Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

100 grami da gormuyoruz artik
Liste sonu da ben oldum

Herkes dağıldı, sanırım ayri devam etmek istiyorlar.
Ben de yarından itibaren basliyorum, 6. Takimda izinliydim, listeye tekrar girmeye calisicam, oradan devam ederim ben de

100 grami da gormuyoruz artik
Liste sonu da ben oldum

Herkes dağıldı, sanırım ayri devam etmek istiyorlar.
Ben de yarından itibaren basliyorum, 6. Takimda izinliydim, listeye tekrar girmeye calisicam, oradan devam ederim ben de
yıl sonu işlerinden dolayı koptuk iyice

Belki böyle gaza geliriz
Kac kilosun şimdi? Takıma ne zaman girdin, 2 haftan doldu mu yani? Ben izne ayrılmıştım agustosta, izne ayrildigim kiloya inemedigim icin tekrar listeye giremedim daha. Onu bekliyorum

Belki böyle gaza geliriz
Kac kilosun şimdi? Takıma ne zaman girdin, 2 haftan doldu mu yani? Ben izne ayrılmıştım agustosta, izne ayrildigim kiloya inemedigim icin tekrar listeye giremedim daha. Onu bekliyorum
Bide böyle deneyelim, hedefe giden her yol mübah

Yok henüz takıma alınmadım. Kuralları kabul ettim. Yarın tartılıp pazartesi karatayla başlayacağım. 2 hafta sonra belli olur girip giremeyeceğim
Aa öyle bi kural da mı var.
SUHAN da süresiz izne ayrılmış zamanında. Öyle bi sorun olmadı. Sadece artısı olduğu için hemen alınmadı, haftaya alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…