açıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorumArkadaşlar toplanın hele, ptesi biliyorsunuz tukkani kkapatiyorum, baska bi grupta var mi yürütmek isteyen, yoksa dagilicik miyizzz
O kadar olmadi canim ya daha gecen toplastik
Hedefe ulastin mi hussukcugum?Ben diyeti bırakırım arkadaş, zaten devam ettiğim de söylenemez. Ama muhabbete gelirimseviyom sizi ben
Son 500-600 bilemedin 700 gramHedefe ulastin mi hussukcugum?
Ben gecen hafta basladim tekrar bana kizma amaaaa
Aynenaçıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorum
Sadece bildirim dedim döşemissinO kadar olmadi canim ya daha gecen toplastik
Ben ankaraya daha dun geldim. Ev esyasi , yeni ev temizligi, ise baslama durumum fln var. Gruplara da katilmistim , orda da bildirim yaparim ama aktif olamicam bi sure demistim. 1 hafta sonra sahalara doncem insallah. Bence dagilmayalim, haftaya spor listesini fln da yapmaya devam ederim ben. Digerleri ne der tabi o da onemli
Ben deeeeBen diyeti bırakırım arkadaş, zaten devam ettiğim de söylenemez. Ama muhabbete gelirimseviyom sizi ben
Tamam ama yeni yılda asiliyoruz hepimizBen gecen hafta basladim tekrar bana kizma amaaaa
54 le baslamistim ailem vs kalabaliktan firsat bulamadim bu hafta
günaydın verano.gelmişsin türkiyeye hoş geldin kuzu
nabersizn zarpy
İnşallah bizler de buralarda olmayiz kilo vermek icinHahahaha
Umarım yaz gelince de yine beni yeni yıla fit giren kızlar grubuna dahil edin demem
İnşallah bizler de buralarda olmayiz kilo vermek icin