Miktarlar cok deilse aksamla kurtarmis olabilirsin :) Ama 2 kacamak puanin oldu simdiden gule gule kulan canimKızlar regl olunca baya bi yiyorum ve abuk subuk yiyorum. Kusura bakmayın, hiç diyete göre olmadı
Sabah
Simit, kahvaltılık sos, zeytin peynir
Öğlen
Kısır, domates salatalık
Sabah ve öğlen o kadar şişirdi ki; hiç bişe yiyenedim sonra
Tabiki , ilk sayfada kurallarimiz var. Aktif olmamiz onemli. gun icinde biririmizin menulerine yorum yapmamiz vs. Kendini tanitirmisin ?Iyi geceler.. Beni de alır mısınız araniza
sen bilirsin canim ama neden kotu hissediyorsun? Ozel deilse anlat istersen rahatlarsin .Kızlar ya şu aralar iyi değilim benenerjim emilmis gibi hiç bir şey yapmak istemiyorum zorla okula gidiyorum geliyorjm yemek temizlik mecbur kalana kadar bekliyor enerjimi yerine getiremiyorum buraya girip bildirimde yapmak istemedim zaten sacmaladim buraya da enerjimi yansıtmak istemiyorum birazda ben gruptan çıkayım en iyisi kendime gelene kadar düzen oturtturamayacgim belli
Harika , walla ben de bir duzenli olabilsem cok sevinecegim. Sen calisiyor muydun canim ?Menüm..
Sabah: 1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara: yeşil çay armut
Öğlen: mercimek çorbası
Yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz kahve
3 hurma
5 badem
Akşam: kabak çorbası
2 tavuk but fırında
Yoğurt
Evet ilk sayfadaki kuralları okudum. 2 yaşında bir kızım var şu an ücretsiz izindeyim. Ocakta tekrar ise başlıyorum. Fit olamasam da biraz kilo versem ďiyorum. Burada motive olurum belki sizlerle... bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Setsukolar ölmesin bence de. Yıllar önce izlemistim gözyaşları içinde...Tabiki , ilk sayfada kurallarimiz var. Aktif olmamiz onemli. gun icinde biririmizin menulerine yorum yapmamiz vs. Kendini tanitirmisin ?
Evet ilk sayfadaki kuralları okudum. 2 yaşında bir kızım var şu an ücretsiz izindeyim. Ocakta tekrar ise başlıyorum. Fit olamasam da biraz kilo versem ďiyorum. Burada motive olurum belki sizlerle... bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Setsukolar ölmesin bence de. Yıllar önce izlemistim gözyaşları içinde...
Yok canım evdeyim daha onceden calışiyordum..benim düzen diyetisyenle geldi hesap vermesi var korkudan :)Harika , walla ben de bir duzenli olabilsem cok sevinecegim. Sen calisiyor muydun canim ?
Ben de profil resmini ve mesajını görünce sahneler tekrar canlandı gözümde. Kesinlikle çok etkileyiciydi... Ve aynı şekilde etkilenen birine rastlamak da hoş bir tesadüf oldu :)Ilk 15 dakikada aglamaya baslayip , tum film boyunca hickiriklarimi kesemedim. Ben de yillar once izlemistim , bir daha da izleyemem heralde, dayanabilecegimi sanmiyorum : )
Cok ortak noktamiz varmis, ben de suan ucretsiz izindeyim ama yurtdisinda oldugumuz icin. Aralikta donecegimm, ocakta is basi yapiyorum ben de. Bir de guncel kilo, hedef kilo ve vucut olculerini(kol, gogus, bel, gobek, kalca, bacak) bildirmen gerekiyor. Istersen cuma ara tartimiz var o zaman da bildirebilirsin :) Tekrar hosgeldin
Ben de profil resmini ve mesajını görünce sahneler tekrar canlandı gözümde. Kesinlikle çok etkileyiciydi... Ve aynı şekilde etkilenen birine rastlamak da hoş bir tesadüf oldu :)
Cuma günü kilo ve ölçülerimi söylerim o zaman. Cumaya kadar da takip edeyim menüleri falan aklımda bir fikir oluşur.
Bu arada ispanyada misiniz?
Oglenleri genelde sandvic yiyorsun ya is duzeninden dolayi diyetisyen mi oyle verdi acaba demistim :) Ben de evdeyim aama eger disari cikmassam sapitiyorum. Elim surekli meyveye, kaju kavanozuna fln gidiyor. Cok duzensizim, kendimi kutuphaneye fln atiyorum ben de artik.Yok canım evdeyim daha onceden calışiyordum..benim düzen diyetisyenle geldi hesap vermesi var korkudan :)
Arada çorba salata da var ama tercihim hep sandviç oldu :) bugün gidicem diyetisyene mutlaka ekmeği azaltıcaktır öyle demişti..malesef evde olunca öyle bir ayağı hep mutfakta oluyor insanın..Oglenleri genelde sandvic yiyorsun ya is duzeninden dolayi diyetisyen mi oyle verdi acaba demistim :) Ben de evdeyim aama eger disari cikmassam sapitiyorum. Elim surekli meyveye, kaju kavanozuna fln gidiyor. Cok duzensizim, kendimi kutuphaneye fln atiyorum ben de artik.
yurtışında mısın sen? diyorumki dün gündüz konuştukKizlar sacma sapan bir gun diyet adina cunku sabaha karsi 3 de uyandim. 1bucuk muz yedim uyumayi denedim olmadi. 5 gibi 2 kase sehriye corbasi yedim ve sizdimSUHAN saolsun. 11 gibi geri kalktim. 2 haslanmis yumurta yedim. Aksam da kiymali patlican yemegim var 7 kasik kadar baska birsey yemem. 1 puan oldu kacamagim. Bu hafta 1 tane daha yaparim Dolabimizda balli bir bourbon viski var onu canim cekio kac gundur de kendimi tutuyorum. 59 u gorursem kendime bir bardaklik kutlama yapacagim. Bu aksam kesinlikle pilates yapmak istiyorum cok aksattim.
İyi dagitmissin hussukYaz yaz bana ordan bi kaçamak yaz N**** (Siyahi) yiyom su an
Menüm;
Sabah iki haslanmis yumurta, beş altı zeytin tulum peyniri çeyrek simit karışık çiğ kuruyemiş
Ogle karışık kuruyemiş çiğ
Akşam mercimek çorba, zeytinyağlı turlu ayran.
Şimdi de cay film N**** (Siyahi)
Bulgur pilavi abartilmadigi surece haftada 4-5 yemek kasigi yenilebilir benceBulgur pilavı olmasın yav
Aksam çorba falan icsen olurdu, berbat bi mbi menu degil tabi, simit olmasaydi iyi olurduKızlar regl olunca baya bi yiyorum ve abuk subuk yiyorum. Kusura bakmayın, hiç diyete göre olmadı
Sabah
Simit, kahvaltılık sos, zeytin peynir
Öğlen
Kısır, domates salatalık
Sabah ve öğlen o kadar şişirdi ki; hiç bişe yiyenedim sonra
Evet canim amerikadayim, 7 saat geriden geliyorum :)yurtışında mısın sen? diyorumki dün gündüz konuştuk