Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın afiyet olsunGünaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım şimdi yeşil cayimı iciyorum..
Tutuyorum kendimi.Günaydın canim
Tartida değişme olmuştur mutlaka, kac gitmis
Gayet mantikli canim ama kacamaklari netlestirsek miArkadaşlar, su 3. Kacamaktan bir puan düşme işine cvp vermeyenler, ne diyorsunuz?
Guzel menu , bu gece uyuyamadim 3 ten beri ayaktayim. Canimi sehriye corba cektirdin. Pisio suan yicem birazdangünaydın..
salı menü
kahvaltı..........çeyrek tost,1 bardak çay
ara................ 1 sade kahve
öğle...............yarım porsiyon çiğ köfte
ara................10 taneye yakın fıstık
akşam............yarım kase şehriyeli çorba,kabak yoğurtlama,1 kase salata
2 litre su
ciddimisin.valla ben çok seviyorum.sıcak sıcak bak canım istediGuzel menu , bu gece uyuyamadim 3 ten beri ayaktayim. Canimi sehriye corba cektirdin. Pisio suan yicem birazdan
kol...........36
bacak...........................60 yanlış ölçmemişimdir umarım. cgdmk taksit taksit ölçü vermiş gibi oldum kusuruma bakma
Benden iyi gidiyor çok sukur, umudum varTutuyorum kendimi.
3 güne regl olacağım fazla umutlanmadım o yüzden tartılmıyorum. Sende durum ne?
Evet olabilir mesela sarraf liste dahilinde ekmek yiyor, bizlerde kaçamak sayılabilir. Bizlerin günlük 1 dilim hakkımız isterseniz. Bal/recel kacamak olsun, bana iiyi gelirGayet mantikli canim ama kacamaklari netlestirsek mi
Sehriye çorbası kacamak meselaGuzel menu , bu gece uyuyamadim 3 ten beri ayaktayim. Canimi sehriye corba cektirdin. Pisio suan yicem birazdan
hadi canımSehriye çorbası kacamak mesela
Bulgur pilavı olmasın yavEvet olabilir mesela sarraf liste dahilinde ekmek yiyor, bizlerde kaçamak sayılabilir. Bizlerin günlük 1 dilim hakkımız isterseniz. Bal/recel kacamak olsun, bana iiyi gelir
Makarna, pilav, tatli , borek kacamak olsun.
Aklima gelenler bunlar.
Hadi bakalım. Gece Yemen iyi olmamış ama tutmuşsun kendini o iyi..Kizlar sacma sapan bir gun diyet adina cunku sabaha karsi 3 de uyandim. 1bucuk muz yedim uyumayi denedim olmadi. 5 gibi 2 kase sehriye corbasi yedim ve sizdim SUHAN saolsun. 11 gibi geri kalktim. 2 haslanmis yumurta yedim. Aksam da kiymali patlican yemegim var 7 kasik kadar baska birsey yemem. 1 puan oldu kacamagim. Bu hafta 1 tane daha yaparim Dolabimizda balli bir bourbon viski var onu canim cekio kac gundur de kendimi tutuyorum. 59 u gorursem kendime bir bardaklik kutlama yapacagim. Bu aksam kesinlikle pilates yapmak istiyorum cok aksattim.