- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Evet asıl kırılma noktamıııız dayan dayan dayanBu saatlerde kimse ikler yokken sayfalarca birikeni okuyup bitirdim yine. Ben bu sabah tartıldım kızlar! :) 64.00 çıktım. Ve asıl zor olan noktaya geldim. Şu an gurul gurul midem. Acı başladı!işte bu noktada dayanabilirse kilo vermeye başlıyor insan. Resmen kıtlıkta gibi hissetmeye başladım kendimi tutmalıyım, dayanmalıyııımmm biliyoruuummm
Akşam kaçta yiyorsun canımBugün yediklerimi yazayım
Sabah:
-Chialı omlet
-Ballı ıhlamur çayı
Öğle:
-Ayran detoksu çorbası
-yeşil çay
Ara:
-1 ayva
-filtre kahve
2. Ara:
-2 kuru kayısı
-2 ceviz
Akşam da; Mercimek salatası yaptım onu yemeyi düşünüyorum.
Bende bu kadar ağır bir giriş yapıp acıyı çektikten sonra, kendimi fazla yormamak için arada 1 haftalık dukan express yapmayı düşünüyorum.
Canım Leslie çok etkili bence iyi düşün taşın dolarda yürüyemezsen evde yürümüş ve sıkılaşmış olursun :)ayyhh doracım çok mersiii.. ekmek ve şekerli her gıdadan uzak durmam gerek.. ya da düzenli tempolu 1 saat yürüyüş yapsam o da olur.. ama bunların hiç birini yapmıyorum ben ://
sizden destek alacağım..
ama yarın sabah itibari ile..
çünkü bugün 2 küçük sandviç ekmeği arasına.. tereyağ bal ve öbürüne de domates peynir yerleştirdim 7 zeytinle hüüüppplettimm
Dayannn balpamukkk dayannnn. YanındayızzzBu saatlerde kimse ikler yokken sayfalarca birikeni okuyup bitirdim yine. Ben bu sabah tartıldım kızlar! :) 64.00 çıktım. Ve asıl zor olan noktaya geldim. Şu an gurul gurul midem. Acı başladı!işte bu noktada dayanabilirse kilo vermeye başlıyor insan. Resmen kıtlıkta gibi hissetmeye başladım kendimi tutmalıyım, dayanmalıyııımmm biliyoruuummm
Afiyet olsun, menün çok güzelBugün yediklerimi yazayım
Sabah:
-Chialı omlet
-Ballı ıhlamur çayı
Öğle:
-Ayran detoksu çorbası
-yeşil çay
Ara:
-1 ayva
-filtre kahve
2. Ara:
-2 kuru kayısı
-2 ceviz
Akşam da; Mercimek salatası yaptım onu yemeyi düşünüyorum.
Bende bu kadar ağır bir giriş yapıp acıyı çektikten sonra, kendimi fazla yormamak için arada 1 haftalık dukan express yapmayı düşünüyorum.
Dualarımız seninle, çok özletme kendiniMaalesef ve 1 Ay kaldı sınava o yüzden burayı biraz ihmal edebilirim yine
1 ay çok gibi görünüyor ama bir yandan da işliyorlar dua edin bana ♥♥
Lütfen Sakınnnnn bozmaO kadar haklısın ki.... bugün henüz bozmadım inşallah bozmadan bitirebilirim...
Yaza bir şey kalmadıııı inşallah yeni yazın fit kızları oluruz
Menün çok güzel, akşam çok acıkırsan yoğurt yeKızlar herkese hayırlı akşamlar
Kahvaltı-
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
1 kase çorba
Kıymalı ıspanak+yoğurt
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası 2 kase
Tavuklu bezelye 3 kaşık
2 kaşık da yoğurt
Çay ile kayısı yiyebilirim kendimi tutmaya çalışıyorum...
Dorammmmmm harikasınnnn, yine yaptın yapacağınıMenüler gayet güzel, leblebilerim, yulaflı nohutlarım diyettaşlarım tebrikler.
Ben de yürüdüm yürüdüm yürüdüm, sonra 6 da arkadaşta yemek yedim(3köfte tam porsiyon salata) Israrla tartilalim dedi tartıldık.
Veeeee evetttttttt işte buuuuuuuuu 53,6.(oha 52 yazacağıma 53 yazmışım sizde demiyorsunuz 1.5 haftada 400 grama mı sevindin)
Afiyet olsun veranocum, arada olur devamlı olmasın yeter kiBen de menumu yaziyim
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim elma, 1 cay bardagi kemik suyu
Ogle: 1 tabak nohut yemegi, tavuklu corba, 1 bardak ayran tursu ( kizlar yemegi isyerinde yiyorum, tatli ve pilav , makarna almiyorum, genelde corba, ana yemek salata yada meyve oluo oglen ogunum, bir de ayran
Ara: 2 kucuk kuru pastabugun derse gittim hacettepeye cok yoruldum bu kacti malesef
Aksam: 1 tabak pirasa, 3 catal eriste
Ara atıştırmalık erken saatte olunca ve koşturmaca çok olunca tolere edilebilir bence. Harici gayet güzel canımBen de menumu yaziyim
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim elma, 1 cay bardagi kemik suyu
Ogle: 1 tabak nohut yemegi, tavuklu corba, 1 bardak ayran tursu ( kizlar yemegi isyerinde yiyorum, tatli ve pilav , makarna almiyorum, genelde corba, ana yemek salata yada meyve oluo oglen ogunum, bir de ayran
Ara: 2 kucuk kuru pastabugun derse gittim hacettepeye cok yoruldum bu kacti malesef
Aksam: 1 tabak pirasa, 3 catal eriste
Saol canim, aksam yoga vardi ama cok yoruldum, gidemedim. Siz yapabildiniz mi spor?Afiyet olsun veranocum, arada olur devamlı olmasın yeter ki
Clarke eve geldim sevinçle ne yazdığımı bilemedim, kalmıştım 54te ama 1.4 kilo hiç beklemiyordum tartılmaya korkuyordum. Çok acayip moral oldu.Dayannn balpamukkk dayannnn. Yanındayızzz
Afiyet olsun, menün çok güzel
Dualarımız seninle, çok özletme kendini❤❤❤
Lütfen Sakınnnnn bozma
Menün çok güzel, akşam çok acıkırsan yoğurt ye
Dorammmmmm harikasınnnn, yine yaptın yapacağını
Olur tabi ya hem de surda 3 gun gecti sadece. Masallah harikasinClarke eve geldim sevinçle ne yazdığımı bilemedim, kalmıştım 54te ama 1.4 kilo hiç beklemiyordum tartılmaya korkuyordum. Çok acayip moral oldu.
Ben 2mil leslie ve 500 twist + 7800 adım attım.Saol canim, aksam yoga vardi ama cok yoruldum, gidemedim. Siz yapabildiniz mi spor?
Supersin ben de yatmadan mekik cekiyim bariBen 2mil leslie ve 500 twist + 7800 adım attım.
Birazdan 40_50mekik çekip günü kapatırım.
Yok canım 3 gün değil o kadarda değil, ben geçen haftadan beri dikkat ediyordum. Burada haftasonundan beri sporla başladım ben.Olur tabi ya hem de surda 3 gun gecti sadece. Masallah harikasin
Iyi olmazmı benim kırılma noktam spor oldu. Hergün artrıyorum plates topum odanın ortasında duruyor. Hep gözümün önünde unutturmuyorumSupersin ben de yatmadan mekik cekiyim barihic yoktqn iyidir
sporsuz kapama günü :)Saol canim, aksam yoga vardi ama cok yoruldum, gidemedim. Siz yapabildiniz mi spor?
Maşallah maşallah nasıl kırıldı duraklaman, devamı da gelir inşallahClarke eve geldim sevinçle ne yazdığımı bilemedim, kalmıştım 54te ama 1.4 kilo hiç beklemiyordum tartılmaya korkuyordum. Çok acayip moral oldu.
Tertemiz menu , supersin canimSeeeelaaaammm
10:00 Karatay kahvaltı
12:00 1 muz ve Türk kahvesi
18:30 yumurtalı pırasa kavurması
2litre su 30 dk leslie