Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükürdüğümün ödemi; 57,6 geldim bu sabah
Pt 57,5 tum. Perşembe regl oldum herhalde bir iki güne atarım ödemi. Sinir oldumEn son ne zaman tartılmıstın ve kaç çıkmıştın, takılma ödem günlük olarak değiştiriyor biliyorsun zaten.
Regl de bende 1 kilo üzeri fark eder, pazartesiye kadar tartılma canınıda sıkmaPt 57,5 tum. Perşembe regl oldum herhalde bir iki güne atarım ödemi. Sinir oldum
Pt 57,5 tum. Perşembe regl oldum herhalde bir iki güne atarım ödemi. Sinir oldum
if nedemek??ne oluyo?Ben de en son dün 19:00 yedim, if deniyorum.
Sabah 1 bardak su ve biraz önce bitki çayı içtim 14:00'te yarım kase çorba içip sıvıya akşama kadar devam etmeyi planlıyorum.
If hiç denemedim bilenlere sorayım akşama ıspanak yemeyi planlıyorum 19:00da yer sonra sıvı devam ederim.
Nasıl sizce?
Intermittent fasting, uzun süre aç kalmayı hedefliyor.if nedemek??ne oluyo?
Gerçekten cok iyi bi oran, kilo vermen cok zorlasir ki bence aslinda ideal olculerdesin, korumaya gecsen olurBenim de 223-24’tü en son. Uzun zamandır diyetisyene gitmediğim için ölçüm yapılmadı. Vücudumda ki yağ yüzdesi %14 müş. Bu çok iyi bir oran demişti diyetisyen. Sporcularda%9-12 arası oluyormuş :))
Ayni cumleler esimden de cikiyorBenim eşim de aynen böyleydi, sürekli çikolata, cips, abur cubur alıp karşımda yiyordu. Bana da şradene sahip ol yeme o zaman deyip pis pis gülüyordu. Yeyip depolayıp hayatında ilk defa 90’ı görünce şok oldu hemen diyete başladı. Şimdi o da yapıyor benimle. Hatta spora da başladı.Diyete başladım dediği andan itibaren çok iradelidir, ciddi ciddi yapar. Onun için şimdilik rahata erdim.
Odemdir gider, ben de bi 57leri gorebilsem.Tükürdüğümün ödemi; 57,6 geldim bu sabah
Gayet iyi canımBen de en son dün 19:00 yedim, if deniyorum.
Sabah 1 bardak su ve biraz önce bitki çayı içtim 14:00'te yarım kase çorba içip sıvıya akşama kadar devam etmeyi planlıyorum.
If hiç denemedim bilenlere sorayım akşama ıspanak yemeyi planlıyorum 19:00da yer sonra sıvı devam ederim.
Nasıl sizce?
Ben anlamıyorum if den, ama gördüğüm kadarıyla bir şey yememişsin zaten olmusturBen de en son dün 19:00 yedim, if deniyorum.
Nasıl sizce?
Afiyet olsun, ben de dukan bira yapicam ama unutuyorum hep.Slm kizlar detoks suyumu yudumluyorum.kuzular uyudu.azcik toparlayayim sagi solu
çikona ne diyeyim dünde beni dürttüDun sabah ıspanaklı yumurta yedim peynirle ve 2 dilim ekmekle.
Aksam nohut ve salata yedim 2 dilim ekmekle, bir kac tatlı kaşığı da cikoçiko yemis olabilirim biraz da fistik yedim.
Yapmasak iyi ama insan sinirle bazen yemeğe saldırıyor, yalnız değilsin canım bugün telafi edersin, çocuk büyüyütmek zor iş, çevremde görüyorum Allah sabır versin her yaşı farklı sorunlar getiriyor.