Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

günaydın..
salı menü
kahvaltı..........çeyrek tost,1 bardak çay
ara................ 1 sade kahve
öğle...............yarım porsiyon çiğ köfte
ara................10 taneye yakın fıstık
akşam............yarım kase şehriyeli çorba,kabak yoğurtlama,1 kase salata
2 litre su
Guzel menu , bu gece uyuyamadim 3 ten beri ayaktayim. Canimi sehriye corba cektirdin. Pisio suan yicem birazdan:KK70:

Yaz yaz bana ordan bi kaçamak yaz N**** (Siyahi) yiyom su an:eğlence::eğlence::eğlence:
Menüm;
Sabah iki haslanmis yumurta, beş altı zeytin tulum peyniri çeyrek simit karışık çiğ kuruyemiş
Ogle karışık kuruyemiş çiğ
Akşam mercimek çorba, zeytinyağlı turlu ayran.
Şimdi de cay film N**** (Siyahi):eğlence:

Evet olabilir mesela sarraf liste dahilinde ekmek yiyor, bizlerde kaçamak sayılabilir. Bizlerin günlük 1 dilim hakkımız isterseniz. Bal/recel kacamak olsun, bana iiyi gelir :KK66:
Makarna, pilav, tatli , borek kacamak olsun.
Aklima gelenler bunlar.
Bulgur pilavı olmasın yav:KK43:

Kizlar sacma sapan bir gun diyet adina cunku sabaha karsi 3 de uyandim. 1bucuk muz yedim uyumayi denedim olmadi. 5 gibi 2 kase sehriye corbasi yedim ve sizdim SUHAN SUHAN saolsun. 11 gibi geri kalktim. 2 haslanmis yumurta yedim. Aksam da kiymali patlican yemegim var 7 kasik kadar baska birsey yemem. 1 puan oldu kacamagim. Bu hafta 1 tane daha yaparim Dolabimizda balli bir bourbon viski var onu canim cekio kac gundur de kendimi tutuyorum. 59 u gorursem kendime bir bardaklik kutlama yapacagim. Bu aksam kesinlikle pilates yapmak istiyorum cok aksattim.

Kizlar sacma sapan bir gun diyet adina cunku sabaha karsi 3 de uyandim. 1bucuk muz yedim uyumayi denedim olmadi. 5 gibi 2 kase sehriye corbasi yedim ve sizdim SUHAN SUHAN saolsun. 11 gibi geri kalktim. 2 haslanmis yumurta yedim. Aksam da kiymali patlican yemegim var 7 kasik kadar baska birsey yemem. 1 puan oldu kacamagim. Bu hafta 1 tane daha yaparim Dolabimizda balli bir bourbon viski var onu canim cekio kac gundur de kendimi tutuyorum. 59 u gorursem kendime bir bardaklik kutlama yapacagim. Bu aksam kesinlikle pilates yapmak istiyorum cok aksattim.
Hadi bakalım. Gece Yemen iyi olmamış ama tutmuşsun kendini o iyi..
birazdan ben paylaşcam menüyü gör şimdi

Kızlar regl olunca baya bi yiyorum ve abuk subuk yiyorum. Kusura bakmayın, hiç diyete göre olmadı

Sabah
Simit, kahvaltılık sos, zeytin peynir

Öğlen
Kısır, domates salatalık

Sabah ve öğlen o kadar şişirdi ki; hiç bişe yiyenedim sonra

Menüm..
Sabah: 1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık

Ara: yeşil çay armut

Öğlen: mercimek çorbası