Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yaz yaz bana ordan bi kaçamak yaz N**** (Siyahi) yiyom su an:eğlence::eğlence::eğlence:
Menüm;
Sabah iki haslanmis yumurta, beş altı zeytin tulum peyniri çeyrek simit karışık çiğ kuruyemiş
Ogle karışık kuruyemiş çiğ
Akşam mercimek çorba, zeytinyağlı turlu ayran.
Şimdi de cay film N**** (Siyahi):eğlence:
:KK70::KK70:ay koptum okurken.puanıyla değilmi kır puanımı diyorsun:KK70::KK70::KK70:

salı menü

kahvaltı..............1 yumurta,bir dilim peynir,3 zeytin,1 çay kaşığı bal,1 bardak çay
ara......................1 sade türk kahvesi
öğle.....................3 ızgara köfte,1 dilim ekmek,1 tabak çoban salata
ara.....................1 sade neskafe
akşam................100 gr kadar haşlanmış az yağda baharatlanmış tavuk,1 dilim ekmek,bolca soğan salatası,2 bardak ayran,1 acı biber

ekmekler için vurun kırbacı:deli::deli::deli:
Aksamki ekmek fazla olmus, simdi senin kacamak puanin 1 mi 2 mi :KK62:

Kızlar ya şu aralar iyi değilim ben:cry: enerjim emilmis gibi hiç bir şey yapmak istemiyorum zorla okula gidiyorum geliyorjm yemek temizlik mecbur kalana kadar bekliyor enerjimi yerine getiremiyorum:KK42: buraya girip bildirimde yapmak istemedim zaten sacmaladim buraya da enerjimi yansıtmak istemiyorum birazda ben gruptan çıkayım en iyisi kendime gelene kadar düzen oturtturamayacgim belli:cry:
Arada oluyor oyle hatta ben iki haftaya kadar oyleydim, demir akviyesi aliyorum o zamandan beri, iyi geldi :KK66:
Pes etme, edersen iyice salarsin kendini.

salı menü

kahvaltı..............1 yumurta,bir dilim peynir,3 zeytin,1 çay kaşığı bal,1 bardak çay
ara......................1 sade türk kahvesi
öğle.....................3 ızgara köfte,1 dilim ekmek,1 tabak çoban salata
ara.....................1 sade neskafe
akşam................100 gr kadar haşlanmış az yağda baharatlanmış tavuk,1 dilim ekmek,bolca soğan salatası,2 bardak ayran,1 acı biber

ekmekler için vurun kırbacı:deli::deli::deli:
Akşam tavugu arttirip ekmeği yemesen daha iyi olurdu :KK66:

X