1 dilim ekmek serbestgünlük ekmek hakkımız olsun.onuda belirliyelim
Benim sahsen bi cekirdek cezam varSeytana uyasimiz gelmis toplucaNeyse yarindan itibaren kacamak yapmiyorum ben bu hafta guzel kilo vermem lazim.
Dimi ya sandvic fln yaziyor, ben de hayal ediyorum simdi bi sandvic olsa icine sunu koysam fln. Boyle bol yesillikli fln ne bilim peynir koyarsin icine yada tavuk vsDimi, sarraf yerken biz okuyoruz
2. Dilim ekmeğeBen sahsen ekmek yemiyorum ama yiyenlere izin verilebilir. 2 dilimden fazlasi kotu bana kalirsa. Zaten herkes kacamak puanini kwndi takip ediyor, kendi ipini kwndi cekiyor
İyi geceler sana canımSaati 3 ettim kizlar , ben yatiyorum. Size de kacamaksiz , enerji dolu bir gun olsun
Peki madem, ben zaten yemiyorum ekmek2. Dilim ekmeğe
dikkat etmeye çalışıyorum.Akşam tavugu arttirip ekmeği yemesen daha iyi olurdu
Peynirli domatesli sandvice bayılırımDimi ya sandvic fln yaziyor, ben de hayal ediyorum simdi bi sandvic olsa icine sunu koysam fln. Boyle bol yesillikli fln ne bilim peynir koyarsin icine yada tavuk vs
Ne güzel, ben de yazın tekrar alistim, kahvaltilarda istiyor canımPeki madem, ben zaten yemiyorum ekmek
Yersen 1 puanını keserimSelam kızlar
İpimi çekiyorum kaçamaklar diz boyu oldu.
Reglim çok yaklaştı karbonhidrata sardım özellikle ekmek arıyor gözlerim
Dünkü menüm
Kahvaltı: patatesli yumurta, zeytin, peynir, salatalık 1 tb ekmek
Ara: şekersiz Türk kahvesi
Ara: yarım elma, yarım armut , 1 mandalina
Akşam:
Hamsi tava, bol yeşillik ve 2 -3 dilim ekmek
Annem aşure yapmış 1 kase de aşure
2 kase de eve gelirken getirdim yemesem olmaz
Tamam sabah 2 dilim yiyebilirsin kendin yaptigin icin kepeklisindenYa ama ben ekmeğimi kendim yapiyorum. Hem de en kepeklisinden. Yine de mi ceza oluyor? Sabah akşam toplam 2 dilim oluyor. Sadece sabah yiyeyim bari.
Tamam sabah 2 dilim yiyebilirsin kendin yaptigin icin kepeklisinden
Tabi arkadaşlar itiraz ederse boynum kildan ince
Kendi kepekli ekmeğini yap ye
tmm kabulKendi kepekli ekmeğini yap ye
ekmek makinasındamı yapıyorsun
Evet. Yıllardır kenarda duran makineyi tekrar aktiflestirdim:)ekmek makinasındamı yapıyorsun