Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Haydi ben kaçar bi 8000 adım kadar yürüyüp arkadaşta kahve içeyim.
Bir taşla iki kuş. Yoğurt yedim 1 kase sadeli yoğurt en sevdiğim.
Clarke 1lt su içtim bu saate kadar. Twisten karın kasalarım acıyor ama kendimi gazlıyorum, ACI YOK ROCKY ACI YOK

ben haftada 3 tüketiyorum genel olarak.ben a grubuyum .ben etçiyim ama sebze yerken daha hafif hissediyorum.et yediysem b tuhaf oluyorum..yavaş yavaş hayatıma sokmaya çalışıyorum kan grubu meselesini
aynen ben de ablam yapıyor benim gerçekten örneği gözümün önünde ben de bunu hayatıma yer edeceğim.

Bu saatlerde kimse ikler yokken sayfalarca birikeni okuyup bitirdim yine. Ben bu sabah tartıldım kızlar! :) 64.00 çıktım. Ve asıl zor olan noktaya geldim. Şu an gurul gurul midem. Acı başladı! işte bu noktada dayanabilirse kilo vermeye başlıyor insan. Resmen kıtlıkta gibi hissetmeye başladım kendimi tutmalıyım, dayanmalıyııımmm biliyoruuummm

Bugün yediklerimi yazayım

Sabah:
-Chialı omlet
-Ballı ıhlamur çayı

Öğle:
-Ayran detoksu çorbası
-yeşil çay

Ara:
-1 ayva
-filtre kahve

2. Ara:
-2 kuru kayısı
-2 ceviz

Akşam da; Mercimek salatası yaptım onu yemeyi düşünüyorum.

Bende bu kadar ağır bir giriş yapıp acıyı çektikten sonra, kendimi fazla yormamak için arada 1 haftalık dukan express yapmayı düşünüyorum.

Maalesef ve 1 Ay kaldı sınava o yüzden burayı biraz ihmal edebilirim yine
1 ay çok gibi görünüyor ama bir yandan da işliyorlar dua edin bana

O kadar haklısın ki.... bugün henüz bozmadım inşallah bozmadan bitirebilirim...
Yaza bir şey kalmadıııı inşallah yeni yazın fit kızları oluruz

Afiyet olsun canım
Löp löp et olmasın amaaa
Bence güzel menü de hurma + kayısı
Ama balığın porsiyonu da küçükse bilemedim
Brokoli de 4 parçacık demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…