- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Ben de vermiyorum zaten canım dert etmeVucudun iyice alışmış sanırım, ben dun 500 kalori civarı yedim ama buhun artı 300 çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de vermiyorum zaten canım dert etmeVucudun iyice alışmış sanırım, ben dun 500 kalori civarı yedim ama buhun artı 300 çıktım
Ses yok cigara var ya o tutuyor benceKefir baya tutmuş
Durumlar nasıl. ? Ses geliyor mu midenden ?
Bitki çayı icmiyorum, suyla da alakalı olabilir, ne zamandir dünkü gibi su icmemkstim, kışın fazla su icince odem yapıyor bende, özellikle gece icersem. Yazin terleyip falan bir sekilde gidiyor 3lt icsem bile odem olmuyor böyle. Bilemedim..Yaaa kötü olmuş bu
Bitki çayı içiyor musun?
Ne yapicaz böyle, daha ne yiyeyim pardon yemeyeyimBen de vermiyorum zaten canım dert etme
Walla aç geziyorum gram vermiyorum, sanırım vücut azla yetiniyor yoğun spor istiyor.Ne yapicaz böyle, daha ne yiyeyim pardon yemeyeyim
Mutlaka Spor cok onemli ama spor benim rutinimde hic bir zaman olmadi yapim gereği. Kilo vermek için spor yaparsam sporu birakinca yine kilo alacağımı biliyorum, sporsuz vermek istiyorum. Gecen sene sporsuz 20 kilo verdim, bu sene olmuyor tam adapte olamadığım için.Walla aç geziyorum gram vermiyorum, sanırım vücut azla yetiniyor yoğun spor istiyor.
Ben yazın kilo verdim 15000 adım atıyordum ortalama
Beyin garip bir organ, onu inandırdın mi yesende almıyirsun. Işin bu kısmı zor.Mutlaka Spor cok onemli ama spor benim rutinimde hic bir zaman olmadi yapim gereği. Kilo vermek için spor yaparsam sporu birakinca yine kilo alacağımı biliyorum, sporsuz vermek istiyorum. Gecen sene sporsuz 20 kilo verdim, bu sene olmuyor tam adapte olamadığım için.
Akşama kadar 2 olur1 lt oldu suyum, yine de şükür aklıma gelip içtim.
Unutanlara duyurulur
Benim yüzümden artı gördüysen eğer çok üzgünümBitki çayı icmiyorum, suyla da alakalı olabilir, ne zamandir dünkü gibi su icmemkstim, kışın fazla su icince odem yapıyor bende, özellikle gece icersem. Yazin terleyip falan bir sekilde gidiyor 3lt icsem bile odem olmuyor böyle. Bilemedim..
Askolsun, tabi ki hayır, su da gerekli vücuda. Bir kez daha denemis oldum sadece. 1lt civarinda tutayim şimdilik, bahara kadar. Sen yine hatirlatBenim yüzümden artı gördüysen eğer çok üzgünüm
Peki o zaman, yaza artırırsınAskolsun, tabi ki hayır, su da gerekli vücuda. Bir kez daha denemis oldum sadece. 1lt civarinda tutayim şimdilik, bahara kadar. Sen yine hatirlat
Hussuk’ cum çiğdem çok su içince ödem oluyormuş vücudunda.Kızlar bu öğleden sonra içilen su ne oluyormus deyin bakım bi hele. Ben gece her bebeye kalktığımda su içmeden yatmıyorum ya
Orda dur bakalım.Havalar çok soğuk ve puslu dünyaları yemek istiyorum
Yemiyorum yawrum ama böyle olmam pek bu aralar havalardanmıdır nedir 3 gecedir midem kazınıyor yok böyle bi açlık, walla yemedim tuttum kendimi.Orda dur bakalım.
Yazı düşün, istediğim düşük bel pantolonu düşün
Tebrik ederim o zamanYemiyorum yawrum ama böyle olmam pek bu aralar havalardanmıdır nedir 3 gecedir midem kazınıyor yok böyle bi açlık, walla yemedim tuttum kendimi.
Ben de seni tebrik ederim kuzu.Tebrik ederim o zaman
İradeli hatunsun vesselam
Bende bugün pirinç pilavıyla imtihan oldum. Ama atlattım çok şükür
Ooo harikasınBen de seni tebrik ederim kuzu.
Bu aksam köfte ve patates kızartmasi yedim ama patates çok az bu kadar hafif atlatmak bile iyiydi.
Suyuda 1300 ml yaptim zar zor