- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ooww baya uzaksın.belli bi süre ordamısınızEvet canim amerikadayim, 7 saat geriden geliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooww baya uzaksın.belli bi süre ordamısınızEvet canim amerikadayim, 7 saat geriden geliyorum :)
ay koptum okurken.puanıyla değilmi kır puanımı diyorsunYaz yaz bana ordan bi kaçamak yaz N**** (Siyahi) yiyom su an
Menüm;
Sabah iki haslanmis yumurta, beş altı zeytin tulum peyniri çeyrek simit karışık çiğ kuruyemiş
Ogle karışık kuruyemiş çiğ
Akşam mercimek çorba, zeytinyağlı turlu ayran.
Şimdi de cay film N**** (Siyahi)
Baya oldu 1 seneden fazla , aralikta donuyoruz :) Karisik duygularooww baya uzaksın.belli bi süre ordamısınız
Azaltsin canim olmuyor boyleArada çorba salata da var ama tercihim hep sandviç oldu :) bugün gidicem diyetisyene mutlaka ekmeği azaltıcaktır öyle demişti..malesef evde olunca öyle bir ayağı hep mutfakta oluyor insanın..
Tabi ki hosgeldinIyi geceler.. Beni de alır mısınız araniza
Aksamki ekmek fazla olmus, simdi senin kacamak puanin 1 mi 2 misalı menü
kahvaltı..............1 yumurta,bir dilim peynir,3 zeytin,1 çay kaşığı bal,1 bardak çay
ara......................1 sade türk kahvesi
öğle.....................3 ızgara köfte,1 dilim ekmek,1 tabak çoban salata
ara.....................1 sade neskafe
akşam................100 gr kadar haşlanmış az yağda baharatlanmış tavuk,1 dilim ekmek,bolca soğan salatası,2 bardak ayran,1 acı biber
ekmekler için vurun kırbacı
Eline sağlık, ben de düşünüyorum bu aralar yapmayı, hem misafir geldiğinde pratik oluyor pişirmesi, hem de kizimin beslenmesine arada degisiklik olur. Her gun ne koyacagimi şaşırıyorum.Bugün akşama kadar yaprak sarma yaptım dolaba koymak için öldüm bittim
az kalmış.Baya oldu 1 seneden fazla , aralikta donuyoruz :) Karisik duygular
Arada oluyor oyle hatta ben iki haftaya kadar oyleydim, demir akviyesi aliyorum o zamandan beri, iyi geldiKızlar ya şu aralar iyi değilim ben enerjim emilmis gibi hiç bir şey yapmak istemiyorum zorla okula gidiyorum geliyorjm yemek temizlik mecbur kalana kadar bekliyor enerjimi yerine getiremiyorum buraya girip bildirimde yapmak istemedim zaten sacmaladim buraya da enerjimi yansıtmak istemiyorum birazda ben gruptan çıkayım en iyisi kendime gelene kadar düzen oturtturamayacgim belli
günlük ekmek hakkımız olsun.onuda belirliyelimAksamki ekmek fazla olmus, simdi senin kacamak puanin 1 mi 2 mi
Verano iyi takip ediyorsun canim :)Miktarlar cok deilse aksamla kurtarmis olabilirsin :) Ama 2 kacamak puanin oldu simdiden gule gule kulan canim
Aynen birsey kalmadi , donunce de bir ton is. Ev dosenecek, ise baslanacak vs vs.az kalmış.
Seytana uyasimiz gelmis topluca Neyse yarindan itibaren kacamak yapmiyorum ben bu hafta guzel kilo vermem lazim.Verano iyi takip ediyorsun canim :)
Kolera 3. De 1 puan gider, ptesiye kadar sık dişini
Ben sahsen ekmek yemiyorum ama yiyenlere izin verilebilir. 2 dilimden fazlasi kotu bana kalirsa. Zaten herkes kacamak puanini kwndi takip ediyor, kendi ipini kwndi cekiyorgünlük ekmek hakkımız olsun.onuda belirliyelim
yeni evlmisin.Aynen birsey kalmadi , donunce de bir ton is. Ev dosenecek, ise baslanacak vs vs.
Akşam tavugu arttirip ekmeği yemesen daha iyi olurdusalı menü
kahvaltı..............1 yumurta,bir dilim peynir,3 zeytin,1 çay kaşığı bal,1 bardak çay
ara......................1 sade türk kahvesi
öğle.....................3 ızgara köfte,1 dilim ekmek,1 tabak çoban salata
ara.....................1 sade neskafe
akşam................100 gr kadar haşlanmış az yağda baharatlanmış tavuk,1 dilim ekmek,bolca soğan salatası,2 bardak ayran,1 acı biber
ekmekler için vurun kırbacı
Dimi, sarraf yerken biz okuyoruzAzaltsin canim olmuyor boyle
Bence ekmek başına bir ceza puanıAksamki ekmek fazla olmus, simdi senin kacamak puanin 1 mi 2 mi
Evlendik 1 ay sonra esim buraya geldi, 6 ay ayri kaldik. Sonra da ben geldim yanina.1 senedir de birlikte burdayiz. O yuzden ev fln kurmadik, ben kendi evimde kalmaya devam ettim o yokken :) Biraz karisik oldu anlayacagin ama dugunumuz cok kolay olnus oldu boyleceyeni evlmisin.