Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ölçüler aynı bende biraz gobek basen degismis yarım kiloda zaten ne değisir haftaya fark olusur insallah.
Gogus 85
Bel 67
Gobek 81
Basen 90
Bacak 50.5
Kol 25.5
Kol bacak kalın bende sporsuz olmaz ama bu ara çok miskinim

Alisirmiyim gercekten bugun detoks yapmadm yedim biraz yaramaz kucuk oglum var pesinde kosmaktan hal kalmiyor azar azar gitsn ama gitsn yani .su tatli istegim bitse bir kurtulucm

Bugunku menum
Kahvalti 2 haslanmis yumurta bir dilim peynir bir koy biberi yesilcay
Oglen iki dilim tam tahilli ekmegin icini oglum yemisti sadece kenarlari kalmisti onu ve bitanede normal dilim yedim tavada az yagla buharda pisirilmis patates yedim bikac dilim
Ara bir avuc findik
Ara bir elma
Aksam yemegimse koca bir tabak kapuskaydi yatmadan belki yogurt yerim
Su geceye kadar uc litreye tamamlarim

Bugun
Aksam
Bir kase corba
İki tavuk incik yağsız, tavada
Salata
15 zeytin
Bir fincan orta kahve yaninda kucuk bir dilim pasta
Regl sanirim yarin olucam. Acayip sisti karnım. Yine de 200 gr eksi. Umarim ptesiye reglle artmaz.

afiyet olsun canim gayet guzel :)

Bugun
Aksam
Bir kase corba
İki tavuk incik yağsız, tavada
Salata
15 zeytin
Bir fincan orta kahve yaninda kucuk bir dilim pasta
Regl sanirim yarin olucam. Acayip sisti karnım. Yine de 200 gr eksi. Umarim ptesiye reglle artmaz.
O pasta nerden cikti gayet guzel gidiyordu. oructun sanirim bugun canim . Sahurda ne yedin?

O pasta nerden cikti gayet guzel gidiyordu. oructun sanirim bugun canim . Sahurda ne yedin?
Sahurda ben bisey yemiyorum canim, öyle aliskinim yaklaşık 15 yıldır, o yüzden zorlamaz, sahur yapinca acikiyorum.
Pasta da normalde sevmem ama bi yerinki güzel oluyor, esim de ordan alip gelmiş. Regl de yakin olunca dayanamadım ama kucuktu cidden. Normal dilimin yarısı

Arkadaşlar sporunuza ben de katilmak isterim, ama hiiccc o gaz yok suan. Sizi görüp gaza gelmeyi cok isterim
Vira bismillah deyip baslayin bakalım.
hussuk bacım 86larda napiyosun balım sen yaa, ben daha 20 yüzü görmedim
Bir de 1 ayda 4cm göğüs incelten formülünü ogrenmek isterim

Bugün karatay devam edecek olan bendeniz bakın neler yedim.
Sabah: patates kızartması, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı çikolata, çay
Ara: 1 havuç
Akşam: 1 tane kır pidesi 1tatlı kaşığı çikolata
Su 1lt

Ohh Ohh duyan gelmiş senin menulere
Yemissin artık, yarina bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…