Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ekmek şekeri kes yawrum, gerisi teferruat. Hangisi cazip gelirse ondan devam et.ya bir de kan grubuna göre beslenme var.. aslında dukanla eş olarak bunu da yapsam of diyorum
Sen ekmek şekeri kes yawrum, gerisi teferruat. Hangisi cazip gelirse ondan devam et.
Şekerparem yok, leblebim de banaçok haklısın şekerparem :)
Şekerparem yok, leblebim de bana
kan grubuna göre beslenme hakkında çalışma yapıyorum benkan grubun nedirya bir de kan grubuna göre beslenme var.. aslında dukanla eş olarak bunu da yapsam of diyorum
0RH+kan grubuna göre beslenme hakkında çalışma yapıyorum benkan grubun nedir
full et tüket bacım sen.hertürlü gideri var
aynen d eyumurta işini ne yapacağım o yasak meselaa :*//full et tüket bacım sen.hertürlü gideri var
ben haftada 3 tüketiyorum genel olarak.ben a grubuyum .ben etçiyim ama sebze yerken daha hafif hissediyorum.et yediysem b tuhaf oluyorum..yavaş yavaş hayatıma sokmaya çalışıyorum kan grubu meselesiniaynen d eyumurta işini ne yapacağım o yasak meselaa :*//
aynen ben de ablam yapıyor benim gerçekten örneği gözümün önünde ben de bunu hayatıma yer edeceğim.ben haftada 3 tüketiyorum genel olarak.ben a grubuyum .ben etçiyim ama sebze yerken daha hafif hissediyorum.et yediysem b tuhaf oluyorum..yavaş yavaş hayatıma sokmaya çalışıyorum kan grubu meselesini
Bencede oyle gezip durmussunuzadım atmadığımız toprak kalmamıştı.beynim dönmüştü.herşey olacağına varıyordu
Şekerparem yok, leblebim de bana
Maalesef ve 1 Ay kaldı sınava o yüzden burayı biraz ihmal edebilirim yineKarataydaşımm, hoş geldinn
Bu topik ilk göz ağrım. SUHAN ve little dora ile tanıştığımız yer. Yılbaşına kadar aktifti. Sonra dağıldık, şimdi tekrar canlandırdık
Benim için kötüler kategorisi saydıklarım
Diğerleri tolere edilir
İyiyim kuzum, güzel geçti günü. Senin nasıldı. Dersler hafifledi mi. İlk dönem yoğundun baya. Hala öyle mi?
Fmad harikasın. Ben de beğendim tabloyu. Sonuçta önemli olan halimizi görmek De.... daha 2. Günde niye bozdun ki sen siyeti? :) şurada hızlı bir şekilde full motivasyon başlamışken bunu hepimiz iyi değerlendirelim. Şurada nisan-mayıs sonra yaz geliyor birşeycik kalmadı. Kurtulalım fazlalıklardan. Zaman hızlı geçiyor. Tabii diyet yaparken biraz sancılı ama olsun o da midemizin ve bedenimizin küçükme acıları o acılar olmadan maalesef zayıflama gerçkleşmiyor. Bu motivasyonla ayran detoksumun 2. Gününe liste olarak tam uymasam da diyetimi bozacak birşey yapmadım. Size bugünkü menümü bir aonraki postta yazıyorum.
Emoji olayına ben de çok sevindim yaBu arada arrık cepten girdiğimizde emojji kullanabiliyoruz değil mi yanlış görmüyorum??? ay bu süper olmuş.... beni en deli eden şey emoji koymak için zaman harcamaktı.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm:
Sabah:
-1 yumurta
-1 yeşil biber
Öğle:
-1 kase ayran çorbası
Akşam:
-1 porsiyon balık
-2 hurma
-1 kuru kayısı
Gece:
-4 parça haşlanmış brokoli (gece yemeseydim iyiydi ama cidden dayanamadım o gurultuya)