Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Selam kızlar :rapci:

Güncel kilom:61.3
Geçen haftayla aynı sanırım.

Karatay a kaldığım yerden devam ediyorum:KK54:

Kahvaltı : 10:30
Karatay kahvaltı

Akşam: 17:00
Kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt

2,5 lt su

İf aklıma yattı biraz araştırıp 1 kaç gün deneyebilirim :KK8:
karatay iki öğünmüydü

Bu kadar isin arasinda spor da yapmissin masallah, menu cok guzel cok hafif.

Ya Leslie bana çok iyi geldi hem eğlenceli hem zorlamıyor ama bacaklarım bildiğin acıyor şu an. Yani kaslarımı hissettim resmen :)) Başlamışken bırakmak istemedim, kendimi düzene alıştırmaya çalışıyorum. Hatta şu an senden aldığım bu pozitif enerjiyle kalkıp yapayım hemen.:KK48:

pts menü

kahvaltı...................1 kk peyniir,1 çk lor,7 zeytin,1 d ekmek,1 bardak çay
öğle..........................5 kaşık nohut yahni,1 kase cacık,1 d ekmek
akşam......................sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış havuç ve karnıbahar

aralarda......................2 sade kahve,1 trb hurma,1 çb leblebi,10 fıstık

Menünü çok beğendim de aralarda yazdıklarını en geç ne zaman yiyorsun? Yani gece de ara yapıyor musun?

Sabah tartım 57.7. O kadar çikolataya 200 gramla yırttığım için mutluyum, Cmt aksamı bir büyük paket çikolata yemiştim. Kahvaltıları saymıyorum, “kahvaltının gunahi olmaz” sloganım zaten.

Ya bende öyle düşünüyordum da “Fit365” diye bir uygulama indirdim telefonuma ve her gün kalori takibi yapıyorum. Yediklerimi programa giriyorum, hem almam gereken kaloriyi gösteriyor her öğün için hem de yediklermin kalori hesaplamasını yapıyor. Şunu farkettim ki günlük almam gereken kalorinin çocuğunu kahvaltı da alıyormuşum meğer. Artık kahvaltıma (yani ben if yaptığım için ilk öğünüm olan öğle yemeğine) dikkat etmeye başladım artık.

Detoksun ilk gunu baya zor gecti sabaha karsi acliktan uyandim su icip yattm.amaaaaaa tartida 1.3 eksik gordum odemdir ama cok mutlu oldum nedense:)

Ah o ilk 3-4 gün nasıl gurul gurul, resmen acılar içinde yatıyor insan :)))) ama o eşiği atlattın mı çok rahat edeceğini düşünerek sabret. Vücut alışıyor miden küçülüyor. O küçülme acısını çekmeden diyet olmuyor maalesef. Sabredeceğin 3-4 gün. Alışacaksın.

Yapalım. Nasıl bir liste olsun? Ben Leslie yapıyorum. 1 mil ile başladım dün 4 mil olanını yaptım. Yani 4 km yürümüş gibi oluyormuş. Bana çok iyi hissettiriyooorrr. :) sen neler yapıyorsun?
lesli yi bende seviyorum ama çocuklarla o kadar yapamam s anırım anca 1 mil...plank ,zıplama,bacak egzersizleri vs gibi sayı belirtsek

Ya bende öyle düşünüyordum da “Fit365” diye bir uygulama indirdim telefonuma ve her gün kalori takibi yapıyorum. Yediklerimi programa giriyorum, hem almam gereken kaloriyi gösteriyor her öğün için hem de yediklermin kalori hesaplamasını yapıyor. Şunu farkettim ki günlük almam gereken kalorinin çocuğunu kahvaltı da alıyormuşum meğer. Artık kahvaltıma (yani ben if yaptığım için ilk öğünüm olan öğle yemeğine) dikkat etmeye başladım artık.
Su if i ben de denicem artık, bakalım nasıl bisiimis:) kahvaltı konusunda Haklısın da, benim bu dediğim kahvaltıyı bi pers bir de pazar sabahı yapabiliyorum diğer günler genellikle iki haşlanmış yumurta bi avuç kuruyemiş geçiyor kahvaltılar.
İsin özü şeker aslında, şekerli yemezsen hem kalori firlamiyor hem de acıkmıyorsun.

X