Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

diyetisyen guruplara böldü.pilav ,çorba ve makarna aynı grupta ekmek başka grupta.normalde bende kolay kolay yemezdim aynı anda.ama listede olunca karnım doysun diye yedim ne yalan söyliyim.listede ne varsa silip süpürüyorum.:KK70::KK70::KK70:cezeryede gecen sorduğum günki yediğim.ogünün menüsünde.daha da yemedim

ayy çok tşk ederim:KK37:..gitsin artık şu kilolar
wuhuuuuu 3. sıradayım:KK71::KK71:
İlk defa duydum, acaba ekmeği onlardan niye ayrı tuttu?

Kilo sorunumuz olmasa boy dert olmaz 1,5m der geçerim, yaşça çevremdeki herkesden küçük görünüyorum ama en büyük benim:) ama bizde 5 kilo fazlası bile çok çok fazla duruyor. Kısa boylu olmanın tek dezavantajı bu bence.

Söylesen 49.5 kilo olurmu çok verme derler, ama ideal kilomuz bu.
Tablodan baktim yalniz iyi gidiyorsunuz maşallah çok aşırı kilo yok kimsede
Evet kisa boyda kilo hemen farkediyor, bir de kemikler inceyse..
Kilolar genel olarak az olduğu için az az gidiyor, sagliksa ve kalici olur umarım:)

Kızlar ben hiç ekmek yemiyorum, daha hızlı kilo veriyorum,
Tabi ki kisiye göre değisir diyetisyenler hep 2 dilim veriyor ancak karatay teyzeme ne zaman kulak versem daha kolay veriliyor.
Ben de genel olarak ekmeğe karşıyım ve bence de ekmek yenilmeyince daha hızlı veriliyor. Ben yazdan beri ekmeği bi türlü kesemedim, özellikle kahvaltida. 2-3 haftadir daha dikkat ediyorum. Ve evet karatay candır ☺️

İlk defa duydum, acaba ekmeği onlardan niye ayrı tuttu?
yağdan dolayı sanırım.şuan tamamen atıyorum mesela yağ grubunda 4 hak,tahıl grubundan 2,ekmek grubu 4, meyve 3, et grubu 4, süt grubu 3 hak gibi günlük sınırlar koydu.bunları sınıflandırdı çeşit olarak.atıyorum meyve grubunda kuru kayısı ve kuru incir vs. var.1 meyve hakkım =4 kayısı=1 kuru incir gibi.bunlardan birini tercih edebiliyorum.et grubunda da 2 köfte büyüklüğünde et =2,5 yemek k. kuru bakliyat.liste biraz karşık.ama kolestrollü yüksekler için sanırım bunu uyguluyor

Son düzenleme:
60 kiloya çıkmıştım 4 sene önce karatayla 6 ayda 49 a düstüm.
1 dilim 2 dilim derken 4 yilda tekrar bu sefer 62 ile geri döndüm.
Pazar kahvaltiları dışında hayatımdan çıkarıyorum, tabi 48 edüşene kadar hiç yemem.
Sonrası belki 1 dilim pizza felan olur, insanız nefis denen biseyde var

şu
60 kiloya çıkmıştım 4 sene önce karatayla 6 ayda 49 a düstüm.
1 dilim 2 dilim derken 4 yilda tekrar bu sefer 62 ile geri döndüm.
Pazar kahvaltiları dışında hayatımdan çıkarıyorum, tabi 48 edüşene kadar hiç yemem.
Sonrası belki 1 dilim pizza felan olur, insanız nefis denen biseyde var
çok iyi vermişsin.

Biraz da dedikodu yapayım, diğer gruplara bakıyorum bazen tabi onlar bizden çok yüksek kilodalar ama ben o listeleri yesem 70 kilo olurum.
Sizin listeleriniz bazı kaçamaklar haricinde başarılı
cuma zayıflama gruplarımı yoksa günlüklerin olduğu yani bizim topiğin olduğu bölümdeki gruplarmı

Ellerine sağlık veranocum :) geçen hafta çok hareketliydi enim için ama bu hafta pek öyle gitmiyor. Yarından itibaren pazartesiye kadar buralarda olamiycam. Minik bir tatile gidiyoruz düğünümüz var. Düğünde oynamak da spordan sayılır mı acaba :halay:

Bu arada ne güzel iyice hareketlenmiş buralar. :)
Aa ne guzel tatile mi gidiyorsun, aman dikkat et oralarda. Zaten dugun vs. Derken cok kosusturmacali gecer. Kacamak riski fazla ama yapmazsan eksiyle donersin kesin. Oynamak da sayilir tabi:KK70::KK70:herseye puanimiz var:21:

Bu arada dünkü menümü de paylaşayım
Sabah: 1 yumurta, 3 parca peynir, 3-4 zeytin, salatalık biber, 1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
Ara: yarım muz, yarım elma
Oglen: light ton balıklı salata, şampiyon ekmek :deli:
Aksam: et sote, firinda kabak, 2 kaşık makarna

Şampiyon ekmek kaçamak mi sayılır yoksa uygun mudur bilemedim. 182 cal.mis. içeriği de sağlıklı gibi aslında birazcık şeker dışında :KK72:
Aksamki 2 kasik makarnaya laf edicem de o da 2 kasik:KK70:

diyetisyen guruplara böldü.pilav ,çorba ve makarna aynı grupta ekmek başka grupta.normalde bende kolay kolay yemezdim aynı anda.ama listede olunca karnım doysun diye yedim ne yalan söyliyim.listede ne varsa silip süpürüyorum.:KK70::KK70::KK70:cezeryede gecen sorduğum günki yediğim.ogünün menüsünde.daha da yemedim

ayy çok tşk ederim:KK37:..gitsin artık şu kilolar
wuhuuuuu 3. sıradayım:KK71::KK71:
Bence de listeye tamamen uyman gerekiyor. Ne eksik ne az yemek lazim. Biraz ondan biraz bundan mantigi dogru deil bana gore. Her insanin bunyesi farkli sonucta.
Ne demek canim, sporlar guzel :KK9::KK9:

Verano_porteno Verano_porteno
Günaydın Verano’cum. Ve diyet diyet arkadaşlarım...
Bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım. 65.9 çıktı kilom. :skandal:Bunun çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum. Hiç bu kadar fazla hissetmiyorum ya görüntü olarak da.:KK57: Neyse bu sabah başladım. Şu an bir listeye adapte olamadım. If nedir beni de aydınlatır mısınız? :kahve:
Birde Verano Porteno’nun anlamı nedir merak ettim? :)
Gunaydin canim:KK200: odem olabilir. Birkac gune toparlarsin. Ilk haftalar cok guzel gidiyor zaten. Liste yapmak istiyorsan cgdmk cgdmk aklima getirdi. Ayca kayanin vardi sanirim onu yapabilirsin ya da karatay tarzi beslenebilirsin. Hangisi sana uygunsa :). If de aralikli oruc demek. Uzun sure ac kalip, yemegi belli bir zamana sikistiriyorsun. Sure sana kalmis. Ben mesela dun 9 ile 3 arasi yemek yedim. 6 saat yemek araligim, 18 saat aclik araligim olmus oldu.
Verano porteno da buenos aires ' te yaz demek , ozellikle 2. Dakikadaki kismi beni cok etkiler:KK23:

Tamam canım sagol, bu hafta takip edicem inşallah bildirimlerimi :KK70:
Perşembe yok
Cuma 45 dk temizlik 15 dk hızlı yürüyüş
Ctesi 1.5 saat temizlik 5000 adım
Pazar yok
Ptesi yok
Sali 5bin adım
45*5= 225
15×6.5=97.5
90×5=450
5×50=250
1022.5+790 da onceden var etti 1812.5 canim liste degisiyor

Biraz da dedikodu yapayım, diğer gruplara bakıyorum bazen tabi onlar bizden çok yüksek kilodalar ama ben o listeleri yesem 70 kilo olurum.
Sizin listeleriniz bazı kaçamaklar haricinde başarılı
Bazen ben de bakiyorum, cuma gruplarinin listeleri iyi oluyor genelde. Gunluklerdekiler de istikrarsiz oluyor bir cogu ama guzel devam eden gruplar da var :)

Yeni mesajlarda diyet gruplarinda kim yazmişsa bakiyorum listelerine ama hiç uymuyordu bana çogunlukla tabiki, iclerinde daha azimliler var.
Simdi benim 53 kiloyla kalori ihtiyacım yada yağ yakımım 70-80 kiloyla bir degil sizin grup kilo boy oranlamasinda hem daha uygun, hemde listeler daha mantıklı geldi.

Yeni mesajlarda diyet gruplarinda kim yazmişsa bakiyorum listelerine ama hiç uymuyordu bana çogunlukla tabiki, iclerinde daha azimliler var.
Simdi benim 53 kiloyla kalori ihtiyacım yada yağ yakımım 70-80 kiloyla bir degil sizin grup kilo boy oranlamasinda hem daha uygun, hemde listeler daha mantıklı geldi.
Aynen bizim grup minyon oldugu icin bi gidim bisey yememiz gerekiyor :KK70::KK70: Diyet yapmiyorken de oyle , ben normal insanlar gibi beslenince kilo aliyorum

Aynen bizim grup minyon oldugu icin bi gidim bisey yememiz gerekiyor :KK70::KK70: Diyet yapmiyorken de oyle , ben normal insanlar gibi beslenince kilo aliyorum
Benim 170 boy 85 kilo arkadaşım, dogumda 30 kilo aldı basladik birlikte, karatayı keşfetmemistim o yillarda diyetisyeni sık sık az ye demisti.
Is arkadasım olunca sabah ögle ara öğün birlikte başladık o kilo verdi ben aldım.
Malesef ben aç kalmazsam veremiyorum

X