Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Merhabalar,
Herkes nerede acaba? :) Benim bugün tüm günüm yollarda geçti. Arkadaşımın doğum günü vardı. 35 km yol gittim. Dönüşte de trafiğe yakalandım. İnanılmaz yoruldum...

Bugün kü menümü paylaşayım hemen.

Sabah:
-3 dilim peynir
-1 kaşık peynirli yumurta
-3-4 parça kıymalı börek
-2 kez çatalın ucuyla pastadan aldım

Ara:
-Elmalı Papatya Çayı
-1 avuç leblebi

Akşam:
-1 porsiyon haşlama kereviz yemeği
-2 yk karnabahar
Sabah kacamaklar var ama dogum gunune gitmissin olur oyle :) aksam cok guzel, telafi etmissindir bence:KK66::KK66:

Merhabalar,
Herkes nerede acaba? :) Benim bugün tüm günüm yollarda geçti. Arkadaşımın doğum günü vardı. 35 km yol gittim. Dönüşte de trafiğe yakalandım. İnanılmaz yoruldum...

Bugün kü menümü paylaşayım hemen.

Sabah:
-3 dilim peynir
-1 kaşık peynirli yumurta
-3-4 parça kıymalı börek
-2 kez çatalın ucuyla pastadan aldım

Ara:
-Elmalı Papatya Çayı
-1 avuç leblebi

Akşam:
-1 porsiyon haşlama kereviz yemeği
-2 yk karnabahar
Sabah dogum gunu sebebiyle ağır olmuş ama dengelemissin aksam :KK66:

Benim menü de bugün şöyle;
Sabah
Atıştırma şeklinde, 1 dlm ekmekle domates peynir falan

Öğlen
4 mercimek köfte, biraz havuçlu mor lahanalı salata, biraz da tavuklu salata..
bugün öğlen zengindi okulda

Akşam da
1 kase sütlaç

Ne guzel iste , ilk gunden gitmis. Memnun kalmamis gibisin :)

Aslında memnun oldum da, güvenemiyorum bu duruma :)) çok gel gitli oluyor benim durumum. 2 kaşık birşey bazen ödem yapabiliyor ertesi gün hemen artıda çıkabiliyorum. Ya umarım yarına biraz daha eriyip biterim :)))

Benim menü de bugün şöyle;
Sabah
Atıştırma şeklinde, 1 dlm ekmekle domates peynir falan

Öğlen
4 mercimek köfte, biraz havuçlu mor lahanalı salata, biraz da tavuklu salata..
bugün öğlen zengindi okulda

Akşam da
1 kase sütlaç

Valla aslında bu menüye ne diyeceğimi bilemedim. Tür olarak çok yenilmemesi gereken şeyler varmış gibi görünse de bütün günün toplam kalorisi açısından bakıldığında iyi görünüyor. Birde akşam sadece sütlaç bence gayet hafif. Bu menü resmen akıl oyunları gibi olmuş @kolera88 :KK70:

Başlayınca kolay adapte olunuyor, ramazan gibi, ilk 1-2 gün zorlaniliyor, sonra anlamıyorsun bile

Sen nasıl yapıyorsun cgdmk ? Ben sanırım bu hafta sonunu atlattıktan sonra deneyeceğim bu olayı :) ama o zamana kadar biraz güç toplayıp motive olmalıyım.:olamaz:

Akşam kaçta yiyorsun en son? Ve genelde ne tür yemek yiyorsun? Bu düzende kilo verdin mi? Ne kadar zamandır yapıyorsun merak ettim... :)
10 gün oldu aşağı yukarı. Aksam en gec 7-7.5. bazen 4.5-5
Baslamadan 1-2 hafta oncekileri verdim, suan istedigimi yiyorum, 100er falan gidiyor. Karbonhidrati sinirlandirarak ddevam edicem bundan sonra :KK66: haftada 300-400 verirsem cok iyi benim için

Umarım öyledir. Ben bunddan sonra senin bir önceki gün menülerini not alıp ertesi gün uygulasam mı diye düşünmeye başladım veranocuumm:KK70:
Ben yiyeceklerimi bir gun onceden kararlastiriyorum. Istersen birlikte karar verebiliriz. Bazen evdeki hesap carsiya uymayabiliyor ama o zaman da yakin seyler yemeye calisiyorum. Mesela bu sabah canim kahvalti yapmak istemedi. cgdmk cgdmk e katiliyorum. Ben bu gun kesinlikle tamamen alistim if 'e, hic aclik hissetmiyorum artik.

Son düzenleme:
Valla aslında bu menüye ne diyeceğimi bilemedim. Tür olarak çok yenilmemesi gereken şeyler varmış gibi görünse de bütün günün toplam kalorisi açısından bakıldığında iyi görünüyor. Birde akşam sadece sütlaç bence gayet hafif. Bu menü resmen akıl oyunları gibi olmuş @kolera88 :KK70:
Ay dimi aynen oyle olmus, insan 4 tane cigkofteyle nasil durabilir yaa buarada. Ben kesin odadan kosarak uzaklasirdim @kolera88

X