Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Dogumda 30 kilo mu aldi ya bazilari dogustan sansli tatli gomerler almazlar, 1 bucuk iskender yer almazlarCocukken bile abur cubur yemezdim ama kendimi bildim bileli kilo almaya yatkinim. Hic cok kilolu olmadim ama biraksam 80 i bulurum 1 sene icinde.

Aslında ben şanslı gruptaydım, yeme-i sevmezdim yersemde çikolata tatlı ama cok zayıftım.
Simdi dikkat etmesem 80 olurum, ama metabolizmam yaşla yavaşlamaya başladı.
Yani büyük çoğunluk bu tarafa geçiyor dert etme :)

30 yas yaaa, gercekten metabolizma direk yavasliyor. Eskiden 3 gunde 3 kilo fln verirdim. 1 bucuk ayda 7 kilo vermistim bi defasinda. Ne guzel gunlerdi..
Sen en azindan o guzelligi yasamissin. Cok zayif olanlar genelde yemek yemeyi sevmez, sende oyle bir durum yoktu heralde

Stresten yemeden icmeden kesilirdim, haricinde herseyi yerdim ama tabi hayatın her alanı stres olunca çoğunlukla hiçbirsey yemeden gün biterdi.
Şimdi canım sıkılsa dolabın başındayım ama 4 aydır kapağı açıp 2 kaşık yoğurtla kapatıyorum kapağı

Patates hakkinda yorum istesem sizden, ben her yediğimde vicdan yapıyorum. Aksamada canım istiyor yapsam mı diye düşünüyorum.

Listelerde pek görmedim ama tabi hepsini okuyamadım.

Himm bu Ayça Kaya'nın uyguladugi yöntem.ama ekmek 1 tahil grubu onda.

Bak bak bak laflara bak
Bitti bi kere evdeki aşureler ama annem bizde, yemek yemeyince kızıyo:) bak bu sabah tartılmadım mesela, göreceklerimden korkuyorum çünkü. Ben nasıl bu kadar puan topladım deyiverin hele, hedeflerimi tutturdum diye mi?

Selamlar fırsat bulmuşken bugünkü menümü yazayım sonra kalıyor
Sabah: yumurta, domates, yarim yağlı peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
Oglen: kahve (nöbet yerimizden ayrılmak yasak olduğu için yemek yiyemedim)
Akşam için balık yapacağım, bol salata tabii.
Bugün suyu savsakladım itiraf ediyorum.
Hepinize sevgiler.

Kizlar ben hala çok yoğunum evde mevlidden kalma baklava ve aşureler vardı onlar bitmeden diyete geri dönemezdim yapmazdım bunu:)) aşure dediğin senede bir defa yenen bir şey:)
Sabah kahvaltıları hala ayni tempoda çok şükür, iki haslanmis yumurta ve bir avuç içi çiğ kuruyemiş.
Anacığım bizde olduğu icin yemek konusunda da basarili değilim mesela ben gündüz yemek yemem ama annem kızıyor aç aç dolaşıyormuşum. Akşam pilavlı yemek yaptı mesela, pirinç pilavı en son ne zaman yemiştim acaba. Saldım yani bu aralar. Ama hala tek tesellim yatana kadar oturamıyor olmam; okul, çocuk, ev işi derken yatana kadar oturmak yok. Bebisim eskiden ayağımda sallayınca uyurdu, 3-4 gündür o da yok kanguruda dolanarak uyuyor. Ne yapalım o da hareket:)

Patates hakkinda yorum istesem sizden, ben her yediğimde vicdan yapıyorum. Aksamada canım istiyor yapsam mı diye düşünüyorum.

Listelerde pek görmedim ama tabi hepsini okuyamadım.
Patates kimine eksi getiriyor, kimine artı. Ben de kendimi hazir hissettigimde 3 gunluk patates detoksu yapicam ama şimdi o riski goze alamıyorum

Dusuk kilolarda eeksi görünce iyi puan getiriyor 100 gram bile olsa, menuler de 1 puan, hedef de 2 puan ve spor da 1-5 arasi getiriyor

Hep bahane hep bahane
Guzel kilo veriosun puanin ondan iyi geliyor

Zamancim ozledik walla ama yogunmussun yapacak birsey yok. Menun de guzel :) Gecen hafta spor bildirimini yapamamistin , bu hafta yapmaya calis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…