Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yaaa kötü olmuş bu :KK43:
Bitki çayı içiyor musun?
Bitki çayı icmiyorum, suyla da alakalı olabilir, ne zamandir dünkü gibi su icmemkstim, kışın fazla su icince odem yapıyor bende, özellikle gece icersem. Yazin terleyip falan bir sekilde gidiyor 3lt icsem bile odem olmuyor böyle. Bilemedim..

Walla aç geziyorum gram vermiyorum, sanırım vücut azla yetiniyor yoğun spor istiyor.
Ben yazın kilo verdim 15000 adım atıyordum ortalama
Mutlaka Spor cok onemli ama spor benim rutinimde hic bir zaman olmadi yapim gereği. Kilo vermek için spor yaparsam sporu birakinca yine kilo alacağımı biliyorum, sporsuz vermek istiyorum. Gecen sene sporsuz 20 kilo verdim, bu sene olmuyor tam adapte olamadığım için.

Mutlaka Spor cok onemli ama spor benim rutinimde hic bir zaman olmadi yapim gereği. Kilo vermek için spor yaparsam sporu birakinca yine kilo alacağımı biliyorum, sporsuz vermek istiyorum. Gecen sene sporsuz 20 kilo verdim, bu sene olmuyor tam adapte olamadığım için.
Beyin garip bir organ, onu inandırdın mi yesende almıyirsun. Işin bu kısmı zor.
O zaman ki motivasyonun yüksekmiş demek ki

Bitki çayı icmiyorum, suyla da alakalı olabilir, ne zamandir dünkü gibi su icmemkstim, kışın fazla su icince odem yapıyor bende, özellikle gece icersem. Yazin terleyip falan bir sekilde gidiyor 3lt icsem bile odem olmuyor böyle. Bilemedim..
Benim yüzümden artı gördüysen eğer çok üzgünüm :KK43::KK43:

Kızlar bu öğleden sonra içilen su ne oluyormus deyin bakım bi hele. Ben gece her bebeye kalktığımda su içmeden yatmıyorum ya:skandal:

Kızlar bu öğleden sonra içilen su ne oluyormus deyin bakım bi hele. Ben gece her bebeye kalktığımda su içmeden yatmıyorum ya:skandal:
Hussuk’ cum çiğdem çok su içince ödem oluyormuş vücudunda.
Ben de içiyorum ama olmuyor. Sen de bi dene kendini istersen :KK64:

Yemiyorum yawrum ama böyle olmam pek bu aralar havalardanmıdır nedir 3 gecedir midem kazınıyor yok böyle bi açlık, walla yemedim tuttum kendimi.
Tebrik ederim o zaman :KK60:
İradeli hatunsun vesselam:süslü:
Bende bugün pirinç pilavıyla imtihan oldum. Ama atlattım çok şükür :21:

Tebrik ederim o zaman :KK60:
İradeli hatunsun vesselam:süslü:
Bende bugün pirinç pilavıyla imtihan oldum. Ama atlattım çok şükür :21:
Ben de seni tebrik ederim kuzu.
Bu aksam köfte ve patates kızartmasi yedim ama patates çok az bu kadar hafif atlatmak bile iyiydi.
Suyuda 1300 ml yaptim zar zor :KK66:

Ben de seni tebrik ederim kuzu.
Bu aksam köfte ve patates kızartmasi yedim ama patates çok az bu kadar hafif atlatmak bile iyiydi.
Suyuda 1300 ml yaptim zar zor :KK66:
Ooo harikasın :deli:
Afiyet olsun canım.Nefsi köreltmek lazım, yoksa istenmeyen işler açıyor başa:işsiz:

X