- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Hayvan gibi şaaapıyorum ondansporsuz kapama günü :)
Biz sabah yaptık doracımla 30 dk leslie
Maşallah maşallah nasıl kırıldı duraklaman, devamı da gelir inşallah
Mükemmel daha ne olsunSeeeelaaaammm
10:00 Karatay kahvaltı
12:00 1 muz ve Türk kahvesi
18:30 yumurtalı pırasa kavurması
2litre su 30 dk leslie
AzimleHayvan gibi şaaapıyorum ondanbunlar hep sayenizde.
Nasıl bir toparlanma şevkse, geçen haftadan beri sıkı başladım hakkettim bence
Herkesin güzel sonuçları olsun inş.
Teşekkürler kuzumMükemmel daha ne olsun
Evet herkes hevesli olunca ne güzel bor sinerji oldu maşallah tu tu tu bize.Azimleduvarı delermiş
Şaka maka gerçekten bu sefer çok iyi gidiyoruz, hiç bozmadan istikrarlı şekilde. Karşılığını da alıyoruz :)
Teşekkürler kuzum
Karın kasları şokta30 mekik çekebildim karın kaslarım acıyor artık
Ah gelse keşke, görse bıraktığı topik nasıl toparlandıEvet herkes hevesli olunca ne güzel bor sinerji oldu maşallah tu tu tu bize.
Çido görse gözleri yaşarır
Yada çiğdem diyecek ki aga gareziniz banamıydıKarın kasları şokta
Ah gelse keşke, görse bıraktığı topik nasıl toparlandı
Ya walla kizcagiz kendini paraladiYada çiğdem diyecek ki aga gareziniz banamıydı
Zaten site bile değişti diyecek eskiden buralar hep çayır idi çimen idi, bu ne!!!Ya walla kizcagiz kendini paraladineyse gelirse gurur duyar bizle. Umarim bi hbr aliriz yakinlarda
52.6 mııııı maşallaaaaah çoook sevindimMenüler gayet güzel, leblebilerim, yulaflı nohutlarım diyettaşlarım tebrikler.
Ben de yürüdüm yürüdüm yürüdüm, sonra 6 da arkadaşta yemek yedim(3köfte tam porsiyon salata) Israrla tartilalim dedi tartıldık.
Veeeee evetttttttt işte buuuuuuuuu 53,6.(oha 52 yazacağıma 53 yazmışım sizde demiyorsunuz 1.5 haftada 400 grama mı sevindin)
Sağol canım :)@balpamuk supersin 2 kilo gitti mi hemencecik
teletubbies menun cok guzel canim, afiyet olsun
little dora maallah canim ya zaten cok bi fazlan yok da, cok guzel gitmis. Kizlar birde kactan dustugunu yazin olur mu, unutuo insan
Ben de menumu yaziyim
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim elma, 1 cay bardagi kemik suyu
Ogle: 1 tabak nohut yemegi, tavuklu corba, 1 bardak ayran tursu ( kizlar yemegi isyerinde yiyorum, tatli ve pilav , makarna almiyorum, genelde corba, ana yemek salata yada meyve oluo oglen ogunum, bir de ayran
Ara: 2 kucuk kuru pastabugun derse gittim hacettepeye cok yoruldum bu kacti malesef
Aksam: 1 tabak pirasa, 3 catal eriste
Kuru kayısı yedimDayannn balpamukkk dayannnn. Yanındayızzz
Afiyet olsun, menün çok güzel
Dualarımız seninle, çok özletme kendini
Lütfen Sakınnnnn bozma
Menün çok güzel, akşam çok acıkırsan yoğurt ye
Dorammmmmm harikasınnnn, yine yaptın yapacağını
Gayet güzel canım maşallahSeeeelaaaammm
10:00 Karatay kahvaltı
12:00 1 muz ve Türk kahvesi
18:30 yumurtalı pırasa kavurması
2litre su 30 dk leslie
157 hedef 48 çok az kaldı fmad52.6 mııııı maşallaaaaah çoook sevindim
Boyun kaç canım
Maşallah tebarakallah:) bu güzel sporları da yaşantına oturtursan geri de almazsın missssss gibi olur157 hedef 48 çok az kaldı fmad
Canım Leslie çok etkili bence iyi düşün taşın dolarda yürüyemezsen evde yürümüş ve sıkılaşmış olursun :)
Günaydın, güzel sağlıklı bir kahvaltı ile başla güne.herkese selamlar olsun..
cümleten hayırlı kandiller dilerim..
dualarınıza beni de katın ay :)
gelelim asil ve asıll konumuza, sabah bu saat bir bakdak su ve bir fincan sütlü nescafe içtim daha bir şey yok. :)
sabah sabah erkenlerden canım hiç bir şey istemiyor doracım yaw ://Günaydın, güzel sağlıklı bir kahvaltı ile başla güne.
O kadar hızlı kesme bence.