote
Semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
150 gr eriste
Toplam 1200 kalori civarı
2400-2800 su
Spor yok
Zig zagla benim hep cheat mealAyda bir yapılan "cheat meal" (teknik adi buymus) metabolizmayı hızlandırmakta çok etkiliymis bilesiniz.
E iyiymiş. :) Denemek lazım.@yolcukardelen ip sayesinde takimdan mezun oldu
60 benim kabusumdu. Duraklamayi orada yaşamıştım. Bence 60'la iyi geçin:))
Onu fark ettim sekerim. Sana her gün pazar kahvaltısı masallah. :)Zig zagla benim hep cheat meal
Patatesi illa yiyorum yaErişte hariç beğendim ben.
Reçel bal gibi kahvaltıda bir kaşık alınan tatlılara sıcak bakıyorum ben. Tabii abartmadan. Genelde fistik ezmesi tercihim oluyor. Ekmek de tamam ama o erişte ı ih. Ve yine patates yine patates :))
Kalorin iyi ama cok ciss var sen yapmazdin boyle seyler :) bu kahvaltilar seni bozmusMenüm
Kahvaltı
Esimle kahvaltı ettigim zamanlar biraz fazla kaciyor ama yemek de istiyorum açıkçası, seviyorum böyle kahvaltiyi hep birlikte
Sosisli yumurta (pek eve girmez aslında ama esim alıp yapmış)
5-6 patates kızartması (bilinçli )
Az recel
33 gr ekmek
Peynir, domates, salatalık
2 zeytin
200gr kavun
Yoğurtlu semizotu
Akşam
Tavuk sote
Semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
150 gr eriste
Toplam 1200 kalori civarı
2400-2800 su
Spor yok
Tamamdır2 kilo da yakin sanki. 58 olsun madem. Guzel kilo verirsem 1 aya falan tekabul eder :)
AynenOnu fark ettim sekerim. Sana her gün pazar kahvaltısı masallah. :)
Beni memleket bozduKalorin iyi ama cok ciss var sen yapmazdin boyle seyler :) bu kahvaltilar seni bozmus
Aynen deneyelim bakalim, gunde kac tane atliyordun? @yolcukardelenE iyiymiş. :) Denemek lazım.