- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Sana zor olmasın diye dedim yawrum.sabah sabah erkenlerden canım hiç bir şey istemiyor doracım yaw ://
biraz öğlene doğru acıkmaya başlıyorum ben
ama hızlı bir giriş de istiyorum kendimi biliyorum direkten dalış yapmazsam dönebülürüm
akşam deme bana.. anacım içli köfte ve helva yapıyormuş Allah ım yaaSana zor olmasın diye dedim yawrum.
Öğlen bir salata, yoğurt, sebze yemeği vb bişeyler mutlaka ye ki akşama kurt gibi acıkma.
şimdi yumurta haşalttırıyorum peynirle onu yerim .. yemek geldiğinde de bakarım ennn zararsız ne ise atıştırırım ucundan accık :)Sana zor olmasın diye dedim yawrum.
Öğlen bir salata, yoğurt, sebze yemeği vb bişeyler mutlaka ye ki akşama kurt gibi acıkma.
ay canımm aminn
1 mil ile başla bence hem görmüş olursun nasıl ne yapıyor bu kadın diyebugün akşam eve gidince ona da başlayayım netten açayım da :) teşekkür ederim.. hiç yapmadım ama
Canım fit ediyor deneyimle sabit
Fmad şimdi bir göz gezdirdim de bu leslie bir sürü videosu var.. örnek olarak yukarıda mesela. Ama çok içime sinmedi bu hareketler gerçekten fit eder mi adamı yaa.. hayır ben neyse benim adama da yaptırcam bunlar çok basit hareketler bişi olmas die geri çevirmesinden korkarım
eve gider gitmez ilk işim budur gerçekten günlük yapacağım... ama az önce bir yemekler geldi..öldüm sandımCanım fit ediyor deneyimle sabit15 dk lık video ile başla yoruyor çünkü
Afiyet olsun canım, dukanda zero kola serbestti dimi. Öyle hatırlıyorum.eve gider gitmez ilk işim budur gerçekten günlük yapacağım... ama az önce bir yemekler geldi..öldüm sandımama zararsız .. bir tabak patlıcan püreli et, bir kaşık kısır, bir kaşık kırmızı lahana salatası yarım bardak kadar da cola içtim.. yani bu demek oluyor ki ertesi güne kadar sadece su içilecek yatmadan da bir kase yoğurtlu limonlu pul biberli yoğurt yenecek.. yemek yemeyi şu dk itibari ile yarın akadar durdurdum.. ayrıca şu saate kadar 1.778 de adım atmışım..
Afiyet olsun canım, dukanda zero kola serbestti dimi. Öyle hatırlıyorum.
Yarına kadar aç bırakma kendini. Güçsüz düşersin.
aynen serbest ama sadece bir seferliğe mahsus olmak üzere içitm ben :)
ay yok neysiz düşersem düşeyim clarkecim .. yediğimi telafi etmm gerek :)
Afiyet olsun doracım, sen telafi edersin onuEvet canlar bugün leslie yapmadım ama öğle ve akşam üzeri olmak üzere 15 km kadar yürüdüm. Bunun bir kısmı minik bir köpekle koştur koştur oldu. Akşama eve kocamla aynı zamanda girdim ve yemek yok. Makarna istedi bende azcık yedim
Sabah gün içinde 1 kase yoğurt 15 kadar leblebi vardı. Akşam olmadı ama başka birşey hazırlamaya gücüm yoktu. Yaptım kaçamak
Allah kabul etsin kuzum. Afiyet olsun. Çok iyi. Niyetliysen spor yapmadığın iyi olmuş.Selammmmm, bugün niyetliydim.
Gece 03:00 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 parça bazlamaya nutella sürdüm. O kadar.
Akşam: 19:00
1 kase bamya, 4 kaşık bulgur pilavı, salata yoğurt
Kandil sebebiyle un helvası kavurdum 1 çatal da ondan yedim.
2 litre su
Canım kola hiç ama hiç olmamışeve gider gitmez ilk işim budur gerçekten günlük yapacağım... ama az önce bir yemekler geldi..öldüm sandımama zararsız .. bir tabak patlıcan püreli et, bir kaşık kısır, bir kaşık kırmızı lahana salatası yarım bardak kadar da cola içtim.. yani bu demek oluyor ki ertesi güne kadar sadece su içilecek yatmadan da bir kase yoğurtlu limonlu pul biberli yoğurt yenecek.. yemek yemeyi şu dk itibari ile yarın akadar durdurdum.. ayrıca şu saate kadar 1.778 de adım atmışım..
Azıcıksa olsun diyelim :)Evet canlar bugün leslie yapmadım ama öğle ve akşam üzeri olmak üzere 15 km kadar yürüdüm. Bunun bir kısmı minik bir köpekle koştur koştur oldu. Akşama eve kocamla aynı zamanda girdim ve yemek yok. Makarna istedi bende azcık yedim
Sabah gün içinde 1 kase yoğurt 15 kadar leblebi vardı. Akşam olmadı ama başka birşey hazırlamaya gücüm yoktu. Yaptım kaçamak
Selammmmm, bugün niyetliydim.
Gece 03:00 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 parça bazlamaya nutella sürdüm. O kadar.
Akşam: 19:00
1 kase bamya, 4 kaşık bulgur pilavı, salata yoğurt
Kandil sebebiyle un helvası kavurdum 1 çatal da ondan yedim.
2 litre su