En sevdiğimiz.Vit takviyesi verdi dr. O sebeple rahatım artık
İnşallah hemen inersin de girersin tekrar takıma.Süresiz izne ayrilirsan 6 dolduktan sonra girilebiliyor. Ben de ayrildigim kiloma inemezsem mecbur 6 ayı bekleyip öyle girerim, Şubat 20lerde doluyor.
şifa olsunEn sevdiğimiz.
Ben de B12 alıyorum
Amin, hepimize inşAllahşifa olsun
Nasıl istersen kuzummm.Hepiniz takıma girmişsiniz anladığım kadarıyla, ben giremem buradan yazarım.
Günlük gibi devam edeyim bari
Evet 2 bardak su içtim şimdi çorba ve taze fasülye pişiyor birazdan yerim.Nasıl istersen kuzummm.
Hala kefirle mi duruyorsun ?
Evet 2 bardak su içtim şimdi çorba ve taze fasülye pişiyor birazdan yerim.
Sen neler yedin bugün
Plaket vermezler de üstüne cullanabilirler, yine de sen her yerde bu korkundan bahsetme51 e indikten sonra 55 için plaket vermezler herhalde çigdemcim, bence çok ağzınızı bozmadan kızabilirsiniz hakettim
48Plaket vermezler de üstüne cullanabilirler, yine de sen her yerde bu korkundan bahsetme
Hedefin 50 miydi senin?
Agustostan beri bekleyince Şubat bana güneşi gormus gibi geliyorİnşallah hemen inersin de girersin tekrar takıma.
Şubat 20 baya uzun bi süre
Var mı ilerleme
Eşlik ederimHepiniz takıma girmişsiniz anladığım kadarıyla, ben giremem buradan yazarım.
Günlük gibi devam edeyim bari
Ah az sana yakın olaydim kapisirdik, benim hedef de 49.5
Çidom ben 62 le başlayıp 51 e kadar düştüm 4 ayda olmayacak birşey değil.Ah az sana yakın olaydim kapisirdik, benim hedef de 49.5
gerçekten bravo canim, azimlisin azimlisin ama cokÇidom ben 62 le başlayıp 51 e kadar düştüm 4 ayda olmayacak birşey değil.
Sonra durdu takılıp kaldım, ben burada seni beklerim gel hadi
Evet yeni hedef bahar olsun gayet yeterli bir süre hadi insallah verelimde yazda giyelim istediklerimizi.gerçekten bravo canim, azimlisin azimlisin ama cok
Ben yenik düşüyorum istahima.
Ama artık yaza kadar vermeliyim.
Tam hayalimi anlattınEvet yeni hedef bahar olsun gayet yeterli bir süre hadi insallah verelimde yazda giyelim istediklerimizi.
Ben basic giyip düşük bel pantolon ve kemer takıp göbeksiz gezmek istiyorum üst beden xs, alt beden s olsun.
Su anda giyiyorum ama görüntü memnun etmiyor
Sen o kiloda giyiyorsundur asagi yukarı. Ben 59um ama hala alt 38-40. Üst de m-lEvet yeni hedef bahar olsun gayet yeterli bir süre hadi insallah verelimde yazda giyelim istediklerimizi.
Ben basic giyip düşük bel pantolon ve kemer takıp göbeksiz gezmek istiyorum üst beden xs, alt beden s olsun.
Su anda giyiyorum ama görüntü memnun etmiyor
Tamam iste baharda s olur, azimli sıçan mermeri delermisSen o kiloda giyiyorsundur asagi yukarı. Ben 59um ama hala alt 38-40. Üst de m-l