- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
çok az değilmi.acıkmadınmıBugün if son gün.
14:00 1 dilim kek
19:00 1 dilim börek.
1lt su
Cay ve bitki cayı var birkaç bardak
Arkadaşa gittim ama fazla kaçırmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok az değilmi.acıkmadınmıBugün if son gün.
14:00 1 dilim kek
19:00 1 dilim börek.
1lt su
Cay ve bitki cayı var birkaç bardak
Arkadaşa gittim ama fazla kaçırmadım
kaptan ben yarın yazayım şimdi gördüm yorumuArkadaşlar 3 kadim ölçü günüymüş, unuttum. Yarın olculerimizi almayı unutmayalim
karatay iki öğünmüydüSelam kızlar
Güncel kilom:61.3
Geçen haftayla aynı sanırım.
Karatay a kaldığım yerden devam ediyorum
Kahvaltı : 10:30
Karatay kahvaltı
Akşam: 17:00
Kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt
2,5 lt su
İf aklıma yattı biraz araştırıp 1 kaç gün deneyebilirim
amin insallahRabbim şifa versin canım
5 yasindaçok geçmiş olsun.kaç yaşında
Bu kadar isin arasinda spor da yapmissin masallah, menu cok guzel cok hafif.
günaydınlar. kendime sporda rakip arıyorum
pts menü
kahvaltı...................1 kk peyniir,1 çk lor,7 zeytin,1 d ekmek,1 bardak çay
öğle..........................5 kaşık nohut yahni,1 kase cacık,1 d ekmek
akşam......................sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış havuç ve karnıbahar
aralarda......................2 sade kahve,1 trb hurma,1 çb leblebi,10 fıstık
gece yapmıyorum iki ceviz bir meyve hakkım var.yemiyorumMenünü çok beğendim de aralarda yazdıklarını en geç ne zaman yiyorsun? Yani gece de ara yapıyor musun?
vallahamı.hadi günlük liste yapalımBeeeennnnn......
Sabah tartım 57.7. O kadar çikolataya 200 gramla yırttığım için mutluyum, Cmt aksamı bir büyük paket çikolata yemiştim. Kahvaltıları saymıyorum, “kahvaltının gunahi olmaz” sloganım zaten.
vallahamı.hadi günlük liste yapalım
Detoksun ilk gunu baya zor gecti sabaha karsi acliktan uyandim su icip yattm.amaaaaaa tartida 1.3 eksik gordum odemdir ama cok mutlu oldum nedense:)
lesli yi bende seviyorum ama çocuklarla o kadar yapamam s anırım anca 1 mil...plank ,zıplama,bacak egzersizleri vs gibi sayı belirtsekYapalım. Nasıl bir liste olsun? Ben Leslie yapıyorum. 1 mil ile başladım dün 4 mil olanını yaptım. Yani 4 km yürümüş gibi oluyormuş. Bana çok iyi hissettiriyooorrr. :) sen neler yapıyorsun?
Su if i ben de denicem artık, bakalım nasıl bisiimis:) kahvaltı konusunda Haklısın da, benim bu dediğim kahvaltıyı bi pers bir de pazar sabahı yapabiliyorum diğer günler genellikle iki haşlanmış yumurta bi avuç kuruyemiş geçiyor kahvaltılar.Ya bende öyle düşünüyordum da “Fit365” diye bir uygulama indirdim telefonuma ve her gün kalori takibi yapıyorum. Yediklerimi programa giriyorum, hem almam gereken kaloriyi gösteriyor her öğün için hem de yediklermin kalori hesaplamasını yapıyor. Şunu farkettim ki günlük almam gereken kalorinin çocuğunu kahvaltı da alıyormuşum meğer. Artık kahvaltıma (yani ben if yaptığım için ilk öğünüm olan öğle yemeğine) dikkat etmeye başladım artık.