Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar toplanın hele, ptesi biliyorsunuz tukkani kkapatiyorum, baska bi grupta var mi yürütmek isteyen, yoksa dagilicik miyizzz

Arkadaşlar toplanın hele, ptesi biliyorsunuz tukkani kkapatiyorum, baska bi grupta var mi yürütmek isteyen, yoksa dagilicik miyizzz
açıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorum

Verano_porteno little dora arkadaşlar 1 ay olmuş bildirim yapmayalı
O kadar olmadi canim ya daha gecen toplastik
Ben ankaraya daha dun geldim. Ev esyasi , yeni ev temizligi, ise baslama durumum fln var. Gruplara da katilmistim , orda da bildirim yaparim ama aktif olamicam bi sure demistim. 1 hafta sonra sahalara doncem insallah. Bence dagilmayalim, haftaya spor listesini fln da yapmaya devam ederim ben. Digerleri ne der tabi o da onemli

açıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorum
Aynen
Sadece bildirim dedim döşemissin
Tamam sen spor listesini yapinca spor yapabiliyorum anca

Ben diyeti bırakırım arkadaş, zaten devam ettiğim de söylenemez. Ama muhabbete gelirim seviyom sizi ben
Ben deeee
Ayrilma burdan
Ben gecen hafta basladim tekrar bana kizma amaaaa
54 le baslamistim ailem vs kalabaliktan firsat bulamadim bu hafta
Tamam ama yeni yılda asiliyoruz hepimiz

şimdi topik kapanıyormu.yeni topikmi açılıyor.naptınız genşler

ben tekrar toaprlandım gibi sabah 65.6 yı gördüm çok şükür tekrardan.65 ile kapatayım bari yılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…