- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Senden umutluyduk bizHerkese mutlu yillaaaaarrrr
Hiç birimiz hedefi tutturamadık ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden umutluyduk bizHerkese mutlu yillaaaaarrrr
Hiç birimiz hedefi tutturamadık ha
Yeakyaaaaaa 100gramla kaçırdım sağlık olsunSenden umutluyduk biz
yıl sonu işlerinden dolayı koptuk iyice100 grami da gormuyoruz artik
Liste sonu da ben oldum
Herkes dağıldı, sanırım ayri devam etmek istiyorlar.
Ben de yarından itibaren basliyorum, 6. Takimda izinliydim, listeye tekrar girmeye calisicam, oradan devam ederim ben de
Ben muhabbete hep gelirim bide malum okkaaaa fit olduk sayılır korumam lazımdağıldıkmı şimdiyeni kan lazım bize cgdmk yeni konu aç
Yok ben daha acmam, aldim boyumun ölçüsünüdağıldıkmı şimdiyeni kan lazım bize cgdmk yeni konu aç
3. takıma girdim bende devammYok ben daha acmam, aldim boyumun ölçüsünü
Açan olursa cagirsin
Her takımda bir kisi var sanırım bizden3. takıma girdim bende devamm
bi şurda toplanamadık yanarım ona yanarımherkes cumaya koşmuş sanırımHer takımda bir kisi var sanırım bizden
Ben de 3. takıma katıldımHer takımda bir kisi var sanırım bizden
takimla yarisiyoruz ama neticede takimlar arasi da siralama oluyor tabi ve bireysel dereceler de olunca birbirimizle de yarisiyor oluyoruzBen de 3. takıma katıldım
Şimdi birbirimize karşı mı yarışıcaz anlamadım, neyse zamanla anlarım
Hedeflerimizi tutturamayıp düştüğümüz durumlara bak, birbirimize karşı yarışıyoruztakimla yarisiyoruz ama neticede takimlar arasi da siralama oluyor tabi ve bireysel dereceler de olunca birbirimizle de yarisiyor oluyoruz
Bide böyle deneyelim, hedefe giden her yol mübah
Belki böyle gaza geliriz
Kac kilosun şimdi? Takıma ne zaman girdin, 2 haftan doldu mu yani? Ben izne ayrılmıştım agustosta, izne ayrildigim kiloya inemedigim icin tekrar listeye giremedim daha. Onu bekliyorum
Hani muhabbete geleceğidik
Hani muhabbete geleceğidik