Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
16.30 bir küçük dilim kavun, bir kaç kuru üzüm.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))
Ooo hadi bakalım simit güzel değil kalanı iyi :)

Kızlar ayrica ptesiye kadar olan haftalık hedefini yazmak isteyenler yazabilir mi?
Bir de spordan sorumlu bakan olmak isteyen ☺️
57'yi ucundan görmek istiyorum desem çok mu uçmuş olurum acep. 57.900 ne güzel olur ama. Gerçi hafta sonuna regl de bekliyorum ama olsun. O ödem gidecek nasılsa.

Menumu yazayım
Kahvaltı esim evdeydi yine birazcik kaçtı
Çılbır
Biraz reçel
44 gr ekmek
Patates kızartması 4-5 tane
Geri kalanlar aynı domates,peynir vs.

Akşam
Erken yedik 4.30 gibi
34 gr ekmek
Yarim tabak kuru fasulye
Yoğurtlu semizotu salatası
2400 olur
Toplam 850 kalori civarı

Spor 5000 adım
102 ipsiz atlama
1 saat ev işi

Son düzenleme:
Kizlar ben dun onceden bahsettiğim detoksumsu şeyi denedim ama bugun bende +600 gösterdi (gerçi aksam dayanamayip birazcik biseyler yedim ama o kadar da ters teper mi bilemedim)
Dün 59.9 du bugun 60.5 çıktım :KK43:
İnşallah ptesiye toparlayip hedefim 59.5 tuttururum

X