Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

kızlar sabahları elma s,rkesi içiyorum.arkadaşım getirmişti .kendim yapmaya karar verdim.çünkü tadı çok güzel.tarifi aldım.yapmak isteyenler için paylaşıyorum.

malzemeler.......

1 kilo kırmızı sert elma
4 litre kaynamış soğumuş su
5 litrelik cam kavanoz
1 yemek kaşığı kaya tuzu (silme)
1 çay bardağı sirke
temiz tülbent

yapılışı.............................
elmaları sekize böl,kavanoza elmaları yerleştir,suyu,sirkeyi,tuzu ekle.ağzına temiz tülbenti ört sıcak biyerde muhafaza et.her gün tahta kaşıkla karıştır.(1 kere yeterli).yaklaşık 20 gün sonra süz.gün artıkça lezzeti artıyormuş

cgdmk cgdmk
Ayy çok koptum biliyorum bu ara bi yoğunluk var. Hiç bir şeye yetişemiyorum.
Dün bildirim de yapamadım

Kilo vereyimde yaz başında bende düşünüyorum.
Sonuclarını merak ederim yaz bizede.
Insallah maksimum fayda görürsün
inşallah canım çünkü benim vucut tipi orantısız üstüm ince ama basen problemim var buda her giydiğim kıyafeti etkiliyo üstüm s beden altımsa l beden umarım bu durumdan kurtulurum 10 seans gidicem inşallah :)

inşallah canım çünkü benim vucut tipi orantısız üstüm ince ama basen problemim var buda her giydiğim kıyafeti etkiliyo üstüm s beden altımsa l beden umarım bu durumdan kurtulurum 10 seans gidicem inşallah :)
Benzer sorun bende de var. Alt bedenim 36 üst 38. Kollarım incelmiyor. Hoş ben de incelmesi icin pek bir çaba sarfetmiyorum ama gene de durum sinir bozucu.

Ben de alt ust 36 suan ama ayva göbek gitmiyor sanirim 45 kilo olsamda kalacak duruma göre yaptirmak istiyorum.
Zaten göbek basen gibi yerlerde toplanmasa grubumuzda kilo problemi olmayacak.

Geçmişi de okuyamadım.
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 55.8
Yani kurtulamadım şu 55’ten yaa..

Benzer sorun bende de var. Alt bedenim 36 üst 38. Kollarım incelmiyor. Hoş ben de incelmesi icin pek bir çaba sarfetmiyorum ama gene de durum sinir bozucu.
duvara şınav çok iyi kollar ve üst beden için.tavsiye eerim

Günaydın
Kahvaltı: 1porsiyon omlet, 1kk peynir, 1 domates, 1 bardak çay
Akşam: tost yani bildiğiniz yarım tost, öyle kepekli tam bugday ekmegi felan da değil, çok saçmaladım bu ara :KK43:

2 lt yakın su
7000 adım

X