Hoş geldin kuzummmm.Bir sürü kilo ile geldim, sağlık sorunlarim bitmedi gitti, Ben de kömüş gibi yedim.
Gayet kiloluyumHoş geldin kuzummmm.
Sağlık olsun gerisi verilir.
Şimdi nasılsın ?
Bizim kilomuza ulaştın mıGayet kiloluyumnasıl olayım
Korktum tartilmadim 55 felan olmusumdurBizim kilomuza ulaştın mı
Çok değilmiş, sen üstesinden gelirsinKorktum tartilmadim 55 felan olmusumdur
Ins canım yaza çok var ya rahatımÇok değilmiş, sen üstesinden gelirsin
Yaa öyle diye diye yılbaşına da hedefleri tutturamadık. Bu sefer ipin ucunu kaçırmayalımIns canım yaza çok var ya rahatım
Ben hamile kalmasaydım hepinizi çok pis ezecektim ama sonra dengem şaştıYaa öyle diye diye yılbaşına da hedefleri tutturamadık. Bu sefer ipin ucunu kaçırmayalım
Hemde nasıl ezmeeeBen hamile kalmasaydım hepinizi çok pis ezecektim ama sonra dengem şaştı
Gazlama beni 300 e düserim bakHemde nasıl ezmeee
Günlük 600 kaloriyle
Bugün biraz vücudu alıstırayım diyete niyetiyle açtım gözümü 1 bardak kefir içtim akşama kadar böyle gitmek niyetindeyimHemde nasıl ezmeee
Günlük 600 kaloriyle
Kefirle mi bitireceksin günüBugün biraz vücudu alıstırayım diyete niyetiyle açtım gözümü 1 bardak kefir içtim akşama kadar böyle gitmek niyetindeyim
Sanırım evet şuan iyiyim, acıkırsam belki biraz yoğurt yerim.Kefirle mi bitireceksin günü
Vücut direncin düşmesin sonraSanırım evet şuan iyiyim, acıkırsam belki biraz yoğurt yerim.
Kuzum ben hep böyle diyet yaparım son zamanlarda sapıttım 4 ayda 10 kilo nasıl verdim tabikisi aç kalarak.
Benim bünye başka türlü vermiyor
Vit takviyesi verdi dr. O sebeple rahatım artıkVücut direncin düşmesin sonra
Bak hasta da olmuşsun
Süresiz izne ayrilirsan 6 dolduktan sonra girilebiliyor. Ben de ayrildigim kiloma inemezsem mecbur 6 ayı bekleyip öyle girerim, Şubat 20lerde doluyor.Bide böyle deneyelim, hedefe giden her yol mübah
Yok henüz takıma alınmadım. Kuralları kabul ettim. Yarın tartılıp pazartesi karatayla başlayacağım. 2 hafta sonra belli olur girip giremeyeceğim
Aa öyle bi kural da mı var.
@-SUHAN- da süresiz izne ayrılmış zamanında. Öyle bi sorun olmadı. Sadece artısı olduğu için hemen alınmadı, haftaya alınacak.
Korktum tartilmadim 55 felan olmusumdur
51 e indikten sonra 55 için plaket vermezler herhalde çigdemcim, bence çok ağzınızı bozmadan kızabilirsiniz hakettim
Bu nasıl korku ya