Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bu saatlerde kimse ikler yokken sayfalarca birikeni okuyup bitirdim yine. Ben bu sabah tartıldım kızlar! :) 64.00 çıktım. Ve asıl zor olan noktaya geldim. Şu an gurul gurul midem. Acı başladı!🙈 işte bu noktada dayanabilirse kilo vermeye başlıyor insan. Resmen kıtlıkta gibi hissetmeye başladım🙈 kendimi tutmalıyım, dayanmalıyııımmm biliyoruuummm🙈
Evet asıl kırılma noktamıııız dayan dayan dayan

Bugün yediklerimi yazayım

Sabah:
-Chialı omlet
-Ballı ıhlamur çayı

Öğle:
-Ayran detoksu çorbası
-yeşil çay

Ara:
-1 ayva
-filtre kahve

2. Ara:
-2 kuru kayısı
-2 ceviz

Akşam da; Mercimek salatası yaptım onu yemeyi düşünüyorum.

Bende bu kadar ağır bir giriş yapıp acıyı çektikten sonra, kendimi fazla yormamak için arada 1 haftalık dukan express yapmayı düşünüyorum.
Akşam kaçta yiyorsun canım

ayyhh doracım çok mersiii.. ekmek ve şekerli her gıdadan uzak durmam gerek.. ya da düzenli tempolu 1 saat yürüyüş yapsam o da olur.. ama bunların hiç birini yapmıyorum ben ://

sizden destek alacağım..
ama yarın sabah itibari ile..
çünkü bugün 2 küçük sandviç ekmeği arasına.. tereyağ bal ve öbürüne de domates peynir yerleştirdim 7 zeytinle hüüüppplettimm :KK36::KK23:
Canım Leslie çok etkili bence iyi düşün taşın dolarda yürüyemezsen evde yürümüş ve sıkılaşmış olursun :)

Kızlar herkese hayırlı akşamlar
Kahvaltı-
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
1 kase çorba
Kıymalı ıspanak+yoğurt

Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası 2 kase
Tavuklu bezelye 3 kaşık
2 kaşık da yoğurt

Çay ile kayısı yiyebilirim kendimi tutmaya çalışıyorum...

Menüler gayet güzel, leblebilerim, yulaflı nohutlarım diyettaşlarım tebrikler.
Ben de yürüdüm yürüdüm yürüdüm, sonra 6 da arkadaşta yemek yedim(3köfte tam porsiyon salata) Israrla tartilalim dedi tartıldık.
Veeeee evetttttttt işte buuuuuuuuu 53,6.(oha 52 yazacağıma 53 yazmışım sizde demiyorsunuz 1.5 haftada 400 grama mı sevindin)
💃💃💃💃💃💃💃💃

Son düzenleme:
Ben de menumu yaziyim
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarim elma, 1 cay bardagi kemik suyu
Ogle: 1 tabak nohut yemegi, tavuklu corba, 1 bardak ayran tursu ( kizlar yemegi isyerinde yiyorum, tatli ve pilav , makarna almiyorum, genelde corba, ana yemek salata yada meyve oluo oglen ogunum, bir de ayran 😍
Ara: 2 kucuk kuru pasta😔 bugun derse gittim hacettepeye cok yoruldum bu kacti malesef
Aksam: 1 tabak pirasa, 3 catal eriste

Bu saatlerde kimse ikler yokken sayfalarca birikeni okuyup bitirdim yine. Ben bu sabah tartıldım kızlar! :) 64.00 çıktım. Ve asıl zor olan noktaya geldim. Şu an gurul gurul midem. Acı başladı!🙈 işte bu noktada dayanabilirse kilo vermeye başlıyor insan. Resmen kıtlıkta gibi hissetmeye başladım🙈 kendimi tutmalıyım, dayanmalıyııımmm biliyoruuummm🙈
Dayannn balpamukkk dayannnn. Yanındayızzz:KK19:
Bugün yediklerimi yazayım

Sabah:
-Chialı omlet
-Ballı ıhlamur çayı

Öğle:
-Ayran detoksu çorbası
-yeşil çay

Ara:
-1 ayva
-filtre kahve

2. Ara:
-2 kuru kayısı
-2 ceviz

Akşam da; Mercimek salatası yaptım onu yemeyi düşünüyorum.

Bende bu kadar ağır bir giriş yapıp acıyı çektikten sonra, kendimi fazla yormamak için arada 1 haftalık dukan express yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun, menün çok güzel 😊
Maalesef ve 1 Ay kaldı sınava o yüzden burayı biraz ihmal edebilirim yine
1 ay çok gibi görünüyor ama bir yandan da işliyorlar dua edin bana ♥♥
Dualarımız seninle, çok özletme kendini❤️❤️❤️
O kadar haklısın ki.... bugün henüz bozmadım inşallah bozmadan bitirebilirim...
Yaza bir şey kalmadıııı inşallah yeni yazın fit kızları oluruz :KK70:
Lütfen Sakınnnnn bozma 😊
Kızlar herkese hayırlı akşamlar
Kahvaltı-
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
1 kase çorba
Kıymalı ıspanak+yoğurt

Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası 2 kase
Tavuklu bezelye 3 kaşık
2 kaşık da yoğurt

Çay ile kayısı yiyebilirim kendimi tutmaya çalışıyorum...
Menün çok güzel, akşam çok acıkırsan yoğurt ye 😊
Menüler gayet güzel, leblebilerim, yulaflı nohutlarım diyettaşlarım tebrikler.
Ben de yürüdüm yürüdüm yürüdüm, sonra 6 da arkadaşta yemek yedim(3köfte tam porsiyon salata) Israrla tartilalim dedi tartıldık.
Veeeee evetttttttt işte buuuuuuuuu 53,6.(oha 52 yazacağıma 53 yazmışım sizde demiyorsunuz 1.5 haftada 400 grama mı sevindin)
💃💃💃💃💃💃💃💃
Dorammmmmm harikasınnnn, yine yaptın yapacağını :KK60:

Ben de menumu yaziyim
Ogle: 1 tabak nohut yemegi, tavuklu corba, 1 bardak ayran tursu ( kizlar yemegi isyerinde yiyorum, tatli ve pilav , makarna almiyorum, genelde corba, ana yemek salata yada meyve oluo oglen ogunum, bir de ayran 😍
Ara: 2 kucuk kuru pasta😔 bugun derse gittim hacettepeye cok yoruldum bu kacti malesef
Afiyet olsun veranocum, arada olur devamlı olmasın yeter ki 😊

Ben de menumu yaziyim
Ara atıştırmalık erken saatte olunca ve koşturmaca çok olunca tolere edilebilir bence. Harici gayet güzel canım

Dayannn balpamukkk dayannnn. Yanındayızzz:KK19:

Afiyet olsun, menün çok güzel 😊

Dualarımız seninle, çok özletme kendini❤❤❤

Lütfen Sakınnnnn bozma 😊

Menün çok güzel, akşam çok acıkırsan yoğurt ye 😊

Dorammmmmm harikasınnnn, yine yaptın yapacağını :KK60:
Clarke eve geldim sevinçle ne yazdığımı bilemedim, kalmıştım 54te ama 1.4 kilo hiç beklemiyordum tartılmaya korkuyordum. Çok acayip moral oldu.

Saol canim, aksam yoga vardi ama cok yoruldum, gidemedim. Siz yapabildiniz mi spor?
sporsuz kapama günü :)
Biz sabah yaptık doracımla 30 dk leslie 😊
Clarke eve geldim sevinçle ne yazdığımı bilemedim, kalmıştım 54te ama 1.4 kilo hiç beklemiyordum tartılmaya korkuyordum. Çok acayip moral oldu.
Maşallah maşallah nasıl kırıldı duraklaman, devamı da gelir inşallah 😊

X