Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kizlar günaydın, sabah tartım 60 ama saymıyorum artık ben pzt sabahlarını. 5.30da kalkıyorum bugün sabahciyim, vucut saatim sasıyor wc falan olmadan:işsiz: cuma yemek yemeyi unutmuşum mesela cmt 59,1dim, dun sabah 59,5 bu sabah böyle.
Diyet miyet hak getire, pideler börekler tatlılar sarmalar havada uçuştu ama bugün itibariyle normale dönüyorum:hamarat:
Gelecek Salı hedefim net 59 olmak. Ay insallah çok amin:dua:
Demek yedinnn :sinirli:
Sonra da 60i gördüm diyorsun:ukala:

Simdi baktim gecen ptsi 61 missin, bu haliyle bile 1 kilo harikasin walla. Bir de tam uysan diyete yandik desene :mad::mad:
Bence benimki koşturmaktan gidiyo:KK43: ayni anda bir çok şeyi deniyorum; aç karnına kombu mantarı cayı içiyorum önce, hergun mecburi yürüyüşüm var en az 1km, korse kullanıyorum o acayip inceltti karın bölgemi bir de çabuk doymami sagliyo sıktığı icin, e bebek var üstüne ev işi, hepsi birleşince hangisi fayda ediyor da veriyorum bilemiyorum.

SElam, isveç diyetini daha önce denemiştim ve 6-7 kilo gibi vermistim bugun ona basladım, gerci o zaman 58 kiloydum 24 yaşındaydım:110: şuan 82,7 ve 36 yasında bi anneyim..İnşallah 58 oldugum kiloma donerim yani 60 bile yeter aslında cok kotuyum.

İnşallah canım tamam, ptesi ye kadar kacamak yok :KK66:
:duduk: haftasonu yeğenimizin doğum günü vardı
bir dilim pasta da mı yemiyeakk :deli:
akşam tavuk suyuna çorba yedim sadece
dengelediğimi düşünüyorum :KK51:

Canım ben spor yapmıyorum diyebilirim:eek:

cgdmk cgdmk
geçen ptesi kilo 55,3
Bugün 54,9
ucundan kıyısından 54 leri gördüm

önümüzdeki ptesi için hedefim 54,4En Büyük TÜRKİYE

X