- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Allah yardımcısı olsun canımKızlar bugün moralim sıfır bir akrabamızın sıkıntısı vardı onlarla ilgilendik ne yedim içtim ben de bilmiyorum kafam kazan gibi çatlıyo başım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcısı olsun canımKızlar bugün moralim sıfır bir akrabamızın sıkıntısı vardı onlarla ilgilendik ne yedim içtim ben de bilmiyorum kafam kazan gibi çatlıyo başım
Corba diyetinin sonucunu merak ediyorumSabah tartıda görüşürüz inşallah
Gecenki kadar veremiyoruz artik nedense. Sen 59lardaydin hep, şimdi inemiyorum diyorsun. Napicaz biz böyleAy hadi insallah artik 60 gormek istemiyorum yaaa
Nisanda cissllarr misslarr yemedin dimiToplam 6km tempolu yürüyüş, kaynimin nişanı dolayısıyla persembeden itibaren coook aktif bi koşturma sadece yatarken dinlenebildim:))
Demek yedinnnKizlar günaydın, sabah tartım 60 ama saymıyorum artık ben pzt sabahlarını. 5.30da kalkıyorum bugün sabahciyim, vucut saatim sasıyor wc falan olmadan cuma yemek yemeyi unutmuşum mesela cmt 59,1dim, dun sabah 59,5 bu sabah böyle.
Diyet miyet hak getire, pideler börekler tatlılar sarmalar havada uçuştu ama bugün itibariyle normale dönüyorum
Gelecek Salı hedefim net 59 olmak. Ay insallah çok amin
DimiSimdi baktim gecen ptsi 61 missin, bu haliyle bile 1 kilo harikasin walla. Bir de tam uysan diyete yandik desene
Ay harikasin, bana da öyle duygular gelsin icime, cok amin.Gece gece icime sinmedi yapmadan yatmak 45 dk pilates yaptim.
Günaydın canımGünaydın.
58.400'le merhaba. Halen regl olmadım. 3 gün gecikti. +500 yazılsın hanemize.
Yarin sabah baskulun fotosunu çekip atacağım o kadar da iddialıyım bakDemek yedinnn
Sonra da 60i gördüm diyorsun
Bence benimki koşturmaktan gidiyo ayni anda bir çok şeyi deniyorum; aç karnına kombu mantarı cayı içiyorum önce, hergun mecburi yürüyüşüm var en az 1km, korse kullanıyorum o acayip inceltti karın bölgemi bir de çabuk doymami sagliyo sıktığı icin, e bebek var üstüne ev işi, hepsi birleşince hangisi fayda ediyor da veriyorum bilemiyorum.Simdi baktim gecen ptsi 61 missin, bu haliyle bile 1 kilo harikasin walla. Bir de tam uysan diyete yandik desene
Yiyip yiyip kilo almıyorum diyorsun ayip amaYarin sabah baskulun fotosunu çekip atacağım o kadar da iddialıyım bak
Edebilirim bence. Eksilmiş olmalıyım. 500'u hiç takmıyorum o yüzden. Bu haftadan sonra 56.900 benimdir :))Günaydın canım
500 sana 9 puana mal oldu
Bu hafta telafi edersin inşallah
Gecmis olsun canim, umarim cok kotu birsey degildir
Biraz durumları zor canım Rabbim kimseyi evladiyla sınamasınAllah yardımcısı olsun canım
haftasonu yeğenimizin doğum günü vardıİnşallah canım tamam, ptesi ye kadar kacamak yok
Canım ben spor yapmıyorum diyebilirim@kolera88
La Que Sabe
hussuk
@clarke34
@miskamber
degisimdonusum
@fmad
@yolcukardelen
Sporlari alalimmm huhuuu
Kız yok ben o gillerden değilim keşke olsam yedim ama çok koşturdum bu hftasonu diyorum yakmisimdir normal biz bu hafta ölçüm yapacagiz bir de, değil mi?Yiyip yiyip kilo almıyorum diyorsun ayip ama