- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Ahhahahah yok siz mezun olmuş olursunuz o zamana,ben nöbetçisi olacağım buraların tek başıma,öyle gözüküyor
Ben gecen sene ağustostan beri mezun olamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhahahah yok siz mezun olmuş olursunuz o zamana,ben nöbetçisi olacağım buraların tek başıma,öyle gözüküyor
Ben gecen sene ağustostan beri mezun olamiyorum
Gittiğin yol yol değil, çetrefilliAhahahhahahahahahah o zaman bu sene senden devralayım artık nöbeti
Ben taşındım rejim yalan oldu son bir hafta vereceğime aldımKoptunuz iyice, muhabbete gelin bari
Gittiğin yol yol değil, çetrefilli
gel beraber mezun olak 1 temmuzda
Tasinirken insan kilo verir, ne yedin bacim öyleBen taşındım rejim yalan oldu son bir hafta vereceğime aldım
HarikasinnnnnSon 100 gram
Yeni yilda bomba gibi olucazAy umarım ne güzel olur valla
Yeni yıl bi aradan çıksın da hızlanacam.
Off ya çikolata, cips, pizza, kızartma ne ararsan var stres olunca ıvır zıvır yiyorum işte.Tasinirken insan kilo verir, ne yedin bacim öyle
O zaman son 2 gunOff ya çikolata, cips, pizza, kızartma ne ararsan var stres olunca ıvır zıvır yiyorum işte.
O hiç belli olmaz çiğdemim; dün sabah ile bu sabah arasında 400 gram varHarikasinnnnn
Yeni yila illa fit girecem diyosun
Yarışmanın da tek kazanani sen olacaksin
400 gr dedigin nedir ki senin icin teyy tey teyyO hiç belli olmaz çiğdemim; dün sabah ile bu sabah arasında 400 gram var
Uyarın için sağol canım, bu durumdan dolayı geçmiş olsun. O butiği duymuştum, aklımda bulunsun.Korse alacak arkadaşların dikkatine, ben instagramda melek butikten almıştım 3 ayda elimde kaldı. Tadilat icin kargo parasını istediler içine koydum da gönderdim; yarısını yapıp yarısını yarim bırakmışlar. Söylediğimde biz yaptık da gönderdik cevabını aldım. Başka sayfadan alın oradan almayın.
Mutlu yıllar herkeseMutlu yıllarınız olsun ahali