- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben suhanin resmi konusunda iddiaya girelim deyince cigdemcigim yanlis anlamis. Kilo verme konusunda iddiaya girelim dedim sanmis. Simdi iddiayi ona cevirdik. Onumuzdeki hafta az kilo verenden 10 puan silinecek Sen de katil eger istersen, 3 kisi de olur. Bana uyar. Bu hafta iddialiyim, ikinizi de yerimBen bu işten birşey anlamadım, iddia yı geçtik o kısım tamam yarışma ne ola ki, ortada hırs yapacak konu varsa ben de olmalıyım çok pis hırs yapar gaza gelirim
Ölüm orucuna başlıyorum sabah itibari ile....Ben suhanin resmi konusunda iddiaya girelim deyince cigdemcigim yanlis anlamis. Kilo verme konusunda iddiaya girelim dedim sanmis. Simdi iddiayi ona cevirdik. Onumuzdeki hafta az kilo verenden 10 puan silinecek Sen de katil eger istersen, 3 kisi de olur. Bana uyar. Bu hafta iddialiyim, ikinizi de yerim
Dur canim yaaa , pazartesiye basliyoruz. Enerjini pazartesiye sakla bosa gitmesinÖlüm orucuna başlıyorum sabah itibari ile....
Çektim kılıcımı Verano_porteno cgdmk
Ben sizi yerim demiyorum zira kaloriniz yüksektir
HoşgeldinBen zayıflama gruplarından birindeydim ama maalesef hiç verim alamıyordum orda. Çıkmak istedim kaç zamandır. Bugün söyledim artık. Hırslı konuşkan motivasyonu yüksek bir gruba inanılmaz ihtiyacım var. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum gerçekten. Normalde şişman değilim. Hamilelik sonrası yapıştı 15 kilo vermek istiyorum.
Dur canim yaaa , pazartesiye basliyoruz. Enerjini pazartesiye sakla bosa gitmesin
HoşbuldumHoşgeldin
Ben zayıflama gruplarından birindeydim ama maalesef hiç verim alamıyordum orda. Çıkmak istedim kaç zamandır. Bugün söyledim artık. Hırslı konuşkan motivasyonu yüksek bir gruba inanılmaz ihtiyacım var. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum gerçekten. Normalde şişman değilim. Hamilelik sonrası yapıştı 15 kilo vermek istiyorum.
Sen de hoşgeldin ZarpyHoşgeldin :) gerçi bende daha dün geldim ama olsun:)
Sen de hoşgeldin Zarpy
Bugunden itibaren yazabilirsin canim :) nasil istersenVerano_porteno Bugün yiyeceklerimi mi yazayım yoksa dün yediklerimi mi? :)
Yeni olduğum için maalesef bu tarz sorulara çok maruz kalacaksınız üzgünüm:)
Hosgeldin arkadasim, ne kadar oldu dogum yapali?Ben zayıflama gruplarından birindeydim ama maalesef hiç verim alamıyordum orda. Çıkmak istedim kaç zamandır. Bugün söyledim artık. Hırslı konuşkan motivasyonu yüksek bir gruba inanılmaz ihtiyacım var. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum gerçekten. Normalde şişman değilim. Hamilelik sonrası yapıştı 15 kilo vermek istiyorum.
Bugunden itibaren yazabilirsin canim :) nasil istersen
Sevgilin pastaları gömecek sen bakacak mısın canım ucundan azcık ye yarın başla, hem ilk elin günahı olmazmışTamamdır bugün benim için sınav gibi olacak istanbul turu ve erkek arkadaşımın doğum günü yüzünden O yüzden gün bitince yazacağım sınavı verdim mi yoksa kaldım mı diye:)
benimkinin yanında çokta şey değilmiş seninkiBugün
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğle: çeyrek simit yanina biraz peynir zeytin çay
Ikindi de : 3 içli köfte, 1 biber dolması,küçük dilim revani, turk kahvesi,
1lt su
Akşam yemedim kahve içiyorum şuan,
Evde değildim maksimum bu kadar tutabildim kendimi