Sen işi biliyosunAminnnnn, bol bol beyaz leblebi sonra kana kana su içerim bitti gitti
Güzel menü, mercimekli ekmek karatayin tarifinden dimiBende menümü yazayım
Kahvaltı 10:00
Karatay kahvaltı
1 dilim mercimekli ekmek
Ara: 16:00
sütlü kahve
Akşam 17:00
Dünden kalan Türlü, yoğurt ve salata
1 dilim mercimekli ekmek
2,5 lt su
Teşekkürler canım.Güzel menü, mercimekli ekmek karatayin tarifinden dimi
Evet yapmıştım ve hosuma gitti. Ben de 3 yil kafar sağlam karatay yaptım hamilelik dahil. Karnabahar kisiri ve pizzasini da oneririmTeşekkürler canım.
Evet karatayın tarifi. Denedin mi hiç?
Pizzaaaa mıEvet yapmıştım ve hosuma gitti. Ben de 3 yil kafar sağlam karatay yaptım hamilelik dahil. Karnabahar kisiri ve pizzasini da oneririm
Harikasınnnn1600 su tamamdır, simdi bi daha 400 icicem belki uyuyasiya kadar 2 olur
Pizza ve kısırı duyunca kıdemli karataycı olduğunu atlamışım pardonEvet yapmıştım ve hosuma gitti. Ben de 3 yil kafar sağlam karatay yaptım hamilelik dahil. Karnabahar kisiri ve pizzasini da oneririm
En can alıcıları kesmişsin daha ne olsunBen de karatay yapıyorum yani kendi yorumumla leblebi yasakmıydı ki, ben gayet iyi vermistim.
Seker un patates pirinc yok, oyle bir karatayciyim iste
Doğum yaptiktan sonra bi biraktim bi daha toparlayamiyorunPizza ve kısırı duyunca kıdemli karataycı olduğunu atlamışım pardon
Eee süper 3 sene yapmışsın. Neden şimdi devam etmiyorsun
Çok uzun süre yaptığın için bıkmışta olabilirsinDoğum yaptiktan sonra bi biraktim bi daha toparlayamiyorun
Olabilir, leptini düzenli calistirmayi gözüm de yemiyor sankiÇok uzun süre yaptığın için bıkmışta olabilirsin
Vayyy be1 bardak kefir ictim biraz once, aksama kadar 1 elma harici birsey yemeyi planlamiyorum.
Daha elma yemedim bak bu saate kadarVayyy be
Koskoca gün sadece elmayla
Vucudun iyice alışmış sanırım, ben dun 500 kalori civarı yedim ama bugun artı 300 çıktımDaha elma yemedim bak bu saate kadar
Daha elma yemedim bak bu saate kadar
Yaaa kötü olmuş buVucudun iyice alışmış sanırım, ben dun 500 kalori civarı yedim ama buhun artı 300 çıktım